Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2020. 11:43

peggy95

Ej cure, nazalost vas u ovoj grupi napustam.. moja beta opada 😭

Iskreno mi je žao! ☹️ Drži se... ❤️

Ledolina
    05. Ožujak 2020. 11:45

Leia91

NinaJ

Ledolina

🦋BlueIvy🦋

Pozdrav, evo da se i ja prijavim..
    Ledolinaja sam dobila terapijuEuthyrox 0,25 jer je to kao standardna terapija. Meni je TSH bio 3,23 a za prvo tromjesečje treba biti 2.50.
    I preporuku da odem endokrinologu na daljnju obradu.

Meni je tsh 3,09. Rekla mi je nek pijem pa ćemo za mjesece dana napravit provjeru. Imaš li kakvih nuspojava od tih tableta?

Meni tsh 4,17 na zadnjem mjerenju i jos mi ne zele dati terapiju, nego zele da za 3 tjedna ponovo vadim krv da vidimo na cemu sam, a vidim da svima vama sa manjim tsh odmah davaju terapiju. Prosla sam 3 doktora, odnosno 2 gin i endokrinologa i svi me smiruju da ne srljam sa tabletama i da nece nastetiti bebi, pa se nadam najboljemu. 🙄🙄🙂

Ja sam sa tsh 7 ostala trudna. Sad mi je 5 po nalazu. Ali pijem terapiju jer imam kroničnu bolest štitnjače. Idealno je da je oko 2 u prvom tromjsečju ali mene to ne zabrinjava. Rekli su da ni neću ostati trudna sa tim tsh a vidi nas sad, 8. tjedan i sve super. Osim naravno trudničkih tegoba
    Ne brinite previše oko toga. Meni su rekli da to nije alarmantno, da je tsh oko 20 i veći onda bi bilo

A znam, ali eto i kad je sve u redu, opet nešto moram naći i brinuti. Iskreno, u prvoj trudnoći prije 6g nije mi nitko ni spominjao štitnjaču niti išta, niti sam ja imala pojma da to ima veze jedno s drugim. A sad sam dosta po forumima pa svašta pročitam, onda valjda i to utječe pa smo zabrinuti... Valjda bi i gin rekla da smatra da nešto nije u redu. Sutra krećem s terapijom, valjda ću moći piti s obzirom na mučnine i povremeno povraćanje... 

05. Ožujak 2020. 11:45

Mina 29

peggy95

Peggy draga plačem 😢😢😢😢 od 7 te ujutro čekam i pratim..
    Žalosna sam zbog tebe.. Isplači sve iz sebe.. Nema riječi utjehe..
    Ja imam danas pregled i idem sa tolikim strahom..

Mina, nemoj si to radit! Nažalost, zaredale su se ovih dana par loših vijesti, ja sam još potresena sa Danchynom situacijom, pokušavam ne mislit, i iščekujem taj 18.3. i nadam se da će srce i dalje kucat, a i nadam se da ce se Danchy javit sa dobrim vijestima. Al' strah nam ne radi dobro... 

05. Ožujak 2020. 11:47

peggy95

Žao mi je. I ja čekam rezultat tvoje bete. Često se to desi. Ne kloni duhom. Brz oporavak ti želim. 

tamica0002
    05. Ožujak 2020. 11:53

Jao Peggy tako mi je zao.. drzi see💔
    Mene je isto toliko strah svega da je to prestrasno, imam osjecaj da su mi svi simptomi otisli...tolko me potresaju ove vijesti...😔

Mina 29
    05. Ožujak 2020. 12:09

Sara2020

Mina 29

peggy95

Peggy draga plačem 😢😢😢😢 od 7 te ujutro čekam i pratim..
    Žalosna sam zbog tebe.. Isplači sve iz sebe.. Nema riječi utjehe..
    Ja imam danas pregled i idem sa tolikim strahom..

Mina, nemoj si to radit! Nažalost, zaredale su se ovih dana par loših vijesti, ja sam još potresena sa Danchynom situacijom, pokušavam ne mislit, i iščekujem taj 18.3. i nadam se da će srce i dalje kucat, a i nadam se da ce se Danchy javit sa dobrim vijestima. Al' strah nam ne radi dobro…

Ma znam... Znam da nebi smjela tako.. Ali baš kak kažeš samo loše vijesti zadnjih dana i to u ovom ranom periodu kak sam i ja..  Preznojit ću se u čekaoni 100 puta.. Na poslu  sam još.. Danas izlazim ranije zbog pregleda i samo da mi kažu da je dobro neću skidati osmjeh sa lica.. 
    Ali sad trenutno.. Sve ovo sa curama me baš pogađa 😞

Leia91
    05. Ožujak 2020. 12:09

Ledolina

Ja sam sa tsh 7 ostala trudna. Sad mi je 5 po nalazu. Ali pijem terapiju jer imam kroničnu bolest štitnjače. Idealno je da je oko 2 u prvom tromjsečju ali mene to ne zabrinjava. Rekli su da ni neću ostati trudna sa tim tsh a vidi nas sad, 8. tjedan i sve super. Osim naravno trudničkih tegoba

Ne brinite previše oko toga. Meni su rekli da to nije alarmantno, da je tsh oko 20 i veći onda bi bilo

A znam, ali eto i kad je sve u redu, opet nešto moram naći i brinuti. Iskreno, u prvoj trudnoći prije 6g nije mi nitko ni spominjao štitnjaču niti išta, niti sam ja imala pojma da to ima veze jedno s drugim. A sad sam dosta po forumima pa svašta pročitam, onda valjda i to utječe pa smo zabrinuti… Valjda bi i gin rekla da smatra da nešto nije u redu. Sutra krećem s terapijom, valjda ću moći piti s obzirom na mučnine i povremeno povraćanje…

I ja sam bila u brizi i isto tako čitala sve i razno razne ishode zbog kojih sam bila pod stresom. Što se tiče štitnjače ja sam definitivno za to da radije endokrinolog prepisuje terapiju, jer ipak je riječ o hormonima. Meni su rekli da u ovim prvim tjednima malo se može utjecati ako je predodređeno da će doći do pobačaja. Baš sam bila u brizi.
    Ali kako vrijeme odmiče sve sam nekako sigurnija u dobar ishod. Cure osmijeh na lice, brzo će proći ovo 'blaženo stanje' 

happy_m
    05. Ožujak 2020. 12:10

Peggy stvarno mi je zao 😢😢 u zadnjih para dana stvarno previse losih vijesti 😥 nekako se samo nadam da poslije kise dolazi sunce ❤❤

Amelie
    05. Ožujak 2020. 12:17

Drži se Peggy...baš mi je jako žao

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tonks
    05. Ožujak 2020. 12:18

Peggy95 žao mi je, drži se ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.