Moj muž stalno navaljuje, pogotovo kad mi vidi sise koje su se poduplale. 😂 Ali ja još nisam spremna ni fizički ni psihički... možda kada mi prođu mučnine i kada oživim. Nego, koje su najsigurnije poze u trudnoći?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam do prije trudnoce kak muz kaze bila ninfomanka😂 i sad bi ja u trudnoći ne tako cesto ali bi, međutim ne mogu ga forsirati kad jednostavno ne ide…
Ma opustit ce se i on s vremenom 😃
Mi se nismo uopce seksali prvih par tjedana dok je sve jos bilo jako osjetljivo a i mucnine su bile prisutne pa nije bio neki gust😂
Sad je super, malo pripazimo da nije pre grubo, ali ostalo je sve kao i prije. 😊 A sto se poza tice jos uvijek su sve u opticaju 😂
Mi se nismo uopce seksali prvih par tjedana dok je sve jos bilo jako osjetljivo a i mucnine su bile prisutne pa nije bio neki gust😂
Sad je super, malo pripazimo da nije pre grubo, ali ostalo je sve kao i prije. 😊 A sto se poza tice jos uvijek su sve u opticaju 😂
Hehe, super ! Bitno da sad uživate 😁😁. Znači, to su čari drugog tromjesečja.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure,
Evo i mene konačno ovakvoj temi... nadam se da ću tu ostati još dugo vremena. Ja sam jučer dobila pozitivan test i danas sam napravila još jedan da sama sebe uvjerim... 🤣🤣🤣
Veselim se zajedničkom druženju i dijeljenju savjeta i iskustava.
Planiram izvaditi Bhcg u pon i ponovit u srijedu a pregled ću ovaj put odgodit dok ne budem punih 6 tjedana... od ranih pregleda i neizvjesnosti mi je mučno na samu pomisao.🙃 p.s. vidim ovdje dosta poznatih cura...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Ja sad počinjem jest, mucnine su uglavnom navece, bradavice imam osjecaj da su suhe i da me žare i bole. Tu i tamo koji grcic… I na trenutke slabina kao da mi tlak padne…
De mi recite kako vasi muzevi se odnose prema seksu u trudnoci?
Mi smo probali par puta (sa kondomom savjet ginekologa) ali ma kakvi, muz bi, ali vrlo brzo mu padne i nikako da svrsi… Pre opterećen je izgla samim time… Cak ga je toliko to da izvinite sjebalo da je rekao da se necemo seksat dok ne rodim pa ne bude vrijeme za drugu bebu
Mislim da je sad vrijeme za jos malo zabave jer kad krenuti bujati pupe mislim da ce se onda javiti prava kocnica u glavi i postat ce realnije da tu unutra zivi beba, barem je tako bilo kod nas, prestali smo s odnosima u otprilike 5mjesecu T na moju zalost
Nije bilo problema s pozama, jedino kad jr tu bio trbuh onda doggy i ajmo
Sad ja imam problem, muci me suhoca, a on bi cesto i to jos da sam ja gore, ha ha
Peggy nista od nasih rici nece pomoc. Zelim ti da uz podršku obitelji ovaj ruzan period cim prije prebrodis.
Da se i ja nadovežem na odnose, od mucnina nisam imala volje ni za sta. Koji put bi se desilo, najvise ujutro jer je koliko toliko lakse dok se ne ustanem. Danas mi je maaalo lakse, nadam se da ce mucnine prestat. A i glavobolje. Zelim vam svima sta mirniji ostatak dana. Sutra mi je pregled, pa vam pisem posli😍 😌🙋♀️
Jel sve povracate ili vas samo mucnine zezaju? Ja npr ne povracam,ali mi je muka o dize mi se zeludac tokom dana mi to dodje...
Što se tiče mučnina, meni su cijelo vrijeme donedavno bile bez povraćanja. Zadnjih par dana me iz čista mira uhvati povraćanje nakon obroka, tako da jedva stignem do wc-a.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure,
Evo i mene konačno ovakvoj temi… nadam se da ću tu ostati još dugo vremena. Ja sam jučer dobila pozitivan test i danas sam napravila još jedan da sama sebe uvjerim… 🤣🤣🤣
Veselim se zajedničkom druženju i dijeljenju savjeta i iskustava.
Planiram izvaditi Bhcg u pon i ponovit u srijedu a pregled ću ovaj put odgodit dok ne budem punih 6 tjedana… od ranih pregleda i neizvjesnosti mi je mučno na samu pomisao.🙃 p.s. vidim ovdje dosta poznatih cura…
Dobrodošla! 🤗 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji