@Bebanomoje ČESTITAM!!! 😊 I da, grčevi su i meni bili u samim počecima, i čak su me prepone bolile dok bi šetala.
Dobro jutro, danas cekamo Danchy, nadam se dobrim vijestima
Nadam se i ja dobrim vijestima. Simptomi trudnoće su još uvijek tu,nema krvarenja. Mislim da bi ipak tijelo skuzilo da nešto nije uredu
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Nadam se i ja dobrim vijestima. Simptomi trudnoće su još uvijek tu,nema krvarenja. Mislim da bi ipak tijelo skuzilo da nešto nije uredu
Ne mogu zamislit kako ti je bilo ovih tjedan dana... Nadam se da je sve u redu 🙏🏻❤️
Jutro cure, i ja sam nova sa plusićem :) Danas mi je 5 t +1, pregled je tek sljedeću subotu privatno.
Htjela sam vas pitati da li imate bolove? Ja sam u uredu po 8 sati i baš mi je prva dva dana bilo teško sjediti, sve me je bolilo dole, jedva sam čekala da dođem doma i onda bih preležala cijelu večer. Onda mi se dva dana smirilo, tu sam naravno počela brinuti zašto ne boli , ali opet je počelo. Jajnici me bole, a cijeli trbuh osjećam kao da imam upalu trbušnih mišića, uz povremena probadanja u jajniku, baš dole i tako. Dva dana sam čak imala osjećaj kao laganih grčeva , puno blažih nego kad trebam dobiti mengu, ali baš su bili kao grčevi. Znam da su grčevi kao normalni, i na svu sreću nisu neizdrživi, inače bih otišla na hitnu.
Od ostalih simptoma tu je spavanje skoro svaku večer u 9, zijevanje na poslu :D i sise su osjetljive, iako je bilo par dana kad ih nisam toliko osjećala i tu sam se opet naravno počela brinuti.
Bebanomoje dobro došla 🤗🤗🤗
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Mina 29 cestitke od srca, samo pozitiva i eto opet pregleda brzo 😍😌
Talija i tebi cestitam na dobrom pregledu. Ja sam također odbila radit testove. 🤗😇
Umalo zaboravila sebe i svoj danasnji pregled 😅 prije sat vremena smo ga obavili. Ginek kaze da je sve u najboljem redu, dugi smo 14 cm bez nozica 😇 ovog puta se jasno vidila i kraljeznica, oci, uska, mozak i koljena. Zahvalni Bogu, cekat iduci pregled i polako. Zelim vam svima dobre preglede i samo pozitivne misli. Lip je osjecaj doc ovde podilit svoju sricu 💞🤗
Super za dobre preglede! Lipo cut pozitivne ishode :)
Nove cure dobrodosle i cestitke na plusicima.
Jaao kad cujem ovo dugo spavanjeee, tako mi faaaaliiii a kako je krenil nema ga ni godinama na vidiku!😂
Cure uzivajte u spavanju dok ne dodu mali smotuljci. Moj jos uvik nije odspava noc u komadu a one od 1-2 budenja mogu na prste izbrojat 😭
Bude li drugo isto ili gore ne znam kako ce mi psiha to izdrzat 🙄
Btw vidim po pisanju da ima dosta cura iz dalmacije? Odakle ste?
Danchy sretno danas, drzimo fige da je sve ok i saljemo pozitivne vibre! 😊
Curke,i ja cu vas ubrzo napustiti. Danas mi je 7+6, iako imam neredovite cikluse,ovulacija je bila kasnije, al vec tjedan dana se vidi samo GV bez icega drugog, danasnja beta 822,poceo smeckasti iscjedak. Tako da cekam da prokvarim kako se spada.
Svima drugima zelim uspjesno i sretno dalje!
Danchy svu srecu ti zelim danas i da nam samo dobre vijesti javis ❤️
Bruna sacekaj, jos nista nije gotovo, smedji iscjedak ne mora znaciti nista, puno cura ga je ovdje imalo. Nadam se da bude sve dobro ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji