Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NinaJ
    05. Ožujak 2020. 23:35

Hip_Hopsica

Pozdrav cure,
    Evo i mene konačno ovakvoj temi… nadam se da ću tu ostati još dugo vremena. Ja sam jučer dobila pozitivan test i danas sam napravila još jedan da sama sebe uvjerim… 🤣🤣🤣
    Veselim se zajedničkom druženju i dijeljenju savjeta i iskustava.
    Planiram izvaditi Bhcg u pon i ponovit u srijedu a pregled ću ovaj put odgodit dok ne budem punih 6 tjedana… od ranih pregleda i neizvjesnosti mi je mučno na samu pomisao.🙃 p.s. vidim ovdje dosta poznatih cura…

Dobro došla, sjecam te se sa lh trakica i bas sam sretna da si se preselila 😘😊😊

Napokon 2804
    06. Ožujak 2020. 00:33

Ja muku mucim sa time da zaspem, a kad zaspem ne moze me nitko probudit. Dizem se sama od sebe piskiti 2-3 puta, ovisno koliko tekućine popijem pred spavanje, al zato to obavim u polu snu, da nisam ni svjesna... I svaki dan od spavam po 12 sati... Jednostavno me umor toliko slomi... Cekam da prode ta faza da se napokon napunim energijom i da dobijem volju za izaci iz kreveta i kuće. Mucnine su sad pod kontrolom relativno. Preko dana me pohađaju ako me uhvati glad, odmah kiselinu povracam, a ovako ako se prejedem povracam (a najgore je sto guzica zine i mora u tom trenutku pojest i juhu, i cokoladau, i mesa i salatu)... Ali zato trenutno bez mineralne ja ne zivim, zgaravica me dotuce... 

Talija
    06. Ožujak 2020. 06:59

I mi smo imali jucer pregled. Dobro je proslo. Beba raste, napreduje! Bila je strasno nemirna ☺️ Jedva doktor uspio izmjerit nuhalni nabor, 0.14. Odbila sam kombinirani.. odlucila sam da necu radit testove. 
    Izgleda kao da je prvo pa musko, ali potvrdit cemo za 4 tjedna 🥰🥰

jasamja
    06. Ožujak 2020. 07:18

Jutro cure. Koja je od vas imala problema sa suhim kasljem? Sta ste pile za to? Ja kad kasljem ide mi na povracanje 😕

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Bebanomoje
    06. Ožujak 2020. 08:02

Jutro cure, i ja sam nova sa plusićem :) Danas mi je 5 t +1, pregled je tek sljedeću subotu privatno.
    Htjela sam vas pitati da li imate bolove? Ja sam u uredu po 8 sati i baš mi je prva dva dana bilo teško sjediti, sve me je bolilo dole, jedva sam čekala da dođem doma i onda bih preležala cijelu večer. Onda mi se dva dana smirilo, tu sam naravno počela brinuti zašto ne boli , ali opet je počelo. Jajnici me bole, a cijeli trbuh osjećam kao da imam upalu trbušnih mišića, uz povremena probadanja u jajniku, baš dole i tako. Dva dana sam čak imala osjećaj kao laganih grčeva , puno blažih nego kad trebam dobiti mengu, ali baš su bili kao grčevi. Znam da su grčevi kao normalni, i na svu sreću nisu neizdrživi, inače bih otišla na hitnu.
    Od ostalih simptoma tu je spavanje skoro svaku večer u 9, zijevanje na poslu :D i sise su osjetljive, iako je bilo par dana kad ih nisam toliko osjećala i tu sam se opet naravno počela brinuti. 

Ninche9
    06. Ožujak 2020. 08:18

Dobro jutro, danas cekamo Danchy, nadam se dobrim vijestima

• sunce1
    06. Ožujak 2020. 08:35

Ninche9

Dobro jutro, danas cekamo Danchy, nadam se dobrim vijestima

🙏

• sunce1
    06. Ožujak 2020. 08:37

Bebanomoje

Jutro cure, i ja sam nova sa plusićem :) Danas mi je 5 t +1, pregled je tek sljedeću subotu privatno.
    Htjela sam vas pitati da li imate bolove? Ja sam u uredu po 8 sati i baš mi je prva dva dana bilo teško sjediti, sve me je bolilo dole, jedva sam čekala da dođem doma i onda bih preležala cijelu večer. Onda mi se dva dana smirilo, tu sam naravno počela brinuti zašto ne boli , ali opet je počelo. Jajnici me bole, a cijeli trbuh osjećam kao da imam upalu trbušnih mišića, uz povremena probadanja u jajniku, baš dole i tako. Dva dana sam čak imala osjećaj kao laganih grčeva , puno blažih nego kad trebam dobiti mengu, ali baš su bili kao grčevi. Znam da su grčevi kao normalni, i na svu sreću nisu neizdrživi, inače bih otišla na hitnu.
    Od ostalih simptoma tu je spavanje skoro svaku večer u 9, zijevanje na poslu :D i sise su osjetljive, iako je bilo par dana kad ih nisam toliko osjećala i tu sam se opet naravno počela brinuti.

Dobrosdosla!
    Sve je to ok. Malo ce biti grceva pa nece. Bolit ce sise pa nece. Neke povracaju, neke uopce ne. Sve je individualno☺

Marta14
    06. Ožujak 2020. 08:55

peggy95

Ej cure, nazalost vas u ovoj grupi napustam.. moja beta opada 😭

Zao mi je Peggy!

06. Ožujak 2020. 09:02

NinaJ

Sara2020

Da se meni kronično ne spava i da me grudi ne bole (bradavice su ok) ne bi ni znala da san trudna. Samo se iznerviran kad doden ode i vidim sta se vama sve događa, pomislin da nesto nije u redu 🙈🙈🙈

Ista stvar i kod mene, ma meni se cak ni ne spava i grudi me samo malo bole na dodir, ja doslovno kao da nisam trudna i onda si pomislim da sta je to sa mnom kad svih muce mucnine i svakakve tegobe, a meni u ova dva mjeseca 2 puta doslo slabo na moment i onda opet sve normalno. Bo 🤭🤭

Ne znam ni ja šta ja sama sebi točno želim 😂🙈 Ne znam jel to ikako povezano sa tim što sam ja dosad u životu eventualno jedan put povratila. Jel do tijela il čega, al nadam se da je sa bebesitom sve u redu. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.