Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    21. Veljača 2020. 07:37

Jutro curke... 
    Imam jedno pitanje 🤗
    Sigurno je barem jedna od vas došla u napast raditi test nakon par dana.. 
    Evo ja imala jače simptome prije testa nego iza testa.. Ko da se sve smirilo.. 
    Baš razmišljam jel uopće sve u redu.. 
    Znam da možda pretjerujem.. Ali ne mogu si pomoći..
    Dođe mi da opet test ide raditi 🙈

Ketty1309
    21. Veljača 2020. 07:52

Ne treba se zamarati simptomima, oni dolaze i prolaze. Ako si ižala plusić i nije došla m strpi se do pregleda i sve ćeš znati ali, s druge strane, ako ćeš biti mirnija i potvrda će ti nešto značiti, ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi ponovila test ili možeš i otići izvaditi betu... 

Mina 29
    21. Veljača 2020. 07:56

Ketty1309

Ne treba se zamarati simptomima, oni dolaze i prolaze. Ako si ižala plusić i nije došla m strpi se do pregleda i sve ćeš znati ali, s druge strane, ako ćeš biti mirnija i potvrda će ti nešto značiti, ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi ponovila test ili možeš i otići izvaditi betu…

Hvala ti.. 
    Ma mislim da dramim samo. Sigurno je sve u redu.
    Samo ja očito previše razmišljam o tome.. Sutra kad krenem raditi neću imati vremena toliko razmišljati.. 

Marta14
    21. Veljača 2020. 07:59

Mina, koliko sam skuzila vecina nas je imala dane kada bi simptomi bili manji.. Bolne grudi i sve to, na dane je, kako kada.. Meni je prestalo sve u 6tom tjednu pa sad zadnja 2 dana opet boli.. 

Endzrue
    21. Veljača 2020. 08:02

Cure gdje je nestala 2under2

danchy1990
    21. Veljača 2020. 08:04

Mina 29

Jutro curke…
    Imam jedno pitanje 🤗

Jutroo, ja sam 2 tjedna iza plusa ponovno radila test🙈 jer nikako mi nije ulazilo u glavu da sam trudna iako sam tajno prizeljkivala još jednu bebu 😄. I dan danas ne vjerujem 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Princess Mimi
    21. Veljača 2020. 08:13

Ja sam danas napravila urinokulturu, jer me već par dana bolucka dolje oko mjehura. Nadam se da je sve ok🤞

Marta14
    21. Veljača 2020. 08:18

Mimi bolje da si napravila, da si na miru. 
    Imam kad budem 10+1 ultrazvuk za kombinirani. Mislite da je vaginalni ili preko trbuha? 

Mina 29
    21. Veljača 2020. 08:20

danchy1990

Mina 29

Jutro curke…
    Imam jedno pitanje 🤗

Jutroo, ja sam 2 tjedna iza plusa ponovno radila test🙈 jer nikako mi nije ulazilo u glavu da sam trudna iako sam tajno prizeljkivala još jednu bebu 😄. I dan danas ne vjerujem 🤣

I ja ću vjerojatno na kraju tako 🙈
    Tolko smo čekali na tu drugu bebicu da se sada valjda više bojim nego sa prvim.. Ništa nisam znala i sve mi je bilo ok.. 
    Prošlo je puno i vremena.. Sjećam se da su mi isto počeli simptomi je do 4,5 dana prije m.. Ali mislim da su bili svakim danom sve jači..
    A sad ko da su nestali.. 
    Mislim možda i bolje.. Jer bi voljela još raditi neko vrijeme.. Pa mi mučnine i povraćanje nejde u prilog.. 

danchy1990
    21. Veljača 2020. 08:25

Mina 29

danchy1990

Mina 29

Jutro curke…
    Imam jedno pitanje 🤗

I ja ću vjerojatno na kraju tako 🙈
    Tolko smo čekali na tu drugu bebicu da se sada valjda više bojim nego sa prvim.. Ništa nisam znala i sve mi je bilo ok..
    Prošlo je puno i vremena.. Sjećam se da su mi isto počeli simptomi je do 4,5 dana prije m.. Ali mislim da su bili svakim danom sve jači..
    A sad ko da su nestali..
    Mislim možda i bolje.. Jer bi voljela još raditi neko vrijeme.. Pa mi mučnine i povraćanje nejde u prilog..

Ja mislim da će ti simptomi tek krenuti. Napravi test ili betu čisto da si mirna. A onda uživaj u trudnoći 🥰

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.