Aha, bitno da je nuhalni uredan.
Ja idem u pon na kombi. Pa ako treba cu Nifty..
Htjela sam odmah Nifty jer moram oboje placati ali su me oprali haha, da ne vide smisao da radim Nifty ako je kombi uredan. Da sta cu toliko placat 🙈al ok, ne ziivm u Hr..
Planirate ici na 4D ultrazvuk kasnije?
To preporucuju izmedju 18 i 22 tj. Ja cu ici.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure vidim da se sad pise o nuhalnom, bivsa ginicka mi je u prvoj T napravila veliki Uzv s 12tt,mjerila taj nuhalni itd, a sad qsam imala pregled s 11tt,trajao je niti 5min ukupno a od toga uzv minutu, kaze dr sve je ok, velicina odgovara za tu dob al uopce nije mjerila taj nuhalni, nego samo radila uzv i to ne znam ni objasniti vidjela se beba samo iz profila znaci nije gledala detaljno organe npr glavu ni nista. Ne znam mozda je bilo prerano? Bas brinem, a to je kao trebao biti onaj prvi veliki uzv s 12tt ili? Iduci imam s 15tt.
Peggy, jel ti to prvo vadenje bete ili si i prije vadila betu pa se sada pocelo snizavati??? 😔😔
Ninche ne znam, meni ce isto u 12tom mjeriti.
Mislim da ide 12-14..u 18 vec ide veliki anomaly scan. Da nazoves i pitas? Mozda je ona i pogledala ali nije komentirala.
Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭
Žao mi je... Drži se
Sortiraj odgovore
Najstariji