Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 🦋BlueIvy🦋
    04. Ožujak 2020. 20:02

Tako i kod mene. S obzirom da pijem i terapiju za tlak iskreno nebi ni znala sta je od cega. Al  rekla bi da nisam primijetila nista neobično. 

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

• Tea2807
    04. Ožujak 2020. 20:16

sunce1

Sto mislite ima li smisla uzimati briseve dok sam na antibioticima zbog eserihija u urinu? Nisam jos uzimala briseve u trudnoci?

Nema, meni je rekao da kad prode prva tura antibiotika, urin se vadi min 5 dana nakon antibiotika jer moze biti lazno negativan test

peggy95
    04. Ožujak 2020. 20:45

Hej cure, kao što sam rekla sutra idem vadit ponovo betu i ako nije narasla trebala bi se otic javit doktorici koja mjenja mog gin da mi da uputnicu za kiretazu. No danas mi je rekla privatna dokrorica da kiretaza nije potrebna u ovako maloj trudnoci ukoliko nije u redu, nego da trazim tablete. E sad, sumnjam da ce mi doktorica dati te tablete jer je ona iz bolnice. Ili da pricekam mog doktora koji se vraca u utorak pa da njega pitam? 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Amelie
    04. Ožujak 2020. 20:58

peggy95

Hej cure, kao što sam rekla sutra idem vadit ponovo betu i ako nije narasla trebala bi se otic javit doktorici koja mjenja mog gin da mi da uputnicu za kiretazu. No danas mi je rekla privatna dokrorica da kiretaza nije potrebna u ovako maloj trudnoci ukoliko nije u redu, nego da trazim tablete. E sad, sumnjam da ce mi doktorica dati te tablete jer je ona iz bolnice. Ili da pricekam mog doktora koji se vraca u utorak pa da njega pitam?

Vjerojatno se može riješiti i tabletama, ali ipak doktor kod pregleda u bolnici odluči koja je najbolja opcija kod pojedine pacijentice. A nisi odlučila pričekati svog ginekologa u utorak? Ne krvariš jelda?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

peggy95
    04. Ožujak 2020. 21:01

Ne krvarim. Pričekala bi ja još mog doktora, ali ne znam šta da ovima u bolnici kažem zašto bi ga pričekala ako beta nije porasla 😶

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Amelie
    04. Ožujak 2020. 21:06

peggy95

Ne krvarim. Pričekala bi ja još mog doktora, ali ne znam šta da ovima u bolnici kažem zašto bi ga pričekala ako beta nije porasla 😶

Aha, u bolnici radiš betu? Ma jednostavno reci da želiš čuti mišljenje svog doktora jer da si bila po drugo mišljenje i da se ne slaže s njihovim.. imaš pravo na to. Ne krvariš, to je rana trudnoća.. i iskreno ne znam za duplanje te bete da li je baš uvijek pravilno tako da.. nada zadnja umire!:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Talija
    04. Ožujak 2020. 21:23

Ja isto ne bi prihvatila kiretažu ako nije krenuo neki znak pobačaja.. tijelo ce samo odbaciti trudnocu ako nije dobro i vjerojatno ces to vidjet po iscjetku ako dode do toga.. tableta u petak ili utorak i nije neka razlika...Znam i ja za slucaje nepravilnog duplanja bete i zdravo rodenog djeteta.. drzim ti fige 🙏🏻

Napokon 2804
    04. Ožujak 2020. 22:24

peggy95

Ne srljaj sa kiretazom... Izvadi betu, obavi pregled u utorak. Onda ces vidjeti sta je i kako je. Ako je ne daj boze lose, razgovaraj sa ginicem sta je bolje po tebe, gdje je oporavak laksi i slicno. 
    Samo te molim ne zuri nigdje sa odlukama, sve jos moze na dobro izaći. 

04. Ožujak 2020. 22:41

peggy95

Kod tebe nema ploda već se samo gv vidi? I koja si nedjelja po gv? 

• NinaJ
    04. Ožujak 2020. 22:41

Ledolina

🦋BlueIvy🦋

Pozdrav, evo da se i ja prijavim..
    Ledolinaja sam dobila terapijuEuthyrox 0,25 jer je to kao standardna terapija. Meni je TSH bio 3,23 a za prvo tromjesečje treba biti 2.50.
    I preporuku da odem endokrinologu na daljnju obradu.

Meni je tsh 3,09. Rekla mi je nek pijem pa ćemo za mjesece dana napravit provjeru. Imaš li kakvih nuspojava od tih tableta?

Meni tsh 4,17 na zadnjem mjerenju i jos mi ne zele dati terapiju, nego zele da za 3 tjedna ponovo vadim krv da vidimo na cemu sam, a vidim da svima vama sa manjim tsh odmah davaju terapiju. Prosla sam 3 doktora, odnosno 2 gin i endokrinologa i svi me smiruju da ne srljam sa tabletama i da nece nastetiti bebi, pa se nadam najboljemu. 🙄🙄🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.