Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StizeBeba2020
    03. Srpanj 2020. 09:34

Happymom

Jutro cure. Sretno na pregledima ako neko ide
    Mene je evo sad, nakon sta smo kupili kolica (doc ce na adresu za par dana jer nisu imali boju koju smo tili) uvatila briga da jesmo li dobro izabrali, da smo mozda mogli jos istrazivat i tako te gluposti… Sta da kazen, luda glava. Dva miseca znan koja zelin i sad se pitan jesan li dobro izabrala
    Vrucinu jedva izdrzavan i samo se pitan kako ce bit kasnije, jucer san pola dana provela setajuci gola po kuciBanana ja san znala da moj stoji nekako drukcije jer san bas osjećala udarce u rodnici i u principu u cilon ton podrucju koje pokrivaju gacice. Cini mi se i da se je sad sa zadka primistia normalno jer nema toga od jucer. Isto tako, to vrime nisan osjecala niti jedan udarac po drobu, sve su bili niski udarci i ovi po drobu su se od jucer vratili pa mislin i da je on u normalnon polozaju. Inace, mozes sebi i malo pipat po drobu kad osjetis da se mice i tamo di je tvrdo i okruglo je glava, meko okruglo je guza, eventualno mozes i kraljeznicu osjetit, tvrdu i duguljastu. To su bar meni neki orjentiri, ostalo se poveze onda.
    I jos sta se tice polozaja, bebe se znaju cesto namistit tako da su okrenute prema posteljici, pri kraju pogotovo, a kod tebe je placenta previa pa stvarno ne znan kako se onda namistaju

Koja ste uzeli? Mi smo bas jucer uzeli Kunert Rotax CZA 3u1.Sestra ima ista i jako je zadovoljna. Glomazna jesu, ali su lagana, pokretna, pogodna za sve terene, beba se ne treska skoro nista. Jedva cekamo i mi svoja isprobati 😀🥰. 

[lbdf.lilypie.com]

Ledolina
    03. Srpanj 2020. 09:39

Jutro svima!
    Danas se malo lakše diše... iako mene neka blaga glavobolja hvata.. 
    Porod - ja isto nisam vikala, pa me šogorica pitala pa kak to, onda te sigurno nije bolilo... Ali mislim da to nema veze i slažem se s Ninche da je to bespotrebno trošenje energije, a valjda i ovisi od osobe do osobe... Za sam porod se nisam pripremala uopće, više sam imala neki strah da me ne uhvati prerano dok nisam još sve pripremila za bebu... Ali kad je dan poroda došao, samo sam čekala da prođe.. Sad me već zna uhvatiti neki strah kako će sve bit ali trudim se ne razmišljati previše... 
    Sretno na pregledu ako netko ide. Moj je u utorak i jedva čekam, bude mi predugo po 5 tjedana između. I sretno svim curama koje su u bolnici 🍀

Happymom
    03. Srpanj 2020. 09:44

Stizebeba2020 uzeli smo stokke beat. Mislin da mi prijateljica ima rotax ili lavado, nisan sigurna i isto je prezadovoljna. Kaze da su svugdi isli sa njima i da se nisu nigdi oštetila 

Demetria
    03. Srpanj 2020. 09:54

Happymom shvaćam te za kolica... Nama svi zašto smo uzeli cybex, pa teška su a treći kat bez lifta, zašto nisam yoyo uzela ili perega. Ma briga me kupili smo sto nam se u tom trenutku najviše svidjelo i točka.
    Jedva sam se dovukla uz ovo moje brdo poslije treninga. Već prži....
    Ima li tko i dalje problem s iscjedkom? Evo sad se spremam za tuš i vidim da je opet tu. Ne svrbi ništa ali mi ga nije drago vidjeti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

mc_mouse
    03. Srpanj 2020. 10:10

Demetria ja i dalje imam mliječno bijeli iscijedak koji postaje obilniji ako su mi crijeva puna 😑 ako imam stolicu svaki dan, onda ga ni nemam, a ako su mi crijeva puna, onda ga imam. Valjda taj pritisak dolje, uopće ne kužim. 
    Bris uredan. 

Ići ću na ogtt u utorak/srijedu - da mi se malo ruka oporavi od vađenja krvi. 
    Porod ja nisam vikala :) 

Tejic
    03. Srpanj 2020. 10:10

Joj nisam stigla komentirati, Isabela jako mi je drago da si se javila i da stanje ide na bolje, mislim da nam ja svima pao kamem kad smo vidle tvoj post ❤️ cuvaj se samo i sve ce biti u redu 🤗
    Ja rijesila dio na mup-u odnosno rijesila sam to da su mi rekli koji papiri mi jos fale, naravno 😤 masaza mi isto odgođena u zadnji tren, a gornji dio leda me rastura.. treba mi bar malo da me potiska i razbije te nakupine kvrzica da mi olaksa drzanje i sve 😕
    *
    Sto se poroda tice, svi su me poceli ispitivati dal se bojim.. I vec me to pocinje lagano zivcirati.. nije me strah toliko samog poroda, kak su sve zene tak cu i ja, nego mi vise do toga da se sestre i doktori ponasaju ko ljudi a ne da budu cangrizavi. Ne trazim mahanje perom iznad glave nego samo da budu normalni ljudi.
    Al kak bude bit ce 🙂

Marta14
    03. Srpanj 2020. 10:26

Joj ova yoyo mi se svidaju al od 6m+, ne prije..
    I Stokke Beat limitirana ona, i cybex.. Sad vise nemam izmedu 2 izabrati nego 3 🥂...
    Banana a ja sam bila rekla da zelim biti spremna do 32tt ali produzit cu 🙂 Do kraja mjeseca kupiti sve, sljedeci mj. perem i peglam, i to je to.. 

AngelEyes
    03. Srpanj 2020. 10:36

Nisam došla 1 dan na forum, imam preko 10 stranica zaostatka 😁 pomalo cu to nakon posla. 
    Samo da se javim nakon pregleda, sve odlično. Niko je već na 1400gr 💕
    https://imgur.com/a/QDet8BA

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

AngelEyes
    03. Srpanj 2020. 10:54

Isabela Bogu hvala, tako sam sretna da ste obje dobro. Cuvajte se i dalje 
    Ja sam razmisljala donirati krv iz pupkovine, nisam jos stigla poci na stranicu zaklade da vidim detalje ali zasto ne ako to moze nekome pomoci. 
    Nada hvala za ideju ledene vode s limunom i metvicom, imam doma dosta domace metvice, da ne pijem stalno senzaciju, ipak je puna nepotrebnog secera. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Happymom
    03. Srpanj 2020. 11:03

Propituju i mene jel se bojin, jel me strah ovoga, onoga. Ja se na to samo nasmijen i kazen da sta cu se bojat, nema sad nazad, beba je tu i mora vanka. Sta cu se bojat i stvarat sebi strahove unaprid ako nema bijega od te situacije. Ljudi nakon toga uglavnon umuknu tj ne nastavljaju sa pitanjima oko toga, probajte i vi tako 

I moze li mi neko objasnit kako ide to oko doniranja? Ja san uvik za to da se donira sve sta moze pa tako bi i to, al ne znan kakva je procedura

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.