34 Curica 💜 38 Dečko 💙 10 🌞 = 82 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.08. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08. 🌞 Split
Mabel 28.08. Curica 💜
Celaena 28.08. Dečko 💙 Merkur (Zg)
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09. Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09. Dečko 💙 Slavonski Brod
Bananupidami 05.09. 🌞 Rijeka
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Tashee7 08.09. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica 💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
Ana1305 11.09. Curica 💜 Virovitica
Mjesecina2410 11.09. Dečko 💙 Merkur
LoMa 15.09. Dečko 💙 Petrova
Malisa 15.09. 🌞
Talija 17.09. Dečko 💙 Zabok
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ivana_Du 17.09. Dečko 💙 Dubrovnik
Ninche9 18.09. Curica 💜
Mona1309 18.09. Curica 💜 Osijek
mc_mouse 19.09. Dečko 💙 Virovitica
Sanja* 19.09. Dečko 💙 Koprivnica
Marta 20.09. Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙 Merkur (Zg)
Bulba 23.09. Dečko 💙 Petrova (ZG)
Starfish 23.09. Curica 💜 Merkur (Zg)
Judita 24.09. Curica 💜 Zadar
2020 25.09. Curica 💜Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.09 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.09. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Loknica 28.09 Dečko 💙 Split
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Marija1207 01.10. Curica 💜 Split
Sif 03.10. Dečko 💙 Varaždin
Bebacica 04.10. Curica 💜 Zabok
Demetria 06.10. 🌞 Split
Zel 06.10. Dečko 💙 Petrova
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10. Curica 💜 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Dečko 💙 Šibenik
DoraGucci 10.10. Curica 💜 Split
Leia91 11.10. Dečko 💙 Petrova
Sretnapetra 15.10. 🌞
Enana 17.10. Curica 💜 i Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Martina1988 20.10. Curica 💜 Pula
Orangina 21.10. 🌞
Plavo_nebo 21.10. Curica 💜 Vinogradska (ZG)
Ketty1309 22.10. Curica 💜 Koprivnica
Ledolina 22.10. Dečko 💙 Osijek
Bosco 25.10. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Teica30 30.10. Curica 💜 Osijek
Mina 29 31.10. Curica 💜 Zabok
Zojo 02.11. Dečko 💙 Pula
Matea2111 02.11 Curica 💜 Nova Gradiška
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11. Curica 💜 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Malamala 06.11. Curica 💜 Koprivnica
Jesenica 06.11. Dečko 💙
Vita26 07.11. Dečko 💙 Osijek
Halila 07.11. Curica 💜 Koprivnica
Silvich 07.11. 🌞
Tina.Antares 08.11. Dečko 💙 Vinogradska
Unakit 09.11. Curica 💜
Minie 09.11. Curica 💜
Hip_hopsica 13.11. Dečko 💙 Petrova
Larisa04 18.11. Curica 💜
Shine 19.11. Curica 💜
Lullee 02.12 🌞
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Loma moja soba se sada prazni, doći ces k meni u sobu sto posto... ako je soba 11 vidimo se.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulba ja sam prenoćila u predradaoni, danas nakon vizite idem na patologiju trudnoće kolko sam ih shvatila..sad trenutno ne znam na kojem je to katu i di…
Isto sam spojena na tokolizu, dobivam antibiotike, ispikali me sa svih strana i sinoć dobila potvrdu od dr da ću definitivno rađati unutar 7 dana jer je tako najsigurnije…čak se nadzire i mogućnost carskog Reza…sve o čemu uopće nisam ni razmišljala da bi se moglo dogoditi se događa…
Znam da nije utjesno. Moja prijateljica je rodila u 31tt. Mali je super. Napredan bas. Sad ima vec 1.5godinu . SRETNO😇
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni je neki dan doktorica rekla isto u predradaoni da njihovi pedijatri bebe preko kilu ne smatraju pacijentima jer su oni kao već ok i najčešće bude sve ok. Moguće da me malo tješila , ali kako ležim ovdje svaki mj vise puta sam čula da je neka beba rođena tako rano i sa svakom je bilo sve u redu.
Loma, misli pozitivno, uskoro ces upoznati svoje zlato i znaj da radis ono sto je najbolje za vas dvoje. A pogotovo za bebicu, jer u takvim trenucima ne gledamo na sebe. Vjeruj u sebe, svoje dijete i najvise u doktora, zna sta radi, i radi to za vasu dobrobit. Nije kako si planirala i ocekivala, ali sta je, tu je, nema nazad, izdrzat ces to, i jednog dana ces na sve zaboraviti. Ustvari onog trenutka kad te bebac uhvati za prst, kad ti da svoj iskreni osmijeh, ma onog trenutka kad ga ugledas. Samo budi bistre glave i pozitivnih misli i sve će biti super...
.
Demetria, prati jos dan, dva ako se ne smirju odi radije dr da oni probiju radi gnoja da ga ne bi jos prosirila s obzirom da je na nezgodnom mjestu... tako bih ja barem...
.
Bulba, ti si dobro? U kojem ste vi sad tjednu?
Loma ne poznamo se, kratko sam na forumu no ono što mogu ti reći jest da si u najboljoj bolnici u RH što se tiče prijevremenog poroda i neonatalane skrbi. Pretpostavljam da ti je u glavi košmar i milijun pitanja, no na pravom si mjestu i tu zaista imaš koliko toilku sigurnost za sebe i svoju bebu. Držim fige i šaljem pozitivne vibre!
Svim curama koje trenutno miruju i čuvaju trudnoću, vi ste lavice i vaša dječica su zaštićenija od ličkog medvjeda. Želim vam smirenost i opuštenost, pozitivno razmišljanje i vjeru u sebe i svoju djecu.
Bananaupidami idem kod te doktorice privatno na preglede, tako da ću ju zvati ukoliko će biti potrebno. Danas imam sastanak s doulom, pa javim dojmove. Jako sam imala loše iskustvo s prvim porodom, a uz ovo sve što se događa oko covida, pratnje u bolnicama, testiranjima itd., veće su šanse da zbog prijašnjeg carskog će me htjeti spakirati na još jedan, a to ne želim. Posebice jer po svemim parametrima, nema potrebe nimalo.
Tejic dojenje je različito od žene do žene, kao i trudnoća. Nažalost, koliko vidim situacija se nije puno promijenila od kad sam sa svojom prošla kalvariju prije 9 godina. Od okoline koja nije educirana, guranja svojeg nosa gdje im nije mjesto, možebitnih komplikacija, do manjka potpore. Ja sam rodila u bolnici prijatelj djece, pa su kćeri uvalili dohranu bez pitanja jer je porod bio carskim rezom, uz izgovor dok vama dođe mlijeko, trebat će to. U bolnici punoj sestara i doktora, oni nisu primjetili da ja imam kamene dojke i od carskog ne mogu ustati da si pomognem, a kćer nije još mogla toliko vući. Itd, itd. Tada su Rode zaista bile od pomoći i iako jako propagiraju i guraju dojenje, ja sam imala pozitivno iskustvo s njima. Danas je puno lakše, od doula do raznih grupa, u krajnjoj liniji i ovaj forum gdje je lakše doći do informacije koja je potrebna.
Bulba evo čekamo vizitu pa se prebacujemo, ja i još jedna curka mislim da dolazimo na pt..
Ma k ja sam shvatila da su svi jako pozitivni po pitanju rađanja nakon 30.tjedna..meni su čak jučer rekli da sam 30+4 ustvari...još bolje jel..
Cure hvala na lijepim riječima, puno znače...iznenađujuće puno...
Sad mi je muž malo bacio bubu u uho da bi trebala tražiti carski rez zbog situacije...u smislu da je beba ionak mala, slaba da joj ne treba sad još mogući stres vaginalnog poroda...jer ja se uopće ne otvaram zasad niti ima naznaka kontrakcija...ova curka sa mnom ima neke veze tu pa je ona već riješila da ide na carski definitivno....ja nemam nikoga pa razmisljam da priupitam da vidim kaj vele...nije mi to draga opcija, ali mi se čini manje stresna za bebu...jer ionak se ne budemo mogli družiti poslije poroda jer ide u inkubator...vidat ga mogu 15min dnevno tak da ću imat vremena napretek da se oporavljam pogotovo jer ćemo bar mj dana negdje biti tu...
Ninche topla piva se preporuča za čišćenje bubrega, ako hladna ulazi u organizam, dok prođe zagrijavanje i želudac izgubi svrhu zbog koje ju piješ. Za ovo imam i osobno iskustva i unutar najužeg kruga obitelji, od kamenaca koji su isprani van, do teške upale bubrega koja je na vrijeme zaustavljena. Ako ćete si s time pomagati kod dojenja, onda prvo mlijeko bacate, a dalje dojite. Isto kao i s kofeinom, cigaretama, antibioticima, analgeticima i svime ostalim štetnim. Također nije isto je l čašu pive konzumira netko čiji je organizam upoznat ili netko tko ne pije uopće, jer se drugačije obrađuje ta čaša pive/gina/vina ili čega god. I magičnih kuglica imaš u Zagrebu, barem ih je bilo prije 9 godina. Suosjećam s tvojom kalvarijom, sama sam ju prošla i izgurala gotovo 2 god dojenja svoje mezimice.
Svima želim opušten i smiren tjedan, puno pozitivnog razmišljanja i ugodno provedene dane u iščekivanju pred nama. :)
Loma, javi u kojoj si sobi ako ne dođeš kod mene pa ćemo se vidjeti. I meni su rekli isto, beba je 1400 grama sto odgovara tjednu vise pa nešto tješi ali opet. Jesu optimistični slažem se tako su i meni rekli. I ja želim carski ako ne daj boze dođe do toga i ispričati ću ti situaciju s carskim ovdje kada dođeš.
Radite li redovno kegelove? Ja sam jučer prvi puta imala situaciju sa kihanjem, a još mi je dosta nisko beba, pa dodatno pritišće. Imate kakav još trik, vježbicu?
Bulba i Loma čuvajte se i samo pozitivno. :) Carski sam prošla, nije lak oporavak ali u opravdanim slučajevima je izvrstan za manji stres bebi. Ako ćete ići na tu opciju poroda, a ako ćete moći birati i da vam daju vaše mališane odmah na kratko, birajte spinalnu anesteziju.
Sortiraj odgovore
Najstariji