Evo stigao mi nalaz bete: 386,30… danas računam kao 18 dan nakon ovulacije.
Uf, što nije malo veći broj. A ništa u srijedu ću ponoviti pa ću više znati na čemu sam…
Pa ok ti je, meni je 16 dpo bilo oko 350. To je tu negdje.. 😊😊
Evo da se i ja malo javim...čitam vas ali nisam pisala jedno vrijeme.
Danas sam bila na pregledu (11tt) i sve je ok. ❤️
Zivcira me sto sam na stolu za pregled bila doslovno 1minutu i sto sam sama morala pitati i za nuhalni i za komb.test... onak, jbm ti te socijalne gin!
Samo da te se rjesi sto prije.
Dala mi je uputnice za sve i ici cu u 12tt u bolnicu na pregled toga. Samo neka bude sve ok 🙏🏻
I prijavljujem smanjivanje mucnina zadnjih tjedan dana, hvala ti Bože! Danas sam puna energije! 😁
Nadam se da ste mi sve dobro, da i vama mucnine prolaze i da ste mi pozitivne! 🙂
Ne znan o tome, zato san i pitala za tuda iskustva. Citala san sinoc za nuhalni, da je uredu sve ispod 3 mm.. Da je riječ o limfi tj tekućinu u stražnjem dijelu vrata fetusa. Da, vidila sam da upućuje na abnormalnosti. Mozda ga je mirila a mozda i nije.. Cudno mi jer na ovoj str pise da se miri pred kraj prvog tromjesečja.. Bas pojma neman
Mozda ti pise na nalazima od nje, procitaj malo sta pise
Ja od nje nikad nista nisam dobila osim fotografija ultrazvuka.. Jedino mogu pogledat jeli sta pisala u trudnicku knjizicu.. Mozda kakve mjere budu i na fotografijama, pojma neman
Ne znan o tome, zato san i pitala za tuda iskustva. Citala san sinoc za nuhalni, da je uredu sve ispod 3 mm.. Da je riječ o limfi tj tekućinu u stražnjem dijelu vrata fetusa. Da, vidila sam da upućuje na abnormalnosti. Mozda ga je mirila a mozda i nije.. Cudno mi jer na ovoj str pise da se miri pred kraj prvog tromjesečja.. Bas pojma neman
Ja od nje nikad nista nisam dobila osim fotografija ultrazvuka.. Jedino mogu pogledat jeli sta pisala u trudnicku knjizicu.. Mozda kakve mjere budu i na fotografijama, pojma neman
Meni pise na tom papiru od nje NT 1,2mm pa probaj naci tu oznaku 😂 na slici mi ne pise nista, s tim da ni nemam sliku vrata nego sliku cijele bebe samo
Meni pise na tom papiru od nje NT 1,2mm pa probaj naci tu oznaku 😂 na slici mi ne pise nista, s tim da ni nemam sliku vrata nego sliku cijele bebe samo
Detaljnije cu onda pogledat u trudničku, mozda je mjerila i pisala.. Ko zna. Hvala ti :)
Ja sam na 100 muka. Danas mi je zadnji antibiotik koji pijem zbog eserihije u urinu. Ali mi se prije tjedan dana pojavio svrbez, peckanje, cudno neki iscjedak...uzela lactogyn vaginalete, nisu pomogle. Zovem danas gin, on na godisnjem, dobijem ga na mob, opisem situaciju i on mi preporuci medazol i rojazol vaginalete. Odmah sam zvala i provatnika, otisla tamo, on kaze da je neka upala, nisu gljivice, briseve ne mogu raditi jer jos djeluje antibiotik i preporuci mi neke fluomizin vaginalete, kao ne uzimat medazol. Ne znam sto da radim. Bas sam sludena vise.
Fluomizin sam ja koristila, one su kao za vaginozu
Ja sam imala samo pojacan iscjedak.. Ne znam bas da li bi mi pomogle da je nesto vise bilo..
Evo stigao mi nalaz bete: 386,30… danas računam kao 18 dan nakon ovulacije.
Uf, što nije malo veći broj. A ništa u srijedu ću ponoviti pa ću više znati na čemu sam…
Meni je 17. Dan nakon ovulacije bila 1000. Ali bez panike, znam da ju jako široki ti intervali u kojima kora biti određeni dan nakon 🤞
Fluomizin sam ja koristila, one su kao za vaginozu
Ja sam imala samo pojacan iscjedak.. Ne znam bas da li bi mi pomogle da je nesto vise bilo..
Najgore ja sto oni i ne znaju sto je. Mogu samo nagadati jer ne mogu raditi briseve zbog antibiotika. Koji su ti bili simptomi vaginoze?
Kolko su vam mjerili nuhalni? Ja sam vidla da je dvaput mjeril i dvaput bilo 0.14. Samo je skomentirao jako dobro.. i to je bilo sve.
S koliko tt su mjerili
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji