Demetria, javin se za kavu kad doden u st. Sad jos nisan tamo, bit cu za max misec dana
Demetria meni je do koljena spavacica dok stojim i to js ok. Problem je kad sjednem/legnem, valjda sam presiroka za L. Sve se digne, a meni nije ugodno onda
Ajme koliko tema, valjda sam sat vremena čitala 🙈
Manji brojevi oblekice netko je pitao di još ima za kupiti, u Nextu mi se čini da sam vidjela i manjih brojeva.
Šoping ja sam danas narucila kombinezonica i malo bodica iz sinsay-a, za nekih 400kn, sve pamuk i sve skupa mislim da je oko 18 komada robice...također, još danas je u bipi 20% na sve za bebe pa sam uzela pampers premium care (vel 1 mali paket i vel 2 veći paket), mustelin losion i melemovu uljnu kupku. U sljedećoj rundi ću onda do dm-a po uloške i te stvari za sebe, bepanthen mast i te završne stvari...
Ulosci meni su dvije nedavne rodilje rekle da su one koristile i chicco i vir uloške zajedno, stavile su 1 chicco na sredinu i 1 vir najprijed i 1 Nazad....i uvjeravaju me fa to nije ništa previše 😂 pa eto, ja ću pokupovat sve, nek se nađe...
Natečenost zglobova ja mislim da imam problem, ja sam unazad tjedan dana jako natečena u zglobovima, došlo je do te faze fa mi preko noći ni ne splasnu noge (sto je bio slučaj prije tipa 2tj kad je počelo)...ono, gležnjevi mi nakaradno izgledaju...ne mogu reci da mirujem nešto previše, odmorim preko dana, ovih dana sve vise...naime, bila sam kod poznanice koja sad nosi 4.bebu i rekla mi je da su nju u prošloj trudnoći hospitalizirali u 36.tjednu kad je išla na prvi pregled u bolnicu (vinogradska je u pitanju) upravo zbog natečenost gležnjeva...kao da to nije bas sad tako bezazleno pa da samo ruzno izgleda ...ja sam se sad sva uspaničila...čekam da mi dođe Mustela gel za to, valjda će mi se popraviti 👀 ima li koja od vas kakvih iskustava/saznanja po tom pitanju?
Posteljina ja sam jastuk i poplun uzela u ikei (LEN), također sam tamo uzela zaštitu za krevet nas i kinderbet...isto ću pripaziti da nije preko cijelog madraca onda, nekak ću ju presaviti ako ništa drugo...
Micanje bebe vidim da vas ima dosta kaj ste zabrinute za to, ja sam pak u drugoj krajnosti, moj malac se toliko giba, rita i ne da mi biti na miru da vise ne znam kud bi sa sobom 🙈
Također, i dalje me prate zatezanja, pogotovo kad se dižem iz sjedećeg položaja, treba mi 20m da se razlaufam 🤦🏼♀️
Marta ja sam 172-175 cm onda meni treba xxl veličina spavačice??
U plodinama je baby ručnik 40, a podloga za presvlačenje 70kuna.
prekrasne su mi slike robice i torbe
dobro došla tina. ujutro ću staviti ažuriranu listu
za mana_maru znam a ostale cure (Loknica, Happympm, Marija1207,DoraGucci i Kikic) iz Splita ako ste za kavu javite se na vanjskimail@gmail.com
Ja ću se javiti za kavu na taj mail čim se spustimo do svekrve u Makarsku, a jedan pregled ću trebati obaviti u Splitu jer ćemo ostati do početka školske godine, pa bi rado vaše preporuke za ginekologa. Pozdrav svima u grupi, nastojat ću proći kroz stare objave da vas upoznam, makar virtualno.
Jeste li gledale grudnjake za dojenje i koji vam su u užem odabiru? Ja se unaprijed ispričavam što sam kao pala s Marsa, no toliko toga se promijenilo, povečala ponuda, rješile neke boljke po ranom majčinstvu od kad sam prolazila prvu trudnoću i dojenačku fazu.Tina na youtube-u imaš video o njima i prikazana su i kad su sklopljena sa sportskim sjedalom. Pogledaj si.
izgubila sam se u moru videa iskreno, danas je ponuda toliko raznovrsna i doista ima svega.
Ohhh znam kako ti je 😂😂
https://ibb.co/C21MXpN
Video je od stranice Magic Beans Videos
Sad sam sa Mali zakladi razmijenila nekoliko mailova, dostava je 12,90e i ako mi se ne jave iz Svijeta beba za iCandy, idemo u kupovinu Nune Demi Grow. Hvala ti na videu! :)
svijet beba ti ovu subotu ima 40% na web shop
a za ginekologa misliš privatnika? To znam jednog dobrog, drugi je otišao u bolnicu raditi
*
Marta ne volim ni ja kad se tako podigne, malo mi bezukusno to...a valjda imaju tu veliku veličinu pitati ću
*
I službeno je more postalo pišalina, tako da ako ste zimogrozne eto vam prilike...meni preostaje tuš i samo tuš
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Tina kombinezon i hlačice s naramenicama je iz baby centra a sve ostalo c&a. Ostalu sam robicu kupila u h&m-u, sinsay i nami.
Napokon pampers vlažne na bazi vode. Koristit ću ili tako na bazi vode ili budem prala guzu vodom i malim tetricama. Ništa previše mirišljavo.
2020 savršen je Uriage paket! 👌 Torba mi je isto super.. 😊
Loma zašto je opasna natečenost zglobova? Meni su isto gležnjevi natečeni zadnjih par dana otkako su počele ove vrućine.
Probava- znači od početka trudnoće sam se borila sa zatvorom do unazad 2 tjedna. Sad je potpuna suprotnost. Idem na wc i do 3-4 puta na dan, a danas me uhvatio proljev. Ja više ne znam što je normalno a što ne 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Trudničke pjege- ima li koja od vas problem s tim? Meni su se pojavile na čelu, ne jako ali se vide. Samo da mi se ne prošire po cijelom licu.. Imate preporuke za kremu koja bi mogla ovo donekle riješiti ???
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jel imala koja bolove u kružnim ligamentima koji drže maternicu? Ja sam se izgleda jučer malo preforsirala -prala auto pa kupaonu pa prozore, pa plivala i izvodila neke vježbe u moru itd. A što ću kad me pukla energija. Prelistala sam na desetke domaćih i stranih članaka i evo sama si postavila dijagnozu, to je to po svemu sudeći, malo sam ih izgnjavila i istegla.
Ako koja ima iskustva neka se javi jer ovo očito mora samo proć a boli ko sam vrag.
Eto i ja uzela pelene pampersice najmanju velicinu i veličinu 2, uzela sam i pampers 99,9% na bazi vode... uzela 2 dude (mam od 0 do 6 mjeseci.) Nisam jedino uzela dohranu, to ne znam sta bih uzela, svakako cu uzeti kutiju da imam za ne daj boze, samo mi treba savjet sta da uzmem...
2020 savršen je Uriage paket! 👌 Torba mi je isto super.. 😊
Loma zašto je opasna natečenost zglobova? Meni su isto gležnjevi natečeni zadnjih par dana otkako su počele ove vrućine.
Probava- znači od početka trudnoće sam se borila sa zatvorom do unazad 2 tjedna. Sad je potpuna suprotnost. Idem na wc i do 3-4 puta na dan, a danas me uhvatio proljev. Ja više ne znam što je normalno a što ne 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Trudničke pjege- ima li koja od vas problem s tim? Meni su se pojavile na čelu, ne jako ali se vide. Samo da mi se ne prošire po cijelom licu.. Imate preporuke za kremu koja bi mogla ovo donekle riješiti ???
Ako pijes Mg mozda ti je previse postalo.. Tako je i meni bilo, 3x dnevno mekano. Rekla je da prestanem piti Mg
.
Ja sam na moru do utorka i sad sjedim i razmisljam da nisam normalna, nisam nis posebno spremila.. Skakavac ce na kraju biti spremna prije mene a ona je odugovlacila😁
Napokon2804 koliko znam, Pampers daje tu nulu pelena još uvijek, samo se registrirati treba na stranici i pošalju dovoljno za prvu ruku. A onda je praktički odmah prijelaz na veći broj jer narastu i protegnu se u tih prvih mjesec dana jako. Kćer je sa 51cm i 3310g skočila na 60cm i malo ispod 5 kg do prve kontrole s mjesec dana.
2020 na instagramu ima super jedna mama koja ima vježbe upravo za te križne i općenito za pripremu tijela na porod. Nju su mi preporučili jer ja idem na VBAC i bitno je da mi je zdjelica kao i cijelo tijelo angažirano kvalitetno kako bih mogla porod imati prirodnim putem. Zove se Becky Burgess/goodfortheswole joj je account. a za sada, topla kupka i magnezij da ti se opuste i ne grče od prevelikog napora
nada23 trudničke pjege sam dobila pred kraj prve i nisu se povukle do kraja, a sad sam primjetila skroz blagu hiperpigmentaciju na čelu. Šešir širokog oboda i ultravisoki zaštitini faktor su meni preporučili, plus pokušaj sam nekim blagim abrazivnim pilingom.
leia91 super, ja sam nešto uzela već u HM, čeka dostavu s Lifemink.com(trebalo bi kroz tjedan dana doći pa ću staviti fotke)
loma za otečene zglobove ti mogu samo reći da suosjećam, meni su u prvoj trudnoći zadnjih mjesec i pol oticali plus zadržavala sam vodu svugdje. izbaci slano, smanji kavu i noge u zrak, ako ti to ne pomogne otiđi na limfnu drenažu. samo pazi da je kod nekoga tko je certificiran i provjeren, meni je to bio spas.
Demetria ne mogu naći nigdje info o toj akciji u Svijetu beba, imaš neki link? ne prikazuje mi ni na stranici. Svakako bih privatnika, jer ionako idem u Zagrebu isto privatno, a moj samo piše uputnice i slaže u file sve od privatnika. U petak imam redovan pregled pa ću vidjeti za kada će mi preporučiti da odradim pregled, isto moram vidjeti kako ću s OGTT jer koliko vidim ta pretraga se radi od 24tt, a tada smo na moru.
Sortiraj odgovore
Najstariji