Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?
Imam ja, malo se smanji pa opet pojačan. Mi smo tu negdje po tjednima, par dana razlike. Bila već na prvom pregledu? Ja idem u petak, nikako dočekati 😁
I ja sam danas 5+4 (ZM 22.12.2019.) i pregled mi je 7.02 😊. Pratimo se! 💞
Meni je ZM 25.12. Pa mi pokazuje da sam danas 5+4. Hm?
I ja vas pratim. ZM isto 25.12.i danas je 5+3, prvi pregled isto 7.2.
Gdje ti pokazuje da ti je danas 5+4? ZM je bila u srijedu sto znaci da nam je srijedom puni tjedan, cet je+1,petak +2 i evo sub je onda 5+3.
Ja nemam uopce simptome neke, znaci osjetljive grudi, najvise ujutro, preko dana nis ne osjetim, pojacana nervoza i losije spavam nego inace, ne znam jel to povezano. Svako jutro se budim prije alarma, odmorna, sto kod mene nikad nije bio slucaj.
Imam i taj bijeli iscjedak cijelo vrijeme.. E i gladna sam navecer 😂
Meni aplikacija Moj kalendar pokazuje 5+6 (zm 22.12) tako bi negdje i bila po tom kalendaru
Da
Ja sam ovdje najmlađa po trudnoći ( ZM 1.1.). Još nemam neke značajne simptome osim bockanja u jajniku i oko maternice … Pa čekam 🙈
Mi smo blizu, meni je ZM 2.1.. Na pregled sam naručena na Valentinovo, tad će bit 6+1.. Jel bi se tad moglo čuti srčeko? :)
Aaa, super! 🤗 mislila sam da sam još uvijek jedina u ovako ranom tj. Ajme za Valentinovo imaš pregled! ❤️ Bas lijepo. 😊 Moglo bi se već čuti srce tada. Znaš li kada ti je bila ovulacija? Ja se još nisam naručila… mislim da ću tek oko 20.2., ali ne znam kako izdržati do tada…
Ovulacija je bila 17.01.,koristila sam LH trakice pa napokon znam taj Dan 🤗 svaka čast na strpljenju!
Ja sam ovdje najmlađa po trudnoći ( ZM 1.1.). Još nemam neke značajne simptome osim bockanja u jajniku i oko maternice … Pa čekam 🙈
Mi smo blizu, meni je ZM 2.1.. Na pregled sam naručena na Valentinovo, tad će bit 6+1.. Jel bi se tad moglo čuti srčeko? :)
Aaa, super! 🤗 mislila sam da sam još uvijek jedina u ovako ranom tj. Ajme za Valentinovo imaš pregled! ❤️ Bas lijepo. 😊 Moglo bi se već čuti srce tada. Znaš li kada ti je bila ovulacija? Ja se još nisam naručila… mislim da ću tek oko 20.2., ali ne znam kako izdržati do tada…
Ovulacija je bila 17.01.,koristila sam LH trakice pa napokon znam taj Dan 🤗 svaka čast na strpljenju!
Da, najbolje je znati dan O. 😊 I ja sam koristila LH Clearblue test i po njemu je O bila 13.1. Vjerujem da će srčeko kucati 14.2. ❤️ Uhhh, ne znam jeli to kod mene strpljenje. Još nisam odlučila sto ću, nazvat ću dr. u pon pa ću je pitati kada je najbolje obaviti prvi pregled s obzirom na 2 prethodna spontana. 🤔
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
nada23 želim ti sreću u ovoj trudnoći.. 😍 Jesu ti radili cervikalne briseve?
Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?
Imam ja, malo se smanji pa opet pojačan. Mi smo tu negdje po tjednima, par dana razlike. Bila već na prvom pregledu? Ja idem u petak, nikako dočekati 😁
I ja vas pratim. ZM isto 25.12.i danas je 5+3, prvi pregled isto 7.2.
Gdje ti pokazuje da ti je danas 5+4? ZM je bila u srijedu sto znaci da nam je srijedom puni tjedan, cet je+1,petak +2 i evo sub je onda 5+3.
Ja nemam uopce simptome neke, znaci osjetljive grudi, najvise ujutro, preko dana nis ne osjetim, pojacana nervoza i losije spavam nego inace, ne znam jel to povezano. Svako jutro se budim prije alarma, odmorna, sto kod mene nikad nije bio slucaj.
Imam i taj bijeli iscjedak cijelo vrijeme.. E i gladna sam navecer 😂
Meni aplikacija Moj kalendar pokazuje 5+6 (zm 22.12) tako bi negdje i bila po tom kalendaru
Imat ćemo isti datum poroda 😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
nada23 želim ti sreću u ovoj trudnoći.. 😍 Jesu ti radili cervikalne briseve?
Hvala ti. 🥰 radila sam briseve ljetos i sve je bilo Ok. Svakako cu na prvom pregledu tražiti da ih opet ponovim. Imaš li ti sad kakve simptome?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
A zato kaj ja tocno znam kad mi je bila ovulacija (pa je zato 2 dana manje) 😉
I moram prijavit oogromnu nervozu danas i zivcanost... Sve i svi mi idu na zivce, neznam jel sam gladna, jel mi muka ili bi se pokrila s dekom po glavi i spavala. Uopce neznam kud bi sa sobom - sama sebi idem na zivce 😅
Morala sam se izjadat.
Kak ste vi cure psihicki?
Da li ste u ‘Blaženom’ stanju ili prevladava (kao kod mene) Mix-ludo drugo stanje?
Roscha ja sam u mix-ludilo stanju od pocetka sto se zivaca tice....danas mi je cijeli dan muka do sad bi bilo samo kratko,par minuta. Danas ne pusta nikako
Sortiraj odgovore
Najstariji