2020 savršen je Uriage paket! 👌 Torba mi je isto super.. 😊
Loma zašto je opasna natečenost zglobova? Meni su isto gležnjevi natečeni zadnjih par dana otkako su počele ove vrućine.
Probava- znači od početka trudnoće sam se borila sa zatvorom do unazad 2 tjedna. Sad je potpuna suprotnost. Idem na wc i do 3-4 puta na dan, a danas me uhvatio proljev. Ja više ne znam što je normalno a što ne 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Trudničke pjege- ima li koja od vas problem s tim? Meni su se pojavile na čelu, ne jako ali se vide. Samo da mi se ne prošire po cijelom licu.. Imate preporuke za kremu koja bi mogla ovo donekle riješiti ???
Ako pijes Mg mozda ti je previse postalo.. Tako je i meni bilo, 3x dnevno mekano. Rekla je da prestanem piti Mg
.
Ja sam na moru do utorka i sad sjedim i razmisljam da nisam normalna, nisam nis posebno spremila.. Skakavac ce na kraju biti spremna prije mene a ona je odugovlacila😁
Budi bez brige 😂 slabo sam kupila i za sebe i za bebu. Robice sam jako slabo pronašla u neutralni bojama. Ovaj tjedan cu si jos dat "fore" i onda od ponediljka ic s popisom u trg centar i sve kupit.. Poglavito higijena i sl potrepštine. Nisan normalna, ipak san sutra punih 32.tjedna 🤯 imas ti jos vrimena :D
Napokon dohranu lako muz kupi kad vidis kako ide s dojenjem u bolnici.. Tako je moj
U bolnici gdje sam ja rodila su imali Aptamil pa smo i mi uzeli aptamil iako nam hvala Bogu nije trebao.
A imas aptamil u mülleru dvije male gotove bocice evo cisto da znas, ja mislim 250ml,
Bebac pojede samo trecinu te bocice otprilike po obroku, ostalo smijes u frizider za iduci obrok... Ok opcija kao rezerva ako tata mora ostat sam na sat dva.
2020 predivan paket
Skakavac sad mi lakse 😂hvala
Napokon ja sam koristila Aptamil.
.
Caj od lista maline 😂ako je nekaa slucajno uzela, gdje?
Skakavac sad mi lakse 😂hvala
Napokon ja sam koristila Aptamil.
.
Caj od lista maline 😂ako je nekaa slucajno uzela, gdje?
Ja sam naručila ovaj paket.
https://www.malinca.hr/paket-za-trudnice.html
Hvala Tina, i gledala sam taj caj al bolje da provjerim sa vama ☺️. Mislim da ga ima u DMu
Baobaby tetre na Minigreeny su 20% trenutno.
Ja sam opet narucila jer su premekane.
2020 imala sam i ja bolove u kružnim ligamentima negdje u 20.tj. Također sam si sama dala dijagnozu po simptomima. Godilo mi je mirovanje i prošlo je na kraju samo od sebe.
Marta pila sam Mg 400 ( Bioelectra), ali sam prestala prije 10 dana. U svakom slučaju, bolje mi je imati mekanu stolicu više puta dnevno nego zatvor, samo sve dok je to “normalno” je ok.
Tina hvala na savjetu. Joj, samo da mi trudničke pjege ne ostanu. Mažem se s faktorom 50 za lice... valjda se neće proširiti.
Vježbe za zdjelicu- Morat ću se natjerati i lagano krenuti. Za pripremu na prirodan porođaj je to odlična stvar! 👌
Pivo/ Vino u trudnoći- da li popijete koju čašicu? Ja upravo pijem času pive i baš mi godi. Ovo je prvi put otkako sam trudna i mislim da jedna čaša ne može škoditi zar ne?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo da se i ja malo javim 😊 i pohvalim: položila sam jučer ona dva ispita i sad sam mirna. Sad ću bit kucanica idućih godinu dana 😂
Čaj od lista maline- ja sam si ga sama radila i susila jer imam grmove maline. Al mislim da sam ga vidla u dmu
Pigmentacija - meni su se već u 3.-4.mj pojavile fleke na čelu. U početku sam koristila neki serum od balee, al sad stavljam neki mix od etericnih ulja i mogu reci da vidim razliku 😊
Otecenost - inače svako ljeto muku mucim s tim, a sad pogotovo. Kome se ne gadi, slika kao dokaz: https://ibb.co/YR4FpF5
Alkohol - a dozvolim si dcl radlera. Slaba sam na osječko limun, a u duši patim za gin tonicom 😂
Tashee prvo čestitam na položenim ispitima! 🤗 E sad uživaj zasluženo. 😊
Kakav mix od eteričnih ulja koristiš za pigmentaciju?
Auuu, tebi su noge bas dobro natekle.
Hehe, i radler dobro dođe. 😂 Ja do sada uopće nisam imala želju za alkoholom, ali evo danas mi se baš pila pivica. 🥰 Što je najgore, čak mi dođe i da zapalim, ali tu se ne dam! 💪
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji