Matea super za bebicu i pregled!
Nada bas si se fino smjestila zavidim na terasi, suncu...
Marta i mene je tako znalo probosti, pogotovo kad bi mijenjala položaj, i ja sam to protumačila da su to mišići, ligamenti ili šta već se rasteže jer su mi svi nalazi ok, pa da je upala negdje bi se vidjelo...
Napokon i mene lupkaju dosta nisko, često po mjehuru, ali kako mi je na zadnjem pregledu rekla oboje su nogicama prema dole, pa valjda zato toliko dole osjetim.
Porod - samo bi htjela neke vježbe za disanje naučiti, nešt sam gledala po netu, ali sve mi nekako apstraktno, o ostalom ne želim ni razmišljat, bit će kako bude...
Svim curama koje su u bolnici ili doma u krevetu šaljem zagrljaje, držte se
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Pozdrav cure, evo ja bila prošli petak na pregledu i sve super. Malac super napreduje, cerviks 38mm i T oblika. Odmah u sub. sam zapalila na more sa svojom curkom... I mogu reći da je prekrasno... ona stvarno uživa, more je prekrasno i stvarno je toplo.
Jel ima kakvih informacija u vezi pratnji na porodu?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Eeej cure! Oprostite kaj vam se nisam uooće javljala, al stvarno sam bila jako tuzna i zabrinuta i nisam isla nit na forum, nit nista, laptop sam imala u bolnici, nisam nista gledala, samo sam lezala i molila boga da sve bude dobro!
Jučer su me pustili popodne doma jer su svi nalazi uredni, beba je velika i jaka, a cerviks se nekim čudom povećao na 38 mm i vratio u T oblik!! Ja nisam znala da je to moguće! Ali čudo se dogodilo! Sad doma pazim i mazim svoju bebu da bude dobro do kraja!
Pitala sam doktora za te bolove koje imam, jer svaki dan imam probadajuće oštre bolove u donjem djelu trbuha, al mi je rekao da je sad svw uredno i da nema od čwga biti osim da se zdjelica siri, ligamenti.i to sve pa ajde, nekako mi lakše iako mi nije drago da me išta boli jer sam onda zabrinuta.
Ali eto! Moja emma jw dobro, ja sam dobro i samo neka tako ostane jos 18 tjedana 🥰🥰♥️
Cekaj, jel moguce da smo bile u istoj sobi u bolnici?😂😂😂😂 Ako nismo onda je ovo takva nevjerojatna slucajnost da je cura imala identične probleme i pricu…ma daj ne mogu vjerovati 😂
Soba 3, sv duh? 🙈😂
Martina jesi to ti!?! 😂😂😂 Ja ne vjerujeeeeem!!!
[/url
Nada23 baš sam ovih dana gledala da naručim tu knjigu pa nisam na kraju, javi jel valja šta!🙃
~~~
Mame koje su bile na pregledima drago mi je da je sve dobro 🥰😘
~~~
Kako je vrrruuuće noćas bilo, nije mi do sad nijednom toliko koliko sinoć 🥴 🥴 a ne volim spavat s klimom. Dobila sam preporuku za stropni ventilator/luster da je zakon u spavaćoj. Nije ti vruće, tjera komarce i nije glasan. 🤔 Hmmmmm
Hvala vam curke kaj ste brinule i pitale za mene, nisam htjela nista javljati do zadnjeg dana kad su me pregledali, a do tad sam bila u sto misli...
Ja moram pohvaliti sveti duh...bila sam jedno vrijeme u zaboku u bolnici 2017 i mogu samo reć da kaj se bolnice tiče je ljepša, nova, sredena, televizori, ali doktori i sestre stravaaaa, svaki spontani sam tamo prozivjela i mogu samo reći uzas...kad sam dosla na sveti duh mislila sam kaj je ovo, sve staro, popucano, nema tv-a, ogromne guzve, ali same pohvale za sve sestre tamo i doktore, osjećala sam se kao da se vodi briga o meni i sigurno, cimerice su bile najbolje, a vristanja po noći svakodnevna, ali nakon svakog tog vrištanja je uslijedio plač bebice i ti mi je bilo nešto najsposebnije! Pričala sam sa zenama koje su rodile i koje sam znala čuti kako vriste, ni jwdna nije djelovala istraumatizirano...
[/url
Eeej cure! Oprostite kaj vam se nisam uooće javljala, al stvarno sam bila jako tuzna i zabrinuta i nisam isla nit na forum, nit nista, laptop sam imala u bolnici, nisam nista gledala, samo sam lezala i molila boga da sve bude dobro!
Jučer su me pustili popodne doma jer su svi nalazi uredni, beba je velika i jaka, a cerviks se nekim čudom povećao na 38 mm i vratio u T oblik!! Ja nisam znala da je to moguće! Ali čudo se dogodilo! Sad doma pazim i mazim svoju bebu da bude dobro do kraja!
Pitala sam doktora za te bolove koje imam, jer svaki dan imam probadajuće oštre bolove u donjem djelu trbuha, al mi je rekao da je sad svw uredno i da nema od čwga biti osim da se zdjelica siri, ligamenti.i to sve pa ajde, nekako mi lakše iako mi nije drago da me išta boli jer sam onda zabrinuta.
Ali eto! Moja emma jw dobro, ja sam dobro i samo neka tako ostane jos 18 tjedana 🥰🥰♥️
Cekaj, jel moguce da smo bile u istoj sobi u bolnici?😂😂😂😂 Ako nismo onda je ovo takva nevjerojatna slucajnost da je cura imala identične probleme i pricu…ma daj ne mogu vjerovati 😂
Soba 3, sv duh? 🙈😂
Daaa 😂😂 Koje su šanse da se ovo dogodi 🙈😂😂
Nego, otkad si otisla tu je baby boom, jucer se 20 zena porodilo 😯 u sobi mi dolaze i odlaze ko na traci...
Cure, jel mi moze netko (sa iskustvom) malo pojasniti podrigivanje bebe? Da li treba (ili kako) podrignut bebu ako npr doji u lezecem polozaju na boku i tokom podoja zaspi? Zapravo nije ni bitan polozaj posto ce pogotovo u pocetku samo jest i spavat tako da mi to uopce nije jasno.. Ili prespava i podrigivanje? 🤭🤭 Stvarno me zanima pa ako netko zna..
[link=https://lilypie.com][/link]
Soba 3, sv duh? 🙈😂
Daaa 😂😂 Koje su šanse da se ovo dogodi 🙈😂😂
Nego, otkad si otisla tu je baby boom, jucer se 20 zena porodilo 😯 u sobi mi dolaze i odlaze ko na traci…
A daaaaj hahaha, zbilja ne vjerujem 🙈
Inače kako si? Kaj ti je doktor rekao?
Znači u sobu ti stavljaju curke koje odma idu roditi? To je koma, ne stigneš se skompati kak spada...
[/url
Isabela, prekrasne vijesti! Odmarajte I uzivajte 💗
Ovo sam kupila i predivno je!!
Sve je veci broj al narast ce moja curica.
Uzivam u rozoj robici nakon 3 godine dinosaura, autica i ekipe
https://ibb.co/BB6G8xb
Sortiraj odgovore
Najstariji