Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    01. Veljača 2020. 10:26

Meni unazad 4 dana lagane cjelodnevne mucnine. Grudi nekad malo svrbe, malo bole. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Boba
    01. Veljača 2020. 10:26

Bolne grudi Al više navečer, ujutro mučnine, ne mogu ništa u usta staviti odmah mi diže želudac, isto lagani povremeni menstrualnih bolovi. Neznam dal je to simptom al užasno se znojim! Ponovila betu? 

Da

Rosha
    01. Veljača 2020. 10:27

Boba

sunce1

Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?

Imam ja, malo se smanji pa opet pojačan. Mi smo tu negdje po tjednima, par dana razlike. Bila već na prvom pregledu? Ja idem u petak, nikako dočekati 😁

I ja sam danas 5+4 (ZM 22.12.2019.) i pregled mi je 7.02 😊. Pratimo se! 💞

nada23
    01. Veljača 2020. 10:33

Ja sam ovdje najmlađa po trudnoći ( ZM 1.1.). Još nemam neke značajne simptome osim bockanja u jajniku i oko maternice ... Pa čekam 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• sunce1
    01. Veljača 2020. 10:34

Boba

Bolne grudi Al više navečer, ujutro mučnine, ne mogu ništa u usta staviti odmah mi diže želudac, isto lagani povremeni menstrualnih bolovi. Neznam dal je to simptom al užasno se znojim! Ponovila betu?

Nisam. Doktor je rekao da ne trebam

• sunce1
    01. Veljača 2020. 10:35

Rosha

Boba

sunce1

Cure ja sam danas 5+4. Imam puno bijelog iscjedka. Stalno nesto curka. Ima li jos koja tako?

Imam ja, malo se smanji pa opet pojačan. Mi smo tu negdje po tjednima, par dana razlike. Bila već na prvom pregledu? Ja idem u petak, nikako dočekati 😁

Meni je ZM 25.12. Pa mi pokazuje da sam danas 5+4. Hm?

Boba
    01. Veljača 2020. 10:35

Rosha

Boba

sunce1

Stvarno, i meni zadnja m bila 22.12 😍i isti dan imamo prve preglede! Koja slučajnost❤️

Da

Boba
    01. Veljača 2020. 10:39

sunce1

Boba

Onda ne brini, da nešto nije ok već bi te dok.poslao na ponavljanje bete! Sad uživaj i da na sljedećem pregledu ugledaš svoju mrvicu i srćeko kako kuca❤️❤️❤️❤️

Da

• sunce1
    01. Veljača 2020. 10:42

Boba

sunce1

Boba

Onda ne brini, da nešto nije ok već bi te dok.poslao na ponavljanje bete! Sad uživaj i da na sljedećem pregledu ugledaš svoju mrvicu i srćeko kako kuca❤️❤️❤️❤️

Joj, nadam se da ce sve biti ok. Moj doktor i nije bas neki. Iskreno kod njega sam samo zato jer daje uputnicu koju god pozelim, a trebala sam ih puno jer smo se spremali za potpomognutu pa sam i na svoju ruku trazila neke pretrage. Bas me puno brine ta jako visoka beta. Najprije sam citala da moze biti molarna trudnoca, pa onda neke kromosomske greske. Uglavom, sto vise citam, to sam zabrinutija😕🔝

Talija
    01. Veljača 2020. 10:43

sunce1

Ja od 5 tjedna do sad imam pojacani bijeli iscjedak. Kao da je to normalno.. valjda je ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.