Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    15. Ožujak 2020. 18:49

Napokon 2804

Bosco

Ja bi trebala vadit krv, urin.. U 3 razlicitih doma zdravlja, mislila sam sljedeci tjedan s obzirom da sam na godišnjem, mislite da je to pametno s obzirom na koronu? 🤔

Koliko pratim svu ovu situaciju, mislim da možeš zahtijevati da ti se dode kuci to obaviti… Ili privatno

Nez u koji dom zdravlja moras ic, ja sam u zg baruna filipovica, i rekli su mi da za trudnicke nalaze nemoram nuzno ja nosit uzorke, nego moze muz..pa nek proba tvoj odnijeti

• kokica37
    15. Ožujak 2020. 18:54

Vi koje ste u Njemackoj, mislite da ce privatne klinike raditi iduceg tjedna? Ja imam dogovoren pregled za nuhalni, te Nifty pa se bojim da ce mi otkazati. 

Marta14
    15. Ožujak 2020. 19:22

Kokica bolje ih nazovi ujutro pa se raspitaj. Jer stanje se mijenja iz dana u dan.. 
    A i vi, Bosco i Napokon.. Da ne hodate bezveze. 🙈
    Bosco citala sam u Ljetnim bebama da idu privatno neke vaditi ili im dodu doma izvaditi krv..

Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 19:25

Marta14

Kokica bolje ih nazovi ujutro pa se raspitaj. Jer stanje se mijenja iz dana u dan..
    A i vi, Bosco i Napokon.. Da ne hodate bezveze. 🙈
    Bosco citala sam u Ljetnim bebama da idu privatno neke vaditi ili im dodu doma izvaditi krv..

I ja sam u njemačkoj, ali i vamo je situacija katastrofa tako da ću vjerojatno zvat sutra da pitam 

Ninche9
    15. Ožujak 2020. 21:37

Cure koje ste u Njemackoj kakav je to kombinirani, jel to onaj uzv s 12tt?ja to nista ne znam, nit mi je mjerila nuhalni to me naravno cijelo vrijeme proganja, ali kako god bude s bebom mi bismo je zadrzali
    nego i mene sad zanima hoce li se moj pregled odrzati imam 27.3. Al do tad ima vremena. A sto je jos gore nemam kamo s malim, morao bi ici samnom a to mi je zadnja opcija.. Uff nadam se da ce sve biti dobro
    Cure meni je zao sto zbog ove situacije sa virusom ne mozemo sad u drugom tromjesečju kako kazu medeni mjesec trudnoce van na zrak medu ljude, na kavicu, po ducanima gledat djecje stvari i malo se opustiti i podruziti s prijateljima koje ne vidamo cesto jer radimo itd..daj Boze samo da sto prije prode i da ostanemo zdravi i da uzivamo i mi i nase bebice u zdravom okruzju

Kikic97
    15. Ožujak 2020. 22:04

Hej curke 
    Opet ja, ona bez ginekologa 😂 
    Malo mozda glupo pitanje, al kad mi je prva trudnoca i sva sam jos zbunjena i u strahu. Uglavnom da li moze privatni ginekolog (u utorak sad sam narucena) napisati bar preporuku ili nesto za bolovanje odnosno cuvanje trudnoce, pa da bolovanje otvori moja doktorica opce prakse dok ne nadem bas socijalnog ginekologa koji ce me vodit kroz ovih 9.mj?
    Radim u bolnici na teskom odjelu, i nocne i dnevne od 12 sati, plus pojavila nam se korona u bolnici, i ne zelim iskreno bit tamo, em zbog tezine pacijenta na odjelu em zbog bakterija svakakvih a sad i virusa😣

teica30
    15. Ožujak 2020. 22:10

Kikic97

Hej curke
    Malo mozda glupo pitanje, al kad mi je prva trudnoca i sva sam jos zbunjena i u strahu. Uglavnom da li moze privatni ginekolog (u utorak sad sam narucena) napisati bar preporuku ili nesto za bolovanje odnosno cuvanje trudnoce, pa da bolovanje otvori moja doktorica opce prakse dok ne nadem bas socijalnog ginekologa koji ce me vodit kroz ovih 9.mj?
    Radim u bolnici na teskom odjelu, i nocne i dnevne od 12 sati, plus pojavila nam se korona u bolnici, i ne zelim iskreno bit tamo, em zbog tezine pacijenta na odjelu em zbog bakterija svakakvih a sad i virusa😣

Ja sam uzela godišnji... Isto radim u bolnici i u istoj sam situaciji bila... Jedino nije bilo korone još. 
    Na godišnji imaš pravo, mislim da ce ti i oni isto prvo to ponuditi. Samo reci glavnoj sestri razlog zbog kojeg bi uzimala godišnji.... Ako se možeš dogovoriti, kod mene su super po tom pitanju.

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Kikic97
    15. Ožujak 2020. 22:15

teica30

Kikic97

Hej curke

Ja sam uzela godišnji… Isto radim u bolnici i u istoj sam situaciji bila… Jedino nije bilo korone još.
    Na godišnji imaš pravo, mislim da ce ti i oni isto prvo to ponuditi. Samo reci glavnoj sestri razlog zbog kojeg bi uzimala godišnji…. Ako se možeš dogovoriti, kod mene su super po tom pitanju.

Ma znam, imam ja jos 22 dana novog godisnjeg kojeg sam i mislila iskoristit, no kazu, pricaju bar zadnja dva, tri dana da kak se pojavila korona da ne odobravaju godisnje privremeno. S obzirom na moju glavnu sumnjam da ce mi dat taj godisnji, pitat cu ju sutra naravno al bojim se da bi mogla me odbit 

Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 22:18

Ja cu pravit taj praena test, i sama dr je rekla uzv napravit i vidjeti organe, nuhalni i sve ostalo... A sad sta ce od toga sve biti, ne znam... Javim svakako

Napokon 2804
    15. Ožujak 2020. 22:55

Samo kratki info... Kao sto znate dubrava ima potvrđenih slucajeva korone, navodno i rebro isto, i nesto se prica jos uvijek ne službeno da je i vinogradska najebala... Tako da znate, i ako ne morate da ne idete po bolnicama... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.