I ja sam mislila da ce sve bit u redu na kraju 😔 ne znam zasto se ovo dogadja.. a tako sam tesko ostala trudna, trebalo nam je 2 godine i sad jos ovo..😔
Vama svima zelim puno srece, a najvise zdravlja da vase bebice i vi budete dobro ❤
Tako mi je zao☹️ drzi se i glavu gore. Doc ce jednom ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure kako se osjecate?
Ja sam presretna jer su se mucnine skroz smanjile, sad mi samo navecer bude slabo i nekako imam vise snage 😃
Blago ti se. Meni su mučnine na vrhuncu, čini mi se. Možda se i meni uskoro smanje. Jedva čekam da normalno opet živim.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sad počinjem jest, mucnine su uglavnom navece, bradavice imam osjecaj da su suhe i da me žare i bole. Tu i tamo koji grcic... I na trenutke slabina kao da mi tlak padne...
De mi recite kako vasi muzevi se odnose prema seksu u trudnoci?
Mi smo probali par puta (sa kondomom savjet ginekologa) ali ma kakvi, muz bi, ali vrlo brzo mu padne i nikako da svrsi... Pre opterećen je izgla samim time... Cak ga je toliko to da izvinite sjebalo da je rekao da se necemo seksat dok ne rodim pa ne bude vrijeme za drugu bebu
Ja sad počinjem jest, mucnine su uglavnom navece, bradavice imam osjecaj da su suhe i da me žare i bole. Tu i tamo koji grcic… I na trenutke slabina kao da mi tlak padne…
De mi recite kako vasi muzevi se odnose prema seksu u trudnoci?
Mi smo probali par puta (sa kondomom savjet ginekologa) ali ma kakvi, muz bi, ali vrlo brzo mu padne i nikako da svrsi… Pre opterećen je izgla samim time… Cak ga je toliko to da izvinite sjebalo da je rekao da se necemo seksat dok ne rodim pa ne bude vrijeme za drugu bebu
Mi smo dva puta od kad sam trudna, jer dok mi je bilo zlo uopce mi nije bilo do toga...sve je ko inace, jedino smo mozda malo njezniji...pretpostavljam da smo opusteni jer nam je doktorica na pregledu rekla kako je stvarno sve super i da sto se toga tice nemoramo nista mjenjati osim naravno ako vidim krvarenje nakon odnosa.
Ja se nekak ne osjecam kao ja, imam 37.2 temperaturu i to jako osjetim, stalno me nesto boli il mi je zlo.
Nama seksualni zivot odlican, nemamo problema. 😊
Mene vise uopce ne bole grudi, pa me hvata panika, jel ima jos tko da ga ne bole grudi?
Mene vise uopce ne bole grudi, pa me hvata panika, jel ima jos tko da ga ne bole grudi?
U kojem si tjednu?
6+6, po menstruaciji ali ja mislim da sam i manje da mi je ovulacija kasnila
Ja sam do prije trudnoce kak muz kaze bila ninfomanka😂 i sad bi ja u trudnoći ne tako cesto ali bi, međutim ne mogu ga forsirati kad jednostavno ne ide...
6+6, po menstruaciji ali ja mislim da sam i manje da mi je ovulacija kasnila
Onda ti je to skroz normalno...mene su do prije par dana znale dva dana bolit pa par dana ne i tak stalno...isto sam se znala brinut al to je normalno 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji