Idem za tjedan dana ravno.. Znam da se poveća.. A meni je tada bio 2,5 sa th 100
Evo da i ja podijelim dojmove sa svog prvog pregleda. Sve je u redu, srce kuca, tek sam sad svjesna da sam trudna :) što se tiče tjedana trudnoće po zm 8+4 i tako mi gin vodi u trudničkoj, a po uzv kaže da je tjedan do dva manje, da će mi više znat reći za mj dana na kontroli. E sad jedino što mene brine je štitnjača, dala mi je terapiju Euthyrox 0,25. Pije li od vas tko?
Pijem i ja. Imam Hashimoto koji je otkriven netom prije trudnoće. TSH mi je bio 7, sad je pod terapijom od 50 euthyrox pao na 5. Ali vjerujem da će mi na kontroli povećati dozu. Nemam nikakvih tegoba s lijekom
Pozdrav, evo da se i ja prijavim..
Ledolinaja sam dobila terapijuEuthyrox 0,25 jer je to kao standardna terapija. Meni je TSH bio 3,23 a za prvo tromjesečje treba biti 2.50.
I preporuku da odem endokrinologu na daljnju obradu.
Meni je tsh 3,09. Rekla mi je nek pijem pa ćemo za mjesece dana napravit provjeru. Imaš li kakvih nuspojava od tih tableta?
Meni tsh 4,17 na zadnjem mjerenju i jos mi ne zele dati terapiju, nego zele da za 3 tjedna ponovo vadim krv da vidimo na cemu sam, a vidim da svima vama sa manjim tsh odmah davaju terapiju. Prosla sam 3 doktora, odnosno 2 gin i endokrinologa i svi me smiruju da ne srljam sa tabletama i da nece nastetiti bebi, pa se nadam najboljemu. 🙄🙄🙂
Ja sam sa tsh 7 ostala trudna. Sad mi je 5 po nalazu. Ali pijem terapiju jer imam kroničnu bolest štitnjače. Idealno je da je oko 2 u prvom tromjsečju ali mene to ne zabrinjava. Rekli su da ni neću ostati trudna sa tim tsh a vidi nas sad, 8. tjedan i sve super. Osim naravno trudničkih tegoba
Ne brinite previše oko toga. Meni su rekli da to nije alarmantno, da je tsh oko 20 i veći onda bi bilo
Pozdrav, evo da se i ja prijavim..
Ledolinaja sam dobila terapijuEuthyrox 0,25 jer je to kao standardna terapija. Meni je TSH bio 3,23 a za prvo tromjesečje treba biti 2.50.
I preporuku da odem endokrinologu na daljnju obradu.
Meni je tsh 3,09. Rekla mi je nek pijem pa ćemo za mjesece dana napravit provjeru. Imaš li kakvih nuspojava od tih tableta?
Meni tsh 4,17 na zadnjem mjerenju i jos mi ne zele dati terapiju, nego zele da za 3 tjedna ponovo vadim krv da vidimo na cemu sam, a vidim da svima vama sa manjim tsh odmah davaju terapiju. Prosla sam 3 doktora, odnosno 2 gin i endokrinologa i svi me smiruju da ne srljam sa tabletama i da nece nastetiti bebi, pa se nadam najboljemu. 🙄🙄🙂
Ja sam sa tsh 7 ostala trudna. Sad mi je 5 po nalazu. Ali pijem terapiju jer imam kroničnu bolest štitnjače. Idealno je da je oko 2 u prvom tromjsečju ali mene to ne zabrinjava. Rekli su da ni neću ostati trudna sa tim tsh a vidi nas sad, 8. tjedan i sve super. Osim naravno trudničkih tegoba
Ne brinite previše oko toga. Meni su rekli da to nije alarmantno, da je tsh oko 20 i veći onda bi bilo
Ajde malo si me utjesila 😊
Sva se isprepadam kada procitam da vama vasi endokrinolozi i ginekolozi panicare zbog viseg tsh, meni dva ginekologa i privatni endokrinolog rekli da ne brinem, pa slabo mi je odmah od panike
Idem za tjedan dana ravno.. Znam da se poveća.. A meni je tada bio 2,5 sa th 100
I meni je bio 2.8 na početku sa terapijom 75, sad pijem 125/150
Srećno, javi kako je prošlo.
I meni je bio 2.8 na početku sa terapijom 75, sad pijem 125/150
Srećno, javi kako je prošlo.
Hoću.. Hvala..
A danas imam prvi uzv.. Prvo da čujem da je to dobro.. A onda ćemo dalje polako..
Ej cure, nazalost vas u ovoj grupi napustam.. moja beta opada 😭
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy draga plačem 😢😢😢😢 od 7 te ujutro čekam i pratim..
Žalosna sam zbog tebe.. Isplači sve iz sebe.. Nema riječi utjehe..
Ja imam danas pregled i idem sa tolikim strahom..
Žao mi je, stvarno! Drži se i kad dođeš k sebi u nove pobjede
Jao Peggy, jako mi je žao. 😢😢 Sve smo se nadale dobrom ishodu. Drži se i budi jaka. ❤️
Mina, sretno na pregledu! 🙏 Samo pozitivno, bit će sve dobro.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji