Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    01. Veljača 2020. 07:25

Dobro jutro curke. Danas smo ušli u 11 tjedna. Nakon parr dana mira bolovi u prsima su veliki.... Kako je stanje kod vas

01. Veljača 2020. 07:37

vzmala

Dobro jutro curke. Danas smo ušli u 11 tjedna. Nakon parr dana mira bolovi u prsima su veliki…. Kako je stanje kod vas

I kod mene je par dana bilo mirno. Jucer jaka dijareja, pa se malo smirilo, navecer blagi menstrualni bolovi, grudi bolne samo na dodir, evo i jutros blago me stomak bolucka i grudi al nista strasno. Kod mene se nekako poprilicno sve smirilo.

01. Veljača 2020. 08:00

Mene grudi bas bole,po noci se ne mogu na prsa okrenuti,i svrbe me..to mi je jedini simptom koji je izražen..ovo dr je sve nekako lagano,smetaju mi mirisi,al nista strasno,najvise omekšivac..u pon mi je pregled,ne mislim o tome puno pa sam mirnija,najgori je strah..od pon prestajem raditi,radim u firmi 18 god.i bas se veselim odmoru 😊😊

klupko_srece
    01. Veljača 2020. 08:52

Hope pročitala sam da se u 10 i 11 tjednu simptomi smiruju, trudnica se osječa puna energije, apetit  joj se jako otvara, radi povećanja razine hormona..... Ja sam se preplašila jer je polako stajalo, a zadnja 3 dana tamanim sve živo, dok u 6,7, 8 a pogotovo 9  tjednu hranu nisam mogla vidjeti 

01. Veljača 2020. 09:04

vzmala

Hope pročitala sam da se u 10 i 11 tjednu simptomi smiruju, trudnica se osječa puna energije, apetit joj se jako otvara, radi povećanja razine hormona….. Ja sam se preplašila jer je polako stajalo, a zadnja 3 dana tamanim sve živo, dok u 6,7, 8 a pogotovo 9 tjednu hranu nisam mogla vidjeti

Tacno sam takva i ja, od jucer bas razmisljam kako bih sve sad mogla radit, kao sto si napisala puna sam nekako energije, i apetit mi se vraca. Vec sam se i psihicki malo "ustabilila" 🤣  

Princess Mimi
    01. Veljača 2020. 09:16

Tejic

Princess Mimi

Tejic, mi se pratimo onda, koliko vidim po danima 😊
    Imas kakve tegobe trenutno?
    Meni su mucnine stale, sad samo nadutost i moram paziti sto pojedem jer me zeludac krene boljeti.

Daaa pratimo se 😊😍 evo tocno isto tako kao i tebi. Mucnine su stale, mozda se javi povremeno ak bas jako ogladnim 😂 hrana tesko sjeda na zeludac sto god pojela. Ajd danas je relativno ok al jedem manje obroke po vise puta. Al tako ne mogu svaki dan posto radim u trgovini i imam sami jednu kratku pauzu. Borim se sa umorom, dođe mi na poslu da odspavam barem 5min i to stojecki 😂 i povremeno me uhvate bolovi ko pred mengu al svi kazu da je to normalno tako da ne brinem 🙂 3.2. Imam pregled gdje cemo vidjeti ❤️😊😊

Kazu da je bolje tako jesti, manje ali češće. 
    Jesi razmisljala da otvoriš bolovanje (cuvanje trudnoce) ako je tempo posla intenzivan? Da se malo odmorite i ti i beba 😊

• sunce1
    01. Veljača 2020. 09:38

Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?

klupko_srece
    01. Veljača 2020. 10:07

Sunce bijeli iscjedak je također jedan od znakova trudnoće....
    Hope čitam stalno šta se piše.... Samo polako.... Ja sam u 5 mj prošle godine imala kiretažu.... Čitala sam svašta plašila se, tješila..... Nemoj čitati ja  od kad sam ugledala plus što se tiče trudnoće slušam samo ginekologa, nikakve savjete, nema šanse da šta ovako pročitam.... Jedino što pitam google je evo kO danas 11 tt da znam od prilike šta me Čeka 🤭

Boba
    01. Veljača 2020. 10:09

sunce1

Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?

Imam ja, malo se smanji pa opet pojačan. Mi smo tu negdje po tjednima, par dana razlike. Bila već na prvom pregledu? Ja idem u petak, nikako dočekati 😁

Da

• sunce1
    01. Veljača 2020. 10:16

Bila sam jer mi je beta na 4+6 bila 7200. Na UZV samo prazna GV. To me isto malo plasi. Na iduci UZV tek sa 8.tj. Iako ja mislim da cu otic prije privatno,ne mogu cekati toliko. Imas li jos kakvih simptoma?Mene uz ovaj iscjedak, jos grudi na dodir ali ne cijeli dan, ujutro me crijeva bole i svako jutro redovita stolica, sto za mene inace nije tipicno(inace imam svako 2-3 dana i tako cijeli zivot) i ponekad kao menstrualni bolovi u stomaku i ledima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.