Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    01. Srpanj 2020. 21:35

Napokon 2804

nada23

Tashee zvuči super taj domaći mix eteričnih ulja.😊
    Napokon, jedna čaša taman. Više od toga svakako ne. Evo baš mi je sjela ta pivica, ne mogu vjerovati. Iako čitam po netu i manje više svugdje piše da je bolje u potpunosti izbjegavati alkohol. 🤔 Možda sljedeći put popijem bezalkoholnu pivu pa da budem mirna. A što se cigara tiče, ako smo već sada uspjele prestati u trudnoći, najbolje bi bilo više nikad zapaliti. Najopasniji je taj prvi cigar. 🤔

Pokusala sam sa bez alkoholnim pivom i samo cu reci fuj. Nema uopce isti okus, popila gut i ostavila.
    Nece od case piva biti ništa. Ipak nije redovito i ne piješ svaki dan. Meni se desi da jednom u 3 tjedna popijem casu piva ili vina… a cigare, ehhh… nadam se da ce me proci kad rodim to da zelim.zapalit…

Nisam još nikad probala bezalkoholno pa ne znam kakvog je okusa... ma da, i ja mislim da jednom u 3 tjedna 1 čaša ne može štetiti. Nadam se i ja da će me proći ta želja da zapalim kad rodim. Iako svi koji su prestali pušiti kažu da želja uvijek postoji... 🤷‍♀️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Princess Mimi
    01. Srpanj 2020. 21:36

Tashee cestitam!!! Sad zasluženo uzivaj 🥳🥳
    *
    Sto se cigareta tice stvarno mi je drago procitati da ne pusite cak ni vi koje ste bile pusaci. Najgore mi je vidjeti pred bolnicom ekipu sa trbuhom do zuba i sa cigaretom u ruci. Fuj ☹️
    *
    Danas mi je bolje, nema toliko bolova, sutra imam kontrolu sa svojim doktorom ovdje pa cemo vidjeti dalje 💙

nada23
    01. Srpanj 2020. 21:42

Princess Mimi

Tashee cestitam!!! Sad zasluženo uzivaj 🥳🥳
    *
    Sto se cigareta tice stvarno mi je drago procitati da ne pusite cak ni vi koje ste bile pusaci. Najgore mi je vidjeti pred bolnicom ekipu sa trbuhom do zuba i sa cigaretom u ruci. Fuj ☹️
    *
    Danas mi je bolje, nema toliko bolova, sutra imam kontrolu sa svojim doktorom ovdje pa cemo vidjeti dalje 💙

To u biti i jest strašno vidjeti...
    Bitno da si ti bolje. Bit će to sve dobro. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

2020
    01. Srpanj 2020. 21:48

Tashee čestitam za ispite, bravo!! 👏👏
    nada23 baš si me utješila da će samo proć🤗 a i mora jer nema drugog lijeka 🙈
    Što se tiče alkohola, popijem tu i tamo radler možda 1xtjedno  jer mi full paše kad mi se pije gazirano a sokovi su mi preslatki. Popila sam i par piva dosad i 2-3x u cijeloj trudnoći za večerom dec vina. Ne brinem se da je toliko štetno jer stvarno rijetko to pijem. Inače preko ljeta mi ne prođe dan bez pive ili gemišta 🙃. 

AngelEyes
    01. Srpanj 2020. 21:51

Mana Mare 😂😂😂😂 trudim se pratit sve sto pisete, ali na kraju sam i ja zapamtila samo pivo.
    Popijem pola case u nekoliko tjedana, tako mi nekad dobro sjedne. Ne mislim da moze skoditi u tako maloj kolicini. Bezalkoholno mi nema smisla, radije cu vodu.
    Kod nas je sve dobro, nekad po noci vristim zbog grceva u listu a pijem Mg. Pomogne plivanje srecom. U petak pregled, ne mogu docekati 😊

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

AngelEyes
    01. Srpanj 2020. 21:52

Mimi drago mi je da si bolje, sretno i dalje 💕

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• LoMa
    01. Srpanj 2020. 22:00

Natečeni zglobovi pojma nemam zašto su (ako su) opasni, tak mi je rekla ta žena da su ju ostavili u bolnici zbog toga...da utječe to i na tlak ili tako nešto, nije ni sama bila sigurna... danas primjećujem malo bolje stanje po pitanju te natečenost, mora da je zato jer sam 2x u toku dana prilegla...💪

tashee7
    01. Srpanj 2020. 22:09

LoMa

Natečeni zglobovipojma nemam zašto su (ako su) opasni, tak mi je rekla ta žena da su ju ostavili u bolnici zbog toga…da utječe to i na tlak ili tako nešto, nije ni sama bila sigurna… danas primjećujem malo bolje stanje po pitanju te natečenost, mora da je zato jer sam 2x u toku dana prilegla…💪

Čitala sam.negdje da je u biti opasno ako je jedan gležanj jače natecen od drugog. To može ukazivati na trombozu. Inače, otecenost je normalna, kao

Leia91
    01. Srpanj 2020. 22:28

Meni inače ljeti malo nateknu noge. Ali to je od hodanja i stajanja. Kad ih dignem vrati se u normalnu nakon nekog vremena.
    Ajme meni se često pije pivo 😆😆 ali ne pijem, do sad sam možda sveukupno popila pola litre. Inače sam više za vino ali otkad sam trudna baš imam želju za pivom, a vidim da je to kod većine pa mi je odmah lakše 😁

Unakit
    01. Srpanj 2020. 22:37

tashee7

nada23

Tashee zvuči super taj domaći mix eteričnih ulja.😊
    Napokon, jedna čaša taman. Više od toga svakako ne. Evo baš mi je sjela ta pivica, ne mogu vjerovati. Iako čitam po netu i manje više svugdje piše da je bolje u potpunosti izbjegavati alkohol. 🤔 Možda sljedeći put popijem bezalkoholnu pivu pa da budem mirna. A što se cigara tiče, ako smo već sada uspjele prestati u trudnoći, najbolje bi bilo više nikad zapaliti. Najopasniji je taj prvi cigar. 🤔

Je, al bezalkoholna piva ima drugačiji okus… nije to to 😞 jel ima bezalkoholni gin?
    Baš sam se danas sjetila, još ću biti trudna za Gospu vjerojatno, a mi tad uvijek kupujemo gverc/gvirc. Nema mi boljeg, onako hladnog.. Al dobro, ima i bezalkoholni. Jedva čekam 😁

Ima, mi smo ga dobili proslog tjedna :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.