Evo da samo još stavim šta mi došlo maloprije, oduševljena sam 🤩
Naručila sa beautypharmacyUriage paket proizvoda za bebu s torbom 280 kn. Nisu baš jeftini proizvodi kad kupuješ pojedinačno, ali ovaj paket se isplati. Torba je ljepša nego što sam mislila 🤩 može se koristit i na kolicima, baš mi se sviđa!! dobije se još i igračkica i još extra su mi poklonili mini dječji ruksak i paket važnih maramica. Top!!
Ovo je fantazija, gledala sam Mixa i/ili Mustela kozmetiku samo, skroz smetnula s uma Uriage. Iako preporučam Mustela za tjemenicu, nama je savršen bio s kćeri od svih preparata.
Pozdrav svima!
Tina dobrodošla!
Ninche nemoj se bezveze nervirati. Vidjet ćeš nakon sutrašnjeg ogtta kako će biti. Meni je glupo što vade popodne nakon jela. Čista glupost.
Evo malo slikica sa današnjeg ulova sa žute srijede:
Za mog malog princa:
https://ibb.co/TYtXJrQ
https://ibb.co/3W8hWvq
Za mamu:
https://ibb.co/LdhZrDq
Opaaaa sve mi se sviđa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Koje vlažne maramice ste uzimale? Pampers na bazi vode? I pelene papmersice? Vel 1?
Ninche, opusteno i odradi to, nemoj se sekirati jer znas da beba sve osjeti, vjerujem da ce rezultati biti dobri ali na kraju kako god bude vjerujem da ces radi bebe sve izdrzati 😘
Napokon, Marta oni su ti meni rekli da se najedem.
Prvo su me narucili na pregled i taj test secerom u 15:30,pa necu valjda bit do tad nataste, valjda znaju sta govore, dvaput sam pitala smijem li jesti.
🤷♀️
Casmatino podloga moze od starta u teoriji al ne mize se beba stavljat na pod 😒
Ja cu rastegnut kutnu i na nju cu u kut stavit babygym i gore deku i ograditi je jastukom za spavanje, mislim da je to ok za razdoblje kad je budna, a kad ce zaspati spavat ce u kindicu ili kosari od kolica
Da naravno Ninche, znam da je tako sa jelom prije u De. A vidjet ces, nadam se da ce ce biti sjedeci put ok rezultat 🤞
Podloge, namjeravam na kauc u kut, deka ispod, baby gym, i gnjezdo imam..Spavat ce u kreveticu.
A ima i kosara od kolica i baby björn cu uzet..
Na pod necu jer imam psa.
.
Sve slike su vam 👌
Tina dobrodosla🤗
Sta se tice kila ja sam dobila 3 kg, sada sam u 24tom tjednu
Mjere bebe mogu imat odstupanja ali to se zna i nadoknadit..primjerice meni je bedrena kost na proslom pregledu kasnila 4 dana za ostalim mjerama a sada na ovom pregledu se sve izjednacila i odgovara za tocno 24 tjedna tako da sve je to dobro
Mene ovaj tjedan ceka OGGT- nadam se da ce sve dobro proci..muz ide samnom buduci da sam i ovdje citala da je curama znalo biti slabo..i rekli su mi vaditi krv ujutro nataste a vecer prije zadnji put jesti u 7 (to ce mi tesko pasti jer bas navecer imam najvise apetita)🤔
Tina dobrodosla🤗
Sta se tice kila ja sam dobila 3 kg, sada sam u 24tom tjednu
Mjere bebe mogu imat odstupanja ali to se zna i nadoknadit..primjerice meni je bedrena kost na proslom pregledu kasnila 4 dana za ostalim mjerama a sada na ovom pregledu se sve izjednacila i odgovara za tocno 24 tjedna tako da sve je to dobro
Mene ovaj tjedan ceka OGGT- nadam se da ce sve dobro proci..muz ide samnom buduci da sam i ovdje citala da je curama znalo biti slabo..i rekli su mi vaditi krv ujutro nataste a vecer prije zadnji put jesti u 7 (to ce mi tesko pasti jer bas navecer imam najvise apetita)🤔
Hvala na dobrodošlici!
OGTT mi je bio noćna mora u prvoj, išao je mm sa mnom. Večer prije jela u pola 8, ujutro u 7 bila već na vađenju krvi toj otopini, sjećam se da sam jedva dočekala jesti i nisam slatko taknula tjednima poslije toga. I prije 10god je tri puta bilo predviđena ta pretraga. Sada je koliko sam shvatila jednom ili dva puta. Ja sam u 22tt tako da ću vjerojatno prekosutra na pregledu dobiti upute za OGTT. Držim fige da izdržiš i uzmi si obavezno vode i nešto za pojesti čim ti dozvole.
Javljam se nakon pregleda,sve je u redu i već imamo 1020g 🙂 Ja sam dobila ukupno 9kg, a od zadnjeg pregleda 2kg..
OGTT mi je bio na prvom vađenju 5.2,a ostale vrijednosti uredne..tako da me stavio na dijetu i moram ponavljati..al sve si mislim da sam zeznula s lazanjama u pol 10 navečer 🙈
Što se tiče trljanja bedara skužila sam da mi odgovara kad namažem s Pavlovićevom kremom jer mi dugo ostane na koži i noge tj. bedra klize pa nemam iritacije..
Tina na youtube-u imaš video o njima i prikazana su i kad su sklopljena sa sportskim sjedalom. Pogledaj si.
izgubila sam se u moru videa iskreno, danas je ponuda toliko raznovrsna i doista ima svega.
Ohhh znam kako ti je 😂😂
https://ibb.co/C21MXpN
Video je od stranice Magic Beans Videos
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Marta ja sam 172-175 cm onda meni treba xxl veličina spavačice??
U plodinama je baby ručnik 40, a podloga za presvlačenje 70kuna.
prekrasne su mi slike robice i torbe
dobro došla tina. ujutro ću staviti ažuriranu listu
za mana_maru znam a ostale cure (Loknica, Happympm, Marija1207,DoraGucci i Kikic) iz Splita ako ste za kavu javite se na vanjskimail@gmail.com
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Marta ja sam 172-175 cm onda meni treba xxl veličina spavačice??
U plodinama je baby ručnik 40, a podloga za presvlačenje 70kuna.
prekrasne su mi slike robice i torbe
dobro došla tina. ujutro ću staviti ažuriranu listu
za mana_maru znam a ostale cure (Loknica, Happympm, Marija1207,DoraGucci i Kikic) iz Splita ako ste za kavu javite se na vanjskimail@gmail.com
Ja ću se javiti za kavu na taj mail čim se spustimo do svekrve u Makarsku, a jedan pregled ću trebati obaviti u Splitu jer ćemo ostati do početka školske godine, pa bi rado vaše preporuke za ginekologa. Pozdrav svima u grupi, nastojat ću proći kroz stare objave da vas upoznam, makar virtualno.
Jeste li gledale grudnjake za dojenje i koji vam su u užem odabiru? Ja se unaprijed ispričavam što sam kao pala s Marsa, no toliko toga se promijenilo, povečala ponuda, rješile neke boljke po ranom majčinstvu od kad sam prolazila prvu trudnoću i dojenačku fazu.
Tina na youtube-u imaš video o njima i prikazana su i kad su sklopljena sa sportskim sjedalom. Pogledaj si.
izgubila sam se u moru videa iskreno, danas je ponuda toliko raznovrsna i doista ima svega.
Ohhh znam kako ti je 😂😂
https://ibb.co/C21MXpN
Video je od stranice Magic Beans Videos
Sortiraj odgovore
Najstariji