A cure osjeća li koja u maternici kao kruljenje🤦♀️ja to zadnjih 2 dana osjećam, više sa desne strane! Sad il sam luda il su to crijeva il stvarno tako🤷🏻♀️🤔
Da
Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?
Ja od 5 tjedna do sad imam pojacani bijeli iscjedak. Kao da je to normalno.. valjda je ☺️
I ja ne brini. Meni je gin rekla dok je bijeli ili prozirni, dokle je sve uredu 😍
A cure osjeća li koja u maternici kao kruljenje🤦♀️ja to zadnjih 2 dana osjećam, više sa desne strane! Sad il sam luda il su to crijeva il stvarno tako🤷🏻♀️🤔
Mene zna probosti s desne strane, kao oko jajnika. Nisam osjetila kruljenje. Ali vjerojatno je to sve normalno. Puno toga nam se sad mijenja i svatko drugacije reagira.
Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?
Imam ja, malo se smanji pa opet pojačan. Mi smo tu negdje po tjednima, par dana razlike. Bila već na prvom pregledu? Ja idem u petak, nikako dočekati 😁
I ja sam danas 5+4 (ZM 22.12.2019.) i pregled mi je 7.02 😊. Pratimo se! 💞
Moja ZM je 22.12. i po kalendaru sam 5+6tt
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Imam ja, malo se smanji pa opet pojačan. Mi smo tu negdje po tjednima, par dana razlike. Bila već na prvom pregledu? Ja idem u petak, nikako dočekati 😁
Meni je ZM 25.12. Pa mi pokazuje da sam danas 5+4. Hm?
I ja vas pratim. ZM isto 25.12.i danas je 5+3, prvi pregled isto 7.2.
Gdje ti pokazuje da ti je danas 5+4? ZM je bila u srijedu sto znaci da nam je srijedom puni tjedan, cet je+1,petak +2 i evo sub je onda 5+3.
Ja nemam uopce simptome neke, znaci osjetljive grudi, najvise ujutro, preko dana nis ne osjetim, pojacana nervoza i losije spavam nego inace, ne znam jel to povezano. Svako jutro se budim prije alarma, odmorna, sto kod mene nikad nije bio slucaj.
Imam i taj bijeli iscjedak cijelo vrijeme.. E i gladna sam navecer 😂
Meni je ZM 25.12. Pa mi pokazuje da sam danas 5+4. Hm?
I ja vas pratim. ZM isto 25.12.i danas je 5+3, prvi pregled isto 7.2.
Gdje ti pokazuje da ti je danas 5+4? ZM je bila u srijedu sto znaci da nam je srijedom puni tjedan, cet je+1,petak +2 i evo sub je onda 5+3.
Ja nemam uopce simptome neke, znaci osjetljive grudi, najvise ujutro, preko dana nis ne osjetim, pojacana nervoza i losije spavam nego inace, ne znam jel to povezano. Svako jutro se budim prije alarma, odmorna, sto kod mene nikad nije bio slucaj.
Imam i taj bijeli iscjedak cijelo vrijeme.. E i gladna sam navecer 😂
Aplikacija mi pokazuje 5+4. Nisam ja nista racunala.
Ja sam ovdje najmlađa po trudnoći ( ZM 1.1.). Još nemam neke značajne simptome osim bockanja u jajniku i oko maternice … Pa čekam 🙈
Mi smo blizu, meni je ZM 2.1.. Na pregled sam naručena na Valentinovo, tad će bit 6+1.. Jel bi se tad moglo čuti srčeko? :)
Ne računaju sve aplikacije isto. Npr.meni “ What to expect” računa 4+4, a “ Ovia pregnancy” 4+3 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ne računaju sve aplikacije isto. Npr.meni “ What to expect” računa 4+4, a “ Ovia pregnancy” 4+3 🤷♀️
Da, ja imam ovia pregnancy..
Ja sam ovdje najmlađa po trudnoći ( ZM 1.1.). Još nemam neke značajne simptome osim bockanja u jajniku i oko maternice … Pa čekam 🙈
Mi smo blizu, meni je ZM 2.1.. Na pregled sam naručena na Valentinovo, tad će bit 6+1.. Jel bi se tad moglo čuti srčeko? :)
Aaa, super! 🤗 mislila sam da sam još uvijek jedina u ovako ranom tj. Ajme za Valentinovo imaš pregled! ❤️ Bas lijepo. 😊 Moglo bi se već čuti srce tada. Znaš li kada ti je bila ovulacija? Ja se još nisam naručila... mislim da ću tek oko 20.2., ali ne znam kako izdržati do tada...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji