Treba li na svijet beba ubaciti kakav kod ili su ono snižene cijene?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo da se i ja javim, pratim vas koliko stignem i moram reći da ste mi baš super, savjeti, ideje, podrška ma svaka čast 🤗
Obavila sam detaljan ultrazvuk i stiže nam curka 💜 bila je jako nemirna, lice nije uspio uloviti kako treba, samo iz profila. Mjerama odgovara tjednu i sve je ok. Cerviks je t oblika i 33 mm i dr. kaže da sve iznad 25 mm je dobro i da ne trebam mirovati i neka se ne ustručavam ničega.
Pitala sam kako prepoznati da li se radi o curkanju plodne vode ili vodenastom iscjetku, rekao je da je uobičajen vodenasti iscjedak i nije zabrinjavajući, a ako bi krenula plodna voda da je ili ogromna količina odjednom ili konstantno curkanje tokom dana, znači da se napuni nekoliko uložaka. A ovo kad osjetimo mokro samo kod određenih pokreta (kad čučnemo, ustanemo, duže smo na nogama ili sl.) se radi o vodenastom iscjetku.
Eto raspisala se ja…
Cestitam na urednom pregledu i curki ❤️❤️
Mi smo u dan razlike s tim da ovdje citam i ponekad komentiram, aktivnija sam u privatnoj grupi na fejsu Zimske klokanice 2020 pa ako zelis pridruzi nam se i tamo 💗
Isabela, Mišković mi vodi trudnoću pa me on samo tu pregledava. Drugi baš ne žele komentirati nalaze dok on ne dođe.
Za sad nikakav antibiotik jer su svi nalazi uredni, urin je loš (piše da ima bakterija) ali ni jedna nije izolirana u urinokulturi 🙈 tražit će dalje što bi moglo biti, neki pijesak su spominjali pa možda to...pojma nemam🤔
A krevet 😂 meni je čak bolje da je ovak, kad silazim ne vise noge 😂 a oni će se s tim morat pozabaviti kad ostane prazan 😂😂
Kak si ti? Jel miruješ?
Lux, baci oko na ljetne one su u tim problemima trenutno.
Meni je iskreno isparilo sve oko dojenja, a i dok sam dojila tih 7 mj ne mogu reci da je bilo kak treba..
Nadam se sad da ce mi ova patronazna pomoci.
Mana Mare hvala za sliku, narucila sam L, 5 cm na visinu je nis, a ja imam sad 72 kg. Demetria mi je rekla za Magro trgovinu i s njima sam dogovorila vec... Stize slj tjedan 😊
Happymom i meni je tak za sve moram bit lagano nagnuta nazad...
Napokon i ja sam narucila par kompletica iz Wisha jos krajem travnja i tek pocetkom lipnja mi stiglo, a velicine su ogromne (narucila vel 0-3mj).Jako slatke i lijepe stvari imaju al me strah opet uzimati jer ne znam kakva velicina bude dosla 🤔
Larisa čestitam na urednom pregledu i na curici 😍❤️
Vodenasti iscjedak - I ja ga jucer imala i vec me steplo da nije plodna voda pocela curkati, al evo sad je dalje okej.
Sjedenje - također mi je sve teze, sto zbog donjeg dijela leda, sto zbog trtice a i navikla sam sjediti prekrizwnih nogu a sad mi to sve teze pa sam zivcana radi tog🤣
Obecala sam slikati Aquascale kadicu, pa sam da velim nisam zaboravila samo nisam stigla namontirati taj stalak, al danas cu evo upregnuti muza da slozi pa slikam 😊
Hej cure..evo da se i ja malo javim. Danas sam odradila svoj prvi 4d ultrazvuk, nakon sto me jucer moj soc.gin.pregledao doslovno 1 minutu, uzas!
Sve je super, sve mjere odgovaraju, curka se odlicno razvija, svi organi odlicni i vec vidimo da ima nosic kao braco!
https://ibb.co/tC8cCjG
Jedino sto me sokiralo i uplasilo, dijagnosticiran mi je SUA (sindrom jedne pupcane arterije)
Gin kaze da nije strasno, jer su sve mjere bebe uredne i srca je posebno dobro pregledala i uredu je, ali me svejedno salje u zagreb na rebro ili srebrnjak na fetalni uzv srca da oni to detaljno pregledaju i kod nas moram odraditi protocnost pupcane vrpce. Kaze da puno zena ima tu dijagnozu i na kraju bude sve super i da ne brinem previse, ali ja sam bas zabrinuta sada!
Najzalosnije sto nebi ni saznala za taj problem da nisam otisla privatno! Tko zna koliko zena ima takve probleme, a ne pregledavaju ih detaljno socijalni ginekolozi.
Hej cure..evo da se i ja malo javim. Danas sam odradila svoj prvi 4d ultrazvuk, nakon sto me jucer moj soc.gin.pregledao doslovno 1 minutu, uzas!
Sve je super, sve mjere odgovaraju, curka se odlicno razvija, svi organi odlicni i vec vidimo da ima nosic kao braco!
https://ibb.co/tC8cCjG
Jedino sto me sokiralo i uplasilo, dijagnosticiran mi je SUA (sindrom jedne pupcane arterije)
Gin kaze da nije strasno, jer su sve mjere bebe uredne i srca je posebno dobro pregledala i uredu je, ali me svejedno salje u zagreb na rebro ili srebrnjak na fetalni uzv srca da oni to detaljno pregledaju i kod nas moram odraditi protocnost pupcane vrpce. Kaze da puno zena ima tu dijagnozu i na kraju bude sve super i da ne brinem previse, ali ja sam bas zabrinuta sada!
Najzalosnije sto nebi ni saznala za taj problem da nisam otisla privatno! Tko zna koliko zena ima takve probleme, a ne pregledavaju ih detaljno socijalni ginekolozi.
Nisam nikad čula za tu dijagnozu. Koje su posljedice, odnosno, kako uopće vidjeti da se o tome radi? Samim ultrazvukom ili?
Isabela, Mišković mi vodi trudnoću pa me on samo tu pregledava. Drugi baš ne žele komentirati nalaze dok on ne dođe.
Za sad nikakav antibiotik jer su svi nalazi uredni, urin je loš (piše da ima bakterija) ali ni jedna nije izolirana u urinokulturi 🙈 tražit će dalje što bi moglo biti, neki pijesak su spominjali pa možda to…pojma nemam🤔
A krevet 😂 meni je čak bolje da je ovak, kad silazim ne vise noge 😂 a oni će se s tim morat pozabaviti kad ostane prazan 😂😂
Kak si ti? Jel miruješ?
Meni su davali preventive radi kao, da nije nešto zalutalo slučajno, a nije se otkrilo...zato pitam.
Imas li krvi u mokraći? Ja sam to imala u 11 tt i uzasne bolove u krizima koji su se protezali do trbuha i miskila sam da je gotovo, ali je ispao da je pijesak u bubrezima. I meni je pasalo kaj je nizi krevet 😁😁😁
Ma na fejsu sam pročitala za našu pepu pa sam danas cijeli dan u komi radi nje...mislim da ovdje na forumu nije niš napisala. .
Ja mirujem, sve me boli od mirovanja 😒 jedino kaj napravim je skuham i to je to..a čudno mi nekako kad moram bit nepokretna, ali kaj se mora mora..sam da beba bude dobro!
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji