Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    04. Srpanj 2020. 16:52

Ultrazvukom se utvrdjuje.trebalo bi u presjeku pupcane vrpce biti 2 arterije i jedna vena, a kod mene je samo 1 arterija. Posljedice mogu biti svakakve.da dijete ima down, da ima problema sa srcem ili bubrezima ili neuroloskih problema. Moze ostat do pred termin bez kisika ili hranjivih tvari koje dobiva preko pupcane vrpce.zbog toga se treba napraviti taj fetalni uzv srca da se provjeri jos detaljnije bebino srce da nema nekih problema koji se ne mogu vidjeti na obicnom ultrazvuku. I treba cesto raditi protoke, pogotovo pred kraj, da se ustanovi dal beba dobiva dovoljno kisika.ako se protoci smanje onda se inducira porod kako se nebi dogodilo da beba ostane bez kisika. Al malo me gin smirila kad je rekla da dosta zena ima to, a opet rode sasvim zdravu djecu bez ikakvih posljedica. Ja sam iz vinkovaca.ako bi u zagrebu otkrili da nesto nije u redu sa srcem morala bi u zg roditi kako bi se izjegao transport bebe za zg i trebala bi odma na operaciju. Al ja molim Boga da na toj pretragi bude sve u redu i da nam nasa curica dodje na svijet ziva i zdrava pa makar dosla i ranije!

Marta14
    04. Srpanj 2020. 16:55

Ela nadam se da ce sve biti u redu na pregledu 💜🙏Rekla bi ti doktorica da je lose..ali bolje provjeriti!A i Ne daj Boze da je nesto, bilo kojoj bebi ovdje, bolje na vrijeme saznati da se moze reagirati.. 

Tejic
    04. Srpanj 2020. 16:58

Mana_Mare

Banana ma nema na cemu.☺️ Mislim da sve te str imaju iste te spavacice.
    .
    Sjedenje na stolici, ja samo jastuke kupim okolo, osjecam se ko princeza na zrnu graska kad to poslozim ispod sebe 😂😂😂😂😂
    .
    Tejic kakva je roba sa wisha? Ja sam prosle godine narucivala za sebe i vise manje je bila ok. Al me strah za bebu, da nije pamucna, da mi ne bude poliester ili neki cudni materijal.
    Narucila sam joj cipelice jer mi to ipak ne ide direktno na golu kozu. Naravno, jos ih cekam ,a narucila krajem petog miseca

Mana_mare ovi kompletici su pamucni al ovaj kombinezon je neka mjesavina pamuka i poliestera 🤔 al evo slika i radi usporedbe, ovo su njihove velicine za bebe 0-3mj 😱
    Ovaj mali kombinezonic je iz C&A vel 56.
    https://ibb.co/z4wY6h6
    https://ibb.co/sCzCrZr

Demetria
    04. Srpanj 2020. 17:00

Marta14

Zar su na fejsu i jesenske bebe?

Ovo mi prvi glas...sad mi jasno kako je naša lista velika a nema bas puno nas aktivnih u postovima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    04. Srpanj 2020. 17:05

Netko je pisao da je skicanje u ljetne izdaja ali ovo je jos gore 😁🤪

Tejic ajme, koja razlika haha

Napokon 2804
    04. Srpanj 2020. 17:16

Wish roba, meni pise da stize do 15.7 tako da cekam... bas me zanima...

Tejic meni je bez obzira na velicinu prekrasno 🥰
    .
    Ela32 drago mi je da si otisla na tqj privatni pregled, obavi sve sto su ti rekli, vjerujem da ce sve biti dobro, a ovu socijalno ginicu napici sa noge na nogu. Bez obzira na sve, valjda se zna sta se mora kad gledati... bas me razljutilo... ja sam saznala jako puno kod privatnika kad sam bila u hrv tako da cekam hoce li moja ginica potvrditi sve ili ce po svom pricati... ne daj boze da krene po svom, odmah cu se zaliti za neadekvatan pregled... 
    .
    Jos, ela, vidis da nasa grupica ima puno lijepih iskustava od povecanja cerviksa i slicno... tako da vjerujem u dobro ❤

Demetria
    04. Srpanj 2020. 17:16

✨AKCIJA✨ 
    Mali anđeo baby Boutique vam ima akciju

Veliki ručnik s trljacicama - 100,00 kn

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

04. Srpanj 2020. 17:26

Marta14

Zar su na fejsu i jesenske bebe?

Ne, smile veli za zimske bebe da su na fejsu.
    Pozdrav lijepi vama, ugodan vikend 🙂🏖🍹

• ela32
    04. Srpanj 2020. 17:29

Napokon 2804

Wish roba, meni pise da stize do 15.7 tako da cekam… bas me zanima…

Tejic meni je bez obzira na velicinu prekrasno 🥰
    .
    Ela32 drago mi je da si otisla na tqj privatni pregled, obavi sve sto su ti rekli, vjerujem da ce sve biti dobro, a ovu socijalno ginicu napici sa noge na nogu. Bez obzira na sve, valjda se zna sta se mora kad gledati… bas me razljutilo… ja sam saznala jako puno kod privatnika kad sam bila u hrv tako da cekam hoce li moja ginica potvrditi sve ili ce po svom pricati… ne daj boze da krene po svom, odmah cu se zaliti za neadekvatan pregled…
    .
    Jos, ela, vidis da nasa grupica ima puno lijepih iskustava od povecanja cerviksa i slicno… tako da vjerujem u dobro ❤

Hvala na lijepim rijecima! 💜 I ja vjerujem da ce sve biti dobro.. jer je sve ostalo lijepo razvijeno i uredu!
    Ja vas svaki dan citam al ne stignem uz troje djece toliko cesto pisati.pratim sve sta se sa kime dogadja i jako mi je drago kad vidim da sve lijepo napredujemo i da cure koje imaju problema guraju dan po dan i hvala Bogu sve je uredu!

Dinosaurus
    04. Srpanj 2020. 17:39

isabelagregorijan

Princess Mimi

Isabela, Mišković mi vodi trudnoću pa me on samo tu pregledava. Drugi baš ne žele komentirati nalaze dok on ne dođe.
    Za sad nikakav antibiotik jer su svi nalazi uredni, urin je loš (piše da ima bakterija) ali ni jedna nije izolirana u urinokulturi 🙈 tražit će dalje što bi moglo biti, neki pijesak su spominjali pa možda to…pojma nemam🤔
    A krevet 😂 meni je čak bolje da je ovak, kad silazim ne vise noge 😂 a oni će se s tim morat pozabaviti kad ostane prazan 😂😂
    Kak si ti? Jel miruješ?

Meni su davali preventive radi kao, da nije nešto zalutalo slučajno, a nije se otkrilo…zato pitam.
    Imas li krvi u mokraći? Ja sam to imala u 11 tt i uzasne bolove u krizima koji su se protezali do trbuha i miskila sam da je gotovo, ali je ispao da je pijesak u bubrezima. I meni je pasalo kaj je nizi krevet 😁😁😁
    Ma na fejsu sam pročitala za našu pepu pa sam danas cijeli dan u komi radi nje…mislim da ovdje na forumu nije niš napisala. .
    Ja mirujem, sve me boli od mirovanja 😒 jedino kaj napravim je skuham i to je to..a čudno mi nekako kad moram bit nepokretna, ali kaj se mora mora..sam da beba bude dobro!

Sta je bilo s pepom? 
    Cuvajte se cure 🤗🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.