Bit ce sve ok😊 i proci ce bol vrlo brzo.
Jeste isle mozda vaditi betu? Ako da, kolika je?
Nisam, ti jesi? Kolka je i koji dan si bila?
Mislim da ni neću, zadnji put jesam pa sam samo bila po googlu i vrijednostima, koje su bile možda premale u tom periodu. Ovaj put cekam pregled, a do tad pokušavam kao sve normalno dalje :)
Ja sam bila, u 5. Tjednu, bila je oko 3000. Google kaze da je to u granicama normale, cak mi se činilo puno. Sad dolazim u napast da opet vadim da vidim da li se dupla, prije uzv. Ali ne znam ni sama ima li smisla
To su super vrijednosti!
Nemoj se zamarati, trudnoce ce nam biti uredne❤️ jel imas kakve mučnine?
Zdravo svim mamicama. Nova sam ovdje pa ovako da krenemo. Suprug i ja vec radimo na bebici i jako je zelimo. Moja M je trebala biti 8.1.2020 ali sam ja 3.1.primjetila svjetlo smedji isjedak kad idem na wc pa se obrisem. Sutradan tj 4.1 se to pretvorilo u tamni crvenu krv ali isto samo kad idem na wc i bio je jedan ugrusak kao cep od boce. Jucer i danas je opet svjetlo smedji isjedak. Imam bolove u donjem djelu stomaka i ledja. Prava M treba da dodje za 2 dana pa me ovo sad buni dali je to trudnoca ili je ipak pocela M samo nije jos “prava”.
Zdravo svim mamicama. Nova sam ovdje pa ovako da krenemo. Suprug i ja vec radimo na bebici i jako je zelimo. Moja M je trebala biti 8.1.2020 ali sam ja 3.1.primjetila svjetlo smedji isjedak kad idem na wc pa se obrisem. Sutradan tj 4.1 se to pretvorilo u tamni crvenu krv ali isto samo kad idem na wc i bio je jedan ugrusak kao cep od boce. Jucer i danas je opet svjetlo smedji isjedak. Imam bolove u donjem djelu stomaka i ledja. Prava M treba da dodje za 2 dana pa me ovo sad buni dali je to trudnoca ili je ipak pocela M samo nije jos “prava”.
Napravi test da budes sigurna, ali meni po svemu navedenom zvuci kao menstruacija. Mozes i izvaditi betu, nalazi su isti dan gotovi i biti ces sigurna. Do sad bi se vec nesto moralo pokazati.
Inace, imas dio foruma "zelim dijete", pa se priključi 😊 sretno🤞
To su super vrijednosti!
Nemoj se zamarati, trudnoce ce nam biti uredne❤️ jel imas kakve mučnine?
Imala sam vecernje mucnina prva dva tjedna. Sad je proslo i sve je ok samo sto sam stalno gladna 🙄 jos kad citam sto se sve ne smije jesti u prvom tromjesečju dode mi da poludim🤣
Meni dođe čudan osjećaj u trbuhu, ne na povraćanje, ali sve prepisujem hrani. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji