Ninche hvala ti, kad se tako nešto desi nemas izbora. Ja sam shvatila da sam najbolji doktor sama sebi, sve sam unaprijed shvatila i prije nego su mi rekli . Tragično. Isto su mi pričali cerviks se produžio, to je nemoguce. Mirovanje je pomoć ali ne sigurnost. Treba biti dosadan i reagirati na bas sve. Cerviks često popusti i mi smo sve primjer toga. No zaista uz terapiju i mirovanje, uz puno stresa žene dođu do nekih sigurnih tjedana.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulba, Unakit, LoMa, Princess Mimi i nadam se da nisam nikog izostavila, vi ste nase mame lavice. Mislimo na vas i sve ce biti dobro. Mora biti. 💜
Jedino sto mene malo tjesi sto nemate dijete doma od kojeg biste se morale razdvojiti radi boravka u bolnici. Posvecene ste svojim lavicima u pupama i gurate polako iz dana a oni rastu ispod maminog srca 💙
Ja se pribojavam svakog odlaska doktorici jer koliko god se osjecam OK uvijek postoji neki strah. Pojma nemam kako bi izdrzala bez svog malise a i on bez svoje mame.. Skidam vam kapu svima
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Banana psiha je cudo sto nam moze uciniti. I zato ti skidam kapu i ne mogu ti opisati koliko mi je drago (iako se ni ne poznajemo) da si se podigla, da si na dobrom putu i dan po dan doci ce pravo vrijeme kad ces upoznati svoje 🌞 bez obzira na posteljicu i sve tegobe koje su te snasle do sad 💜💜 masemo mi i vama 🙋♀️👶❤️
Ostale cure, Bulba, Unakit, LoMa, Princess Mimi, mislimo na vas i vase malisane svaki dan i saljemo puno zagrljaja i dobrih ~~~ da bude sve uredu ❤️❤️❤️
Cure kak ste? Kako je protekla noc?
Meni katastrofa, jedva zaspala, a snovi... uzas teski, sanjala da sam rodila, ali da nisam mogla rodit posteljicu, ali da je bebac bio odlicno i prekrasan...
Bulba ja sam prenoćila u predradaoni, danas nakon vizite idem na patologiju trudnoće kolko sam ih shvatila..sad trenutno ne znam na kojem je to katu i di...
Isto sam spojena na tokolizu, dobivam antibiotike, ispikali me sa svih strana i sinoć dobila potvrdu od dr da ću definitivno rađati unutar 7 dana jer je tako najsigurnije...čak se nadzire i mogućnost carskog Reza...sve o čemu uopće nisam ni razmišljala da bi se moglo dogoditi se događa...
Bulba ja sam prenoćila u predradaoni, danas nakon vizite idem na patologiju trudnoće kolko sam ih shvatila..sad trenutno ne znam na kojem je to katu i di…
Isto sam spojena na tokolizu, dobivam antibiotike, ispikali me sa svih strana i sinoć dobila potvrdu od dr da ću definitivno rađati unutar 7 dana jer je tako najsigurnije…čak se nadzire i mogućnost carskog Reza…sve o čemu uopće nisam ni razmišljala da bi se moglo dogoditi se događa…
Samo hrabro i preporučam ti da ne guglaš (sve to radimo🙈😂) nego slušaš svog doktora. On zna što je najbolje za tebe i bebu❤️ mislimo na tebe 💪
Loma drži se ❤️
Ja sam cak dobro spavala bez dizanja dok galebovi nisu odlučili imati miting na krovu tj točno iznad naše sobe 😠😠😠
°
Nego jedno nelagodno pitanje, ispričavam se unaprijed.
Probudila se i išla na WC, kad sam brisala osjetila sam blagu nelagodu na jednom mjestu. Pipnula opranim prstom i osjetila kvržicu. Pogledao i muž jer se ne mogu toliko sagnuti od pupe. Nešto kao blago upaljeno, nezna je prištić ili bi mogla biti upaljena dlaka. Ne izgleda nam kao bartholinijeva žlijezda jer nije na stidnoj usni nego vise izvana i niže dolje. Trebam li imati alarm za paniku ili je to od znoja ili kupanja u moru? Mislim ako potraje bi isla ginekologu. Je itko imao slično?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro cure,sve koje moraju mirovati nek izdrzi radi svoje bebice 🌞🌞sve cete zaboraviti kad vam stignu,saljem vam vrtualni zagrljaj ❤️
Sanja upravu si bio mi dragi doma na 5dana nisam tjela opce surfati,uletila sam pogledati kako ste i to je to.vjerovatno sam i nesto preskocila🙈🙈🙈
Bananaupidjami i meni je drago da si dobro i da uzivas koliko mozes u trudnoci ,jos kad bebica dodje 😍😍😍to je nesto naljepse ,mi sebi radimo sebi najvece blago i srecu.
Vidim pisale ste pusenje i pivo -prestala sam pusiti kad sam ostala trudna,iz razloga sto ne volim vidjeti trudnicu koja pusi ,i nadam se i necu vise opce da konzumiram i radi svoje zdravlje.pivo popijem casu ali jako jako rjetko ,Ako moj M sebi otvori onda malo od njega .a sta se tice babske price-slazem se sa čitamo da bolje drugi nacin da imamo mljeka.ima caja i soka za dojilje,meni su pokazali dobri.i ako inace imam mljeka.
Porod prirodno nisam nikad a sta mene ceka samo cu rec da mi je strah ,ja cu roditi sa 38tjedana ako bude ave uredu 😘
Di je SmaliA !???
Ostale cure puno puno puno pozdrava
A tko ima preglede sretno ,ljubimo vas
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Demitria
Moze biti dlakice ako se brijes???? Ili prištić na pravio se!?? Ili ako isla si prije na depilaciju i sad britvica zna i od toga se to dogoditi ,pratis to svakako ,ako muz nije gadljivim iglicom sterilnom ne probode vrh pa probaj vidjeti sta je ,i naravno ako je upaljeno ostavi par dana nek stoji mozda prodje samo od sebe.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Demitria
Moze biti dlakice ako se brijes???? Ili prištić na pravio se!?? Ili ako isla si prije na depilaciju i sad britvica zna i od toga se to dogoditi ,pratis to svakako ,ako muz nije gadljivim iglicom sterilnom ne probode vrh pa probaj vidjeti sta je ,i naravno ako je upaljeno ostavi par dana nek stoji mozda prodje samo od sebe.
Pa sklona sam uraslim dlakama, ali nisam brijala sad taj dio ima tjedan dana (taman bih sad trebala) i dosta je više iza nego naprijed. Uglavnom pratiti ću možda je od znoja, stalno sam mokra i stalno mijenjam gačice 🙈🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji