Tashee zvuči super taj domaći mix eteričnih ulja.😊
Napokon, jedna čaša taman. Više od toga svakako ne. Evo baš mi je sjela ta pivica, ne mogu vjerovati. Iako čitam po netu i manje više svugdje piše da je bolje u potpunosti izbjegavati alkohol. 🤔 Možda sljedeći put popijem bezalkoholnu pivu pa da budem mirna. A što se cigara tiče, ako smo već sada uspjele prestati u trudnoći, najbolje bi bilo više nikad zapaliti. Najopasniji je taj prvi cigar. 🤔
Pokusala sam sa bez alkoholnim pivom i samo cu reci fuj. Nema uopce isti okus, popila gut i ostavila.
Nece od case piva biti ništa. Ipak nije redovito i ne piješ svaki dan. Meni se desi da jednom u 3 tjedna popijem casu piva ili vina… a cigare, ehhh… nadam se da ce me proci kad rodim to da zelim.zapalit…
Nisam još nikad probala bezalkoholno pa ne znam kakvog je okusa... ma da, i ja mislim da jednom u 3 tjedna 1 čaša ne može štetiti. Nadam se i ja da će me proći ta želja da zapalim kad rodim. Iako svi koji su prestali pušiti kažu da želja uvijek postoji... 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tashee cestitam!!! Sad zasluženo uzivaj 🥳🥳
*
Sto se cigareta tice stvarno mi je drago procitati da ne pusite cak ni vi koje ste bile pusaci. Najgore mi je vidjeti pred bolnicom ekipu sa trbuhom do zuba i sa cigaretom u ruci. Fuj ☹️
*
Danas mi je bolje, nema toliko bolova, sutra imam kontrolu sa svojim doktorom ovdje pa cemo vidjeti dalje 💙
Tashee cestitam!!! Sad zasluženo uzivaj 🥳🥳
*
Sto se cigareta tice stvarno mi je drago procitati da ne pusite cak ni vi koje ste bile pusaci. Najgore mi je vidjeti pred bolnicom ekipu sa trbuhom do zuba i sa cigaretom u ruci. Fuj ☹️
*
Danas mi je bolje, nema toliko bolova, sutra imam kontrolu sa svojim doktorom ovdje pa cemo vidjeti dalje 💙
To u biti i jest strašno vidjeti...
Bitno da si ti bolje. Bit će to sve dobro. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tashee čestitam za ispite, bravo!! 👏👏
nada23 baš si me utješila da će samo proć🤗 a i mora jer nema drugog lijeka 🙈
Što se tiče alkohola, popijem tu i tamo radler možda 1xtjedno jer mi full paše kad mi se pije gazirano a sokovi su mi preslatki. Popila sam i par piva dosad i 2-3x u cijeloj trudnoći za večerom dec vina. Ne brinem se da je toliko štetno jer stvarno rijetko to pijem. Inače preko ljeta mi ne prođe dan bez pive ili gemišta 🙃.
Mana Mare 😂😂😂😂 trudim se pratit sve sto pisete, ali na kraju sam i ja zapamtila samo pivo.
Popijem pola case u nekoliko tjedana, tako mi nekad dobro sjedne. Ne mislim da moze skoditi u tako maloj kolicini. Bezalkoholno mi nema smisla, radije cu vodu.
Kod nas je sve dobro, nekad po noci vristim zbog grceva u listu a pijem Mg. Pomogne plivanje srecom. U petak pregled, ne mogu docekati 😊
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Mimi drago mi je da si bolje, sretno i dalje 💕
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Natečeni zglobovi pojma nemam zašto su (ako su) opasni, tak mi je rekla ta žena da su ju ostavili u bolnici zbog toga...da utječe to i na tlak ili tako nešto, nije ni sama bila sigurna... danas primjećujem malo bolje stanje po pitanju te natečenost, mora da je zato jer sam 2x u toku dana prilegla...💪
Natečeni zglobovipojma nemam zašto su (ako su) opasni, tak mi je rekla ta žena da su ju ostavili u bolnici zbog toga…da utječe to i na tlak ili tako nešto, nije ni sama bila sigurna… danas primjećujem malo bolje stanje po pitanju te natečenost, mora da je zato jer sam 2x u toku dana prilegla…💪
Čitala sam.negdje da je u biti opasno ako je jedan gležanj jače natecen od drugog. To može ukazivati na trombozu. Inače, otecenost je normalna, kao
Meni inače ljeti malo nateknu noge. Ali to je od hodanja i stajanja. Kad ih dignem vrati se u normalnu nakon nekog vremena.
Ajme meni se često pije pivo 😆😆 ali ne pijem, do sad sam možda sveukupno popila pola litre. Inače sam više za vino ali otkad sam trudna baš imam želju za pivom, a vidim da je to kod većine pa mi je odmah lakše 😁
Tashee zvuči super taj domaći mix eteričnih ulja.😊
Napokon, jedna čaša taman. Više od toga svakako ne. Evo baš mi je sjela ta pivica, ne mogu vjerovati. Iako čitam po netu i manje više svugdje piše da je bolje u potpunosti izbjegavati alkohol. 🤔 Možda sljedeći put popijem bezalkoholnu pivu pa da budem mirna. A što se cigara tiče, ako smo već sada uspjele prestati u trudnoći, najbolje bi bilo više nikad zapaliti. Najopasniji je taj prvi cigar. 🤔
Je, al bezalkoholna piva ima drugačiji okus… nije to to 😞 jel ima bezalkoholni gin?
Baš sam se danas sjetila, još ću biti trudna za Gospu vjerojatno, a mi tad uvijek kupujemo gverc/gvirc. Nema mi boljeg, onako hladnog.. Al dobro, ima i bezalkoholni. Jedva čekam 😁
Ima, mi smo ga dobili proslog tjedna :)
Sortiraj odgovore
Najstariji