Unakit drago mi je da je nalaz isti. Drzte se :)
Ketty ti imas iskustva pa ces se i brze pripremit! Super da je sve dobro s bebili! :)
Isabela nadam se da ce se bolovi smiriti i da samo bebi nezgodno lezi ili lupka.
Napokon :)
.
Aktivan forum, nema sta xD
Ugodnu vecer zelim svima! :)
Hej svima.
Dok popratim sve.. Trajat ce xD
Eladrago mi je da je sve ok s bebom. I nadam se da ce sa pupcanom vrpcom i uzvom bit ok. Drz se. Bolje pregledat, pa ces bit mirnija. Drzi se! :)
Isabeladrz se :)
Ne znam tko je Pepa, al nadam se da ce sve bit ok!
Tejicajme koja razlika! Al slatko je ko secer 😍
Zelsvaka cast na broju pregleda u tjedan dana…
Drago mi je da je s bebom sve ok, a nadam se da ce ti stitnjacu i tlak uspjet kontrolirat s ljekovima :) uzivaj na moru :)
Demetriauzela sam pampers ptemium care 1 jer mi je frendica rekla da je nju spasilo sto valjda ima trakicu koja mijenja boju kad je pelena mokra (ak sam ja to dobro shvatila), a za kasnije su mi preporucili violetu i babylove… Zasad imam 1 paket (to je za cca prvih 10 dana), a onda ce tata ic kupovat, a kasnije cemo probavat…
Unakit drz se. Meni po noci pomogne malo se kao nagnut s lijevog boka prema ledima, al opet ne zelat skroz na ledima…i isto s desnom stranom… Podbocim se s jastucima pa olaksam pritisak na sam kuk…mozda pomogne :)
Spremna za rodiliste/bolnicu ja sam spremna za bolnicu ako cu morat ranije ili ako posteljica odluci radit probleme (nekako se nadam da ce se to jos nekim cudom rijesit…), za rodiliste mi je ista ta torba plus vrecica s uloscima i ostalim stvarima koje ti trebaju kad rodis, i stvari za bebu za izac iz bolnice su spremljene. Ponavljam da ne moram bit u niskom startu zbog posteljice ne bi jos bila spremna, ali ovako neka stoji spakirana torba, i nadam se da mi nece trebat puno prerano :)
Zojo mislim da bi i ja dobila potpuno neprimjerene stvari da pustim dragom da mi sprema stvari xD (ovak mu jos moram napisat di je sta, jer iako sam mu rekla ne bu nis popamtio…) xD
Tina hvala na ohrabrujucim rijecima svima nama buducim mamama (mene ne brine kupanje, vec neke druge stvari, al nadam se da za sve vrijedi taj model kad primis djete, sve znas 😊)
Ma meni je muka od svega, jučer sam na papiru vidjela malo sukrvice, završila na Hitnoj, prohodna kroz sav. Ostavili me u bolnici , gaćice su mi neprestano mokre a oni radili test na plodnu vodu i kažu ne curi, šta je onda to ne znam? Bas vodeno i dosta toga. Spojena sam na tokolizu i radi povišenih leukocita dobivam antibiotik. Ne znaju gdje je i je li negdje upala. Ja ulazim u 30 tjedan prekosutra i beba ima 1350 grama
Bojim se da je još premali, molim boga da izdržim još mj dana
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Ma meni je muka od svega, jučer sam na papiru vidjela malo sukrvice, završila na Hitnoj, prohodna kroz sav. Ostavili me u bolnici , gaćice su mi neprestano mokre a oni radili test na plodnu vodu i kažu ne curi, šta je onda to ne znam? Bas vodeno i dosta toga. Spojena sam na tokolizu i radi povišenih leukocita dobivam antibiotik. Ne znaju gdje je i je li negdje upala. Ja ulazim u 30 tjedan prekosutra i beba ima 1350 grama
Bojim se da je još premali, molim boga da izdržim još mj dana
Suludo je ista govoriti, mislimo na sve vas i nadamo se da ćete izdržati sto duže 2 u 1... ako treba i cijelo vrijeme biti u bolnici... sve za bebu
Draga Unakit - hvala ti puno na lijepim rijecima. Iskreno trudim se, ima dana kad sam koma jer se iskreno bojim, i prolupam, al se uspjevam stabilizirat nekako... Meni su ljecnici napravili najvecu stetu na psihi - i zato sam stvarno sretna da sve vi koje lezite strogo strogo doma i u bolnici imate podrsku od ljecnika. Jer nikome ne zelim ovo sto su meni priustili!
Svima zelim sto bolje ishode, a vama koje ste u bolnici ili doma strogo strogo da izdrzite sto dulje i da bude sve u najboljem redu. Nisam idealan primjer i trebalo mi je da dode iz dupeta u glavu, ali stvarno pozitiva u glavi cini cuda na tijelo (meni je cervix naraso s 1.4 na 3.6 cm... U tjedan i pol, nakon sto me pregledala doktorica koja mi je jedina, osim privatnika, rekla da ce vjerojatno biti sve ok i da iako male, postoje sanse da s posteljicom bude sve ok - i nakon toga sam tek uspjela posloziti stvari u glavi)... Drzte se :) evo i moja bebili vam mase iz trbuha (ne znam jel rukom il nogom al mase xD)...
LoMa ako te boli glava to ti moze biti od tokolize pa im reci na vrijeme ako bude jače i dat će ti paracetamol.
Također, učlani se u fb grupu CRO hobice za palcice i naruči svojoj bebici jednu hobicu 🥰 besplatne su, doniraju se bolnicama a služe za to da imitiraju pupčanu vrpcu u inkubatoru i beba se uz njih puno bolje razvija.
Puno puno sreće vam želim i samo slušajte doktore i bit će sve u redu 💜
To sam joj i ja mislila predložiti, ne znam kako stoje u bolnici s hobotnicama 🐙 jer je bila korona pa nisu primali ništa izvana.
Slažem se s bananom, mislim da mi je prijateljica rekla da njena palčica je bila samo u pelena u onom inkubatoru za razvoj. Sjećam se da slikice da nije imala ništa na sebi dugo dugo.
Postoji grupa potpore roditeljima palčica pa pogledaj.
Da ne nakupujete puno robe, a neće to obući.
-
Svi curama želim puno zagrljaja i potpore u njihovim tegobama.
Tu smo za vas da vam malo skratimo vrijeme i skrenemo misli. Čuvajte se i mazite vaše male pupice 🥰😍❤️❤️
Jedva čekam 17.7 da i ja vidim moje malo 🌞 pa da budem mirnija. Zahvalna sam za svaki dobar dan.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bulba, Unakit, LoMa, Princess Mimi i nadam se da nisam nikog izostavila, vi ste nase mame lavice. Mislimo na vas i sve ce biti dobro. Mora biti. 💜
Jedino sto mene malo tjesi sto nemate dijete doma od kojeg biste se morale razdvojiti radi boravka u bolnici. Posvecene ste svojim lavicima u pupama i gurate polako iz dana a oni rastu ispod maminog srca 💙
Ja se pribojavam svakog odlaska doktorici jer koliko god se osjecam OK uvijek postoji neki strah. Pojma nemam kako bi izdrzala bez svog malise a i on bez svoje mame.. Skidam vam kapu svima
Sortiraj odgovore
Najstariji