Jutro curke...
Imam jedno pitanje 🤗
Sigurno je barem jedna od vas došla u napast raditi test nakon par dana..
Evo ja imala jače simptome prije testa nego iza testa.. Ko da se sve smirilo..
Baš razmišljam jel uopće sve u redu..
Znam da možda pretjerujem.. Ali ne mogu si pomoći..
Dođe mi da opet test ide raditi 🙈
Ne treba se zamarati simptomima, oni dolaze i prolaze. Ako si ižala plusić i nije došla m strpi se do pregleda i sve ćeš znati ali, s druge strane, ako ćeš biti mirnija i potvrda će ti nešto značiti, ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi ponovila test ili možeš i otići izvaditi betu...
Ne treba se zamarati simptomima, oni dolaze i prolaze. Ako si ižala plusić i nije došla m strpi se do pregleda i sve ćeš znati ali, s druge strane, ako ćeš biti mirnija i potvrda će ti nešto značiti, ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi ponovila test ili možeš i otići izvaditi betu…
Hvala ti..
Ma mislim da dramim samo. Sigurno je sve u redu.
Samo ja očito previše razmišljam o tome.. Sutra kad krenem raditi neću imati vremena toliko razmišljati..
Mina, koliko sam skuzila vecina nas je imala dane kada bi simptomi bili manji.. Bolne grudi i sve to, na dane je, kako kada.. Meni je prestalo sve u 6tom tjednu pa sad zadnja 2 dana opet boli..
Jutro curke…
Imam jedno pitanje 🤗
Jutroo, ja sam 2 tjedna iza plusa ponovno radila test🙈 jer nikako mi nije ulazilo u glavu da sam trudna iako sam tajno prizeljkivala još jednu bebu 😄. I dan danas ne vjerujem 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam danas napravila urinokulturu, jer me već par dana bolucka dolje oko mjehura. Nadam se da je sve ok🤞
Mimi bolje da si napravila, da si na miru.
Imam kad budem 10+1 ultrazvuk za kombinirani. Mislite da je vaginalni ili preko trbuha?
Jutro curke…
Imam jedno pitanje 🤗
Jutroo, ja sam 2 tjedna iza plusa ponovno radila test🙈 jer nikako mi nije ulazilo u glavu da sam trudna iako sam tajno prizeljkivala još jednu bebu 😄. I dan danas ne vjerujem 🤣
I ja ću vjerojatno na kraju tako 🙈
Tolko smo čekali na tu drugu bebicu da se sada valjda više bojim nego sa prvim.. Ništa nisam znala i sve mi je bilo ok..
Prošlo je puno i vremena.. Sjećam se da su mi isto počeli simptomi je do 4,5 dana prije m.. Ali mislim da su bili svakim danom sve jači..
A sad ko da su nestali..
Mislim možda i bolje.. Jer bi voljela još raditi neko vrijeme.. Pa mi mučnine i povraćanje nejde u prilog..
Jutro curke…
Imam jedno pitanje 🤗
I ja ću vjerojatno na kraju tako 🙈
Tolko smo čekali na tu drugu bebicu da se sada valjda više bojim nego sa prvim.. Ništa nisam znala i sve mi je bilo ok..
Prošlo je puno i vremena.. Sjećam se da su mi isto počeli simptomi je do 4,5 dana prije m.. Ali mislim da su bili svakim danom sve jači..
A sad ko da su nestali..
Mislim možda i bolje.. Jer bi voljela još raditi neko vrijeme.. Pa mi mučnine i povraćanje nejde u prilog..
Ja mislim da će ti simptomi tek krenuti. Napravi test ili betu čisto da si mirna. A onda uživaj u trudnoći 🥰
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji