Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    03. Srpanj 2020. 11:12

Bananaupidami

Dobro jutro. Sretno svima na pregledima ko ga ima danas. Cure u bolnicama/strogom mirovanju drzte se. :)
    Onkaja sam imala UZV svaki put, morala bi ic brojat al svaka 3-4 tjedna jedan…kolica su jako lijepa :)
    Talijasuper!!! :)
    Mateanadam se da si izdrzala. Moj savjet (pocela to prakticirat tek prije tjedan/dva, al trebala sam bit bezobrazna i pocet prije) dodi, reci da si trudnica i idi preko reda (ja tako kad sam isla osobnu vadit i policajac nas je odpratio do saltera i nitko nije nis reko!).
    Anadodi k sebi brzo! :)
    Marakak znas da se okrenuo? (ozbiljno pitam, jer ova moja beba salta radi stalno, pa ne znam vise gdje je sta). I ormar je 😍

Skakavaci meni je mozak totalna kasa (bas se moram potrudit za puno stvari, nadam se da ce se to vratit u normalu)… Tebi i Mana Mari cestitam na visokim tjednima :)
    Sanjasuosjecam, i ja bi svasta, a kao moram mirovat, a crvi u guzici rade na 200… :P
    Marta zasto te hvata panika? Sto nisi pocela spremat robicu i to ili? Ja sam pocela samo jer misle da cu morat docekat porod u bolnici, pa da sam spremna za prva 2 mj. ako cu jos ranije morat u bolnicu. Iako mi masa stvari fali… Ali pomalo spremam. Ja sam pocela otprilike u 29tt (i isto sam se osjecala u zaostatku kad sam se vratila tu na forum) jer se prije nisam usudila kako su nas ljecnici prestrasili. Robicu za kasnije jos nisam prala, nema mi smisla. Kako mi je baka rekla, bebi je bitno da joj je toplo, da je cista i nahranjena, bebu ne brine dal je lijepo slozeno i sl. xD a i kolko kuzim, ti imas iskustva, tak da ces ti to u roku odmah :)
    Demetria ja kad spustim stranicu do poda je taman do kreveta i mislim preko toga zataknut obicnu dekicu il nesto (da rub kreveta i krevetica ne bude tvrd) jer mi se cini da bi pletenica bila predebela (mozda sam u krivu, al zakljucujem da lako kupim kasnije ako ce mi falit)…
    Jasamja i Tejichvala :) dragi ga je ubo i izabro (bar se u nesto ukljucio… XD - njemu je to sve jos preapstraktno)
    Skakavac slazem se. Super grupa! Mene ste spasile :) hvala vam 😍

Pretpostavljam jer nema više bolnih udaraca u rodnicu i mjehur sad vidim puno pokreta oko pupka 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

mara1992
    03. Srpanj 2020. 11:17

Isabela drago mi je da si dobro 😁. Ja sam htjela donirati ali mi je pukao vodenjak i primila sam antibiotik zbog puknuća pa nisam mogla. Ja sam za to dobila papire u bolnici kad sam krenula na ctg koje sam ispunila i trebala ponijeti na porod. Sam porod 12 sati od puknuća vodenjaka, 7 sati od početka  trudova na 3 min ali  nisam paničarila ni vrištala već sam se usredotočila na disanje.  Kažem veća trauma mi je bilo kad su šavovi počeli zatezati 😱. Sve se zaboravi kad vam stavu vaše zlato na prsa ❤.
    Mimi velik dečko tako i treba neka samo napreduje.

url=https://lilypie.com]

samomarina32
    03. Srpanj 2020. 11:19

Samo da vam se javin nakratko 🙂 otkako san se pridruzila nikako uvatit vrimena od ove moje male zvrkice 😁 s njom ne da triba sad imat 100 % enrrgije nego 1000 % 😁🙈 a ja se zbog zdjelice jedva nekad krecem 😭 koliko boli vec tjednima...jos 10 tjedana izdrzat "samo" i onda je sve gotovo 😁

Napokon 2804
    03. Srpanj 2020. 11:26

https://ibb.co/P1pnHMH preslatko pa mozda se nekome i dopadne...
    .
    E vidite, za.doniranje sam skroz zaboravila, moram se bas raspitati kako to ovdje u de ide, pa ako bude sve ok i moglo se donirati što da ne...
    .
    Iscjedak imam konstantno, vodenasti, mlijecni, kako kad.
    .
    Malac mi je toliko nisko da ga osjecam cak i ispod ruba gacica, a jos nije nikakp udario iznad pupka.
    .
    Porod, ne bojim se poroda kao poroda, znam da mora boliti i da ne mogu docekati primiti svoje zlato na prsa. Vise se bolim one boli poslje, zatezanja savova, ili ako bude carski, tog reza... inace sam mimoza što se boli tice...
    .

samomarina32
    03. Srpanj 2020. 11:29

I da,sta se tice poroda..prvi je sve skupa 13 sati trajalo..na gelu od 8 ujutro pa na dripu od 2 popodne uz sve vece doze sve navecer do 9 sati. Mogla san vec oko 6 popodne na carski al oni su cekali jos malo pa jos malo i tako se oteglo do 9 kad su napokon skuzili da ne napreduje..ja sam vec bila otvorena al se moja Ema nije spustala..od 6 nisan znala za sebe spavala san između trudova mislila san doslovno da cu umrit tamo..i eto tako zavrsila na hitnom carskom nakon sve te puste muke i trudova i u 9 navecer rodila.. Ema je vec bila kako sam cula malo plava pa je dobivala malo i kisik posli i tako. Ja san je vidila tek sutradan nakon sta su me doveli u sobu normalno..nisam vikala uopce ja inace nisan bas glasna osoba po prirodi 🙂😄 al istrpila san sve to...al san cula masu zena u boksovima do sebe kako se deru i vicu i sve rađale jedna za drugom ja jos na istom bila 😂😂 al eto sta je bilo bilo je iako je bilo traumaticno bitno da je na kraju sve ok zavrsilo 🙂

Demetria
    03. Srpanj 2020. 12:05

Meni je danas sve nekako teško, od 4h smo svi budni.
    Za doniranje sam vas pitala jer mi to izbacila ova moja trudnicka aplikacija. Moram i ja malo proučiti to na njihovim stranicama.
    Znam da u privatne svrhe to košta oko 2000 eura tako nekako, a ako doniraš sam pročitala da ti cijeli materijal besplatan. Proučiti ću to još.
    Stigla mi podloga za pod za bebu, jedva čekam da ju vidim.
    Na plaži sam neki dan pokazala mužu bas tu podlogu i malu bebu kako puže i igra se, da bi sutradan vidjeli objavu kako im je netko ukrao na plaži 🙈😫😫😫
    Svašta bi još doživjeti ovdje

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    03. Srpanj 2020. 12:16

Dan cureee 😃 Mi smo jutro započeli s kupanjem, a sada se opuštamo na terasi uz knjigu “Prirodan porođaj”. Tek sam je počela čitat pa javim dojmove kada završim. Kažu da je izvrsna psihička priprema za porođaj pa ćemo vidjeti. ☺️

Isabela tako mi je drago čuti da ste ti I curica dobro. ❤️ Eto čuda zaista postoje, samo treba vjerovati u njih. 
    Ivana_Du drago mi je da sam ti dala ideju za osvježavajući zdravi napitak. 😊 Čestitam na urednom pregledu! 🤗 Neka mali Niko samo i dalje napreduje. Čini mi se da je na slici u istom položaju kao i moj bebač zadnji put. 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Matea02
    03. Srpanj 2020. 13:21

Ejjj evo nas, vadili su mi krv i uzeli urin u ponedjeljak će bit nalazi, što se tiče curke ima 600grama 😮 velika je dosta haha slike naravno nema nit sam ju vidjela al šta je tu je. Plodna voda uredna, cerviks na 3,8 cm sve super 😊 
    Što se tiče iskorištavanja trudnoće okolo haha nisam još počela posto mi je trbuh takav da ga skoro nema, sa strane sam se jako raširila, al bi mogla počet je stvarno sve teže počinje bit čekanje i ostalo 😊

Marta14
    03. Srpanj 2020. 13:29

Matea super za pregled 🙂👌

Danas me sa desne strane probode nesto, tamo negdje gdje je jajnik.. Znaci probode 2x pa nista pola sata i tako.. Da je upala neka to onda cesto bude ili? 

Matea02
    03. Srpanj 2020. 13:33

Marta14

Matea super za pregled 🙂👌
    .

Danas me sa desne strane probode nesto, tamo negdje gdje je jajnik.. Znaci probode 2x pa nista pola sata i tako.. Da je upala neka to onda cesto bude ili?

Mene to tak često boli baš u području jajnika, na jednom te istom mjestu, kolko sam shvatila to se ligamenti rastežu pa tako boli, infekcija nije posto je sve do sad uredno, a boli tako već cc mjesec dana i više 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.