Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    03. Srpanj 2020. 06:34

Jutro, moj dječak se od jučer tako slabo javlja da sam posegnula i za baby watcherom, sve je ok, ali draže mi je kad lupka svako malo. 😂

Matea02
    03. Srpanj 2020. 06:47

Jutro cure mi danas idemo na pregled u bolnicu, veselim se vidjet sve al opet čekanje jojjj

Tejic
    03. Srpanj 2020. 07:40

Jutrooo! Evo mi lijepo prospavali noc 😊 i ovankosoca je pravo osvjezenje, pase mi ovo 😃 a bebac naravno, akrobacije izvodi konstantno. Nebitno koje doba dana ili noci 😃 danas idem rjesavati promjenu prebivališta na mup i doznake na hzzo, sva sreca pa je malo svjezije vani.. I u pola 10 masaza 😊

Marta14
    03. Srpanj 2020. 07:51

Dobro jutro 
    Isabela drago mi je sto ste dobro!
    Na porodu nisam vikala. Trajalo je sve skupa od pucanja vodenjaka 3 sata, ali razumijem ako netko vice, svi smo mi razliciti i razlicito podnosimo bol, reagiramo.. Dok sam bila u radaoni jedna cura se derala ali nije mi smetala, imala sam svojih muka 😅Ali da sam ovako prije u bolnici kao Mimi sigurno bi me uplasilo.. 

Marta14
    03. Srpanj 2020. 07:55

Demetria ja sam bila darovala, ono Ana Rukavina ako na to mislis.. Skoro smo bili zaboravili jer se sve brzo odvijalo srecom muz je bio sa mnom pa je izasao ispunit sve papire. Bilo je ok ako rodis radnim danom, ako je vikend i blagdan onda bi sami trebali u Zg odnijeti.. Ne znam je li jos uvijek tako.

Sretno cure danas!! 🍀🍀🍀

03. Srpanj 2020. 08:01

Dobro jutro. Sretno svima na pregledima ko ga ima danas. Cure u bolnicama/strogom mirovanju drzte se. :)
    Onka ja sam imala UZV svaki put, morala bi ic brojat al svaka 3-4 tjedna jedan...kolica su jako lijepa :) 
    Talija super!!! :) 
    Matea nadam se da si izdrzala. Moj savjet (pocela to prakticirat tek prije tjedan/dva, al trebala sam bit bezobrazna i pocet prije) dodi, reci da si trudnica i idi preko reda (ja tako kad sam isla osobnu vadit i policajac nas je odpratio do saltera i nitko nije nis reko!).
    Ana dodi k sebi brzo! :)
    Mara kak znas da se okrenuo? (ozbiljno pitam, jer ova moja beba salta radi stalno, pa ne znam vise gdje je sta). I ormar je 😍

Skakavac i meni je mozak totalna kasa (bas se moram potrudit za puno stvari, nadam se da ce se to vratit u normalu)... Tebi i Mana Mari cestitam na visokim tjednima :)
    Sanja suosjecam, i ja bi svasta, a kao moram mirovat, a crvi u guzici rade na 200... :P
    Marta zasto te hvata panika? Sto nisi pocela spremat robicu i to ili? Ja sam pocela samo jer misle da cu morat docekat porod u bolnici, pa da sam spremna za prva 2 mj. ako cu jos ranije morat u bolnicu. Iako mi masa stvari fali... Ali pomalo spremam. Ja sam pocela otprilike u 29tt (i isto sam se osjecala u zaostatku kad sam se vratila tu na forum) jer se prije nisam usudila kako su nas ljecnici prestrasili. Robicu za kasnije jos nisam prala, nema mi smisla. Kako mi je baka rekla, bebi je bitno da joj je toplo, da je cista i nahranjena, bebu ne brine dal je lijepo slozeno i sl. xD a i kolko kuzim, ti imas iskustva, tak da ces ti to u roku odmah :)
    Demetria ja kad spustim stranicu do poda je taman do kreveta i mislim preko toga zataknut obicnu dekicu il nesto (da rub kreveta i krevetica ne bude tvrd) jer mi se cini da bi pletenica bila predebela (mozda sam u krivu, al zakljucujem da lako kupim kasnije ako ce mi falit)...
    Jasamja i Tejic hvala :) dragi ga je ubo i izabro (bar se u nesto ukljucio... XD - njemu je to sve jos preapstraktno)
    Skakavac slazem se. Super grupa! Mene ste spasile :) hvala vam 😍

Leia91
    03. Srpanj 2020. 08:47

Jutro svima! I mi jedva dočekali kišu i pad temperature pa se zaputili u grad na kavicu i malo šopinga naravno 😊😊
    Isabela drago mi je da je sve okej, čuvaj malo sunce! ❤❤
    Ručnici - ja sam uzela 2 s kapicom u Nami kad je bila akcija neka. A sad ću onda i 2 obična. Pametno da ne miješam naše i njegove ručnike

03. Srpanj 2020. 08:51

Mc mouse nemam pojma. Sretno, javi sta su ti rekli. Mozda je kriva logika al mozda je bolje da je nizak ko tlak nego visok... O.o
    Happymom cekamo slikeee :)
    Mana mare ja sam cca 2 i pol tjedna iza tebe, pa mi je vruce i tesko.. Ajme sta ce bit xD

Rucnici sad sam tek skuzila pricu xD.. Ja imam 2 bas za bebu, ak ce trebat cemo nadokupit, a na prematalici mislim drzat jednu tetru da bude ugodnija... Vidjet cu taj dio u hodu xD
    Ninche javi sta su ti rekli :) a iscrpila te briga i sve to, si dosla k sebi?
    Demetria tus, odmor i pomalo... Meni vrucina ne smeta jos po noci, ali me beba budi (isto misli da je u disku po noci)... Pa zagrlim trbuh s jednom rukom i brzo se smiri...
    Martina kak je proso ogtt? 

Nada jos malo... Pa cu s gustom popit pivu, izdojit se, predat tati stafetu i popit pivu... I ja bi takvu vodu, al ja ne mogu do placa, dragi bas ne stize, tako da sam na ledenoj vodi i kad sirupa od limuna unutra... :)
    A moram se pripremit, ja sam evo skoro punih 31tt, a kako se zbog posteljice ne zna kad cu u bolnicu i sl... Iako najsmijesnije ce biti kad mi kazu da je ipak sve ok i da se pigla posteljica xD (to mi mnoge zene oko mene govore, al ja volim bit oprezna i spremna) - streber
    Princess drago mi je da je sve ok i da beba napreduje :) a ni meni ne bi bilo svejedno cut porod...
    Ana provjeri spam i promocije, pa ako nije ni tamo posalji mail Rodi... Meni je doso normalno...
    Tejic mislim da ni jedna od nas ne zna 100 posto sta nas ceka, jer je ove godine specificna situacija...znam samo dojmove od drugih cura... A sta ce bit.. Ne mislim plasit nikog, samo kazem... Mene osobno strah da cu morat u bolnicu, a zabranjene su posjete i ko zna sto ce biti s pratnjama do 8 ili 9 mj... 
    Divim se curama koje su u bolnici sada i drze se! Mislim na vas :)
    Teica predivne!!! :) 
    Izabela hej, drago mi je da ste dobro i da se stanje stabiliziralo! Drzte se! :) 

03. Srpanj 2020. 09:01

Porod hvala na savjetima. Ja se i dalje potajno nadam da bi mozda mogla vaginalno (iako mi vec 2 mj govore da nema sanse zbog posteljice)... Vidjet cemo, ali po ovoj grupi se vidi da je puno stvari moguce pa... :)
    Ugodan dan svima 😍

Happymom
    03. Srpanj 2020. 09:26

Jutro cure. Sretno na pregledima ako neko ide 
    Mene je evo sad, nakon sta smo kupili kolica (doc ce na adresu za par dana jer nisu imali boju koju smo tili) uvatila briga da jesmo li dobro izabrali, da smo mozda mogli jos istrazivat i tako te gluposti... Sta da kazen, luda glava. Dva miseca znan koja zelin i sad se pitan jesan li dobro izabrala 
    Vrucinu jedva izdrzavan i samo se pitan kako ce bit kasnije, jucer san pola dana provela setajuci gola po kuci 
    Banana ja san znala da moj stoji nekako drukcije jer san bas osjećala udarce u rodnici i u principu u cilon ton podrucju koje pokrivaju gacice. Cini mi se i da se je sad sa zadka primistia normalno jer nema toga od jucer. Isto tako, to vrime nisan osjecala niti jedan udarac po drobu, sve su bili niski udarci i ovi po drobu su se od jucer vratili pa mislin i da je on u normalnon polozaju. Inace, mozes sebi i malo pipat po drobu kad osjetis da se mice i tamo di je tvrdo i okruglo je glava, meko okruglo je guza, eventualno mozes i kraljeznicu osjetit, tvrdu i duguljastu. To su bar meni neki orjentiri, ostalo se poveze onda.
    I jos sta se tice polozaja, bebe se znaju cesto namistit tako da su okrenute prema posteljici, pri kraju pogotovo, a kod tebe je placenta previa pa stvarno ne znan kako se onda namistaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.