Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    01. Srpanj 2020. 12:16

Ninche da ja sam na taste bila cijelo vrijeme jer mi nisu nista rekli kak.se trebam.ponasati... tak da vjerojatno su takvi rezultati jer si se najela... bit ce sve to uredu. Ne sekiraj se.
    nova curo dobrodošla  zelim ti ugodno i veselo druzenje sa nama.😊😊😊🥰
    slika bebice nakon pregleda je 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    demetria sve u detalje napisano i popraceno slikicom, idealno 😍😍😍😍😍😍😍

Marta14
    01. Srpanj 2020. 12:17

E ove spavacice extra intimno, spavam trenutno u jednoj za probu.. Uzela sam L (164cm imam) a trebala sam  XL jer mi se bog trbuha i svega preko noci digne i nece dole 🙈prekratko mi.. Srecom ne moram uzeti u bolnicu spavacicu, za doma je dobra

jasamja
    01. Srpanj 2020. 12:21

Tina na youtube-u imaš video o njima i prikazana su i kad su sklopljena sa sportskim sjedalom. Pogledaj si. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tina.Antares
    01. Srpanj 2020. 12:23

Hvala na dobrodošlici, pridružujem se pozitivi i dobrim vibrama curama koje su u bolnici i sretno na pregledima. 

Ja sam kćer držala na tatamiju i preko toga baby gym koji je mogao bočno dignuti stranice, a kojem sam maknula one igračke dok nije bila dovoljno velika, cca 3mj na dalje. Tatami i dalje se koristi, a dodala bih plufsig spužvu koja se sklapa i super je praktična, posebice jer imamo često bebe u gostima. Gledala sam kupiti onu podlogu/vreću za igračke jer nije predebala, a ni pretanka kada se stavi preko tatamija. Vrtić je meni bio promašaj, moja nije htjela unutra, već prijenosni krevetić s bočnim prozorom i tu bi odradila popodnevno spavanje. 

Kretex mi se čini kao ok dućan za bodiće i tekstil za klince, vidjela sam i ponudu za dojilje. Spavaćice sam u prvoj uzimala u bennetonu(čisto jer je ponuda ičega za trudnice bila katastrofa) jer imaju gumbe duboke i lako se otkopčavaju i održavaju. Sad sam uzela ni manje ni više nego u HM i zadovoljna sam praktičnošću jer mi je u planu opet dojiti. Prvu sam dojila 18mj, izdajala još 4mj. 
    Apropo izdajanja, koje su izdajalice trenutno ok? Ja sam koristila Tommee Tippee, ručnu. Sad gledam ima xy proizvođača, ručnih, duplih, električnih, ukratko more svega i teško je za odlučiti. 

Matea02
    01. Srpanj 2020. 12:39

ana1305

Ajme cure, koliko tema ste presle, pola cu zaboraviti sigurno 😂
    Tina, dobro nam dosla :)
    Ninche, nije to za zamjeriti da te je pogodilo, nekako sve lakse uzmemo srcu. Jos 10ak tjedana ce proci, malo pripaziti na slatko i nadam se da ce biti sve ok 🥰
    Napokon, meni ne ide u glavu da su oni tebe do poslijepodne drzali gladnu i zednu, svasta 😒😯 kod nas ujtro u 8 vec pocinju vaditi krv, poslije ni ne.
    Djevojke u mirovanju i bolnici, sretno i hrabro🥰
    .
    Spavam dobro zadnjih par noci, ali me tlak pati po danu :/ nizak je, a otkucaji visoki. U 30om tjednu sam i dobila sam 9, 10 kila. Eto za usporedbu drugima, vidim da pisete, beba je 29+1 tt bila 1450 grama. Nije doktor nista komentirao da je previse ili premalo, sve je ok.
    .
    I da li vama ikad na uzv kada mjeri glavicu, stomacic i bedrenu kost nesto bude velicine npr. 30 tjedna, drugo 29+2, a trece 29 ravno? Primjera radi sad pitam. Nadam se da cete razumijeti sto sam htjela pitati 😂
    Izvinite na dugom postu 🤨🤗

Uzv mjere da svaki put, neke budu za tjedan dana veće, neke u dan kako kada ,al kažu da je to sve normalno i oke 

Ninche9
    01. Srpanj 2020. 12:41

Napokon, Marta oni su ti meni rekli da se najedem.
    Prvo su me narucili na pregled i taj test secerom u 15:30,pa necu valjda bit do tad nataste, valjda znaju sta govore, dvaput sam pitala smijem li jesti.
    🤷‍♀️
    Casmatino podloga moze od starta u teoriji al ne mize se beba stavljat na pod 😒
    Ja cu rastegnut kutnu i na nju cu u kut stavit babygym i gore deku i ograditi je jastukom za spavanje, mislim da je to ok za razdoblje kad je budna, a kad ce zaspati spavat ce u kindicu ili kosari od kolica

jasamja
    01. Srpanj 2020. 12:43

ana1305

Ninche, nije to za zamjeriti da te je pogodilo, nekako sve lakse uzmemo srcu. Jos 10ak tjedana ce proci, malo pripaziti na slatko i nadam se da ce biti sve ok 🥰
    Napokon, meni ne ide u glavu da su oni tebe do poslijepodne drzali gladnu i zednu, svasta 😒😯 kod nas ujtro u 8 vec pocinju vaditi krv, poslije ni ne.
    .
    Spavam dobro zadnjih par noci, ali me tlak pati po danu :/ nizak je, a otkucaji visoki. U 30om tjednu sam i dobila sam 9, 10 kila. Eto za usporedbu drugima, vidim da pisete, beba je 29+1 tt bila 1450 grama. Nije doktor nista komentirao da je previse ili premalo, sve je ok.
    .
    I da li vama ikad na uzv kada mjeri glavicu, stomacic i bedrenu kost nesto bude velicine npr. 30 tjedna, drugo 29+2, a trece 29 ravno? Primjera radi sad pitam. Nadam se da cete razumijeti sto sam htjela pitati 😂

Da,i meni tako piše već zadnja 2 puta. Sve je to uredu 😉 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

nada23
    01. Srpanj 2020. 12:44

ana1305

.
    .

Meni na svakom pregledu dr mjeri glavicu, trbuh i bedrenu kost i to bude prikazano na slici uzv-a ( skupa sa tjednima koji budu različiti za svaku stavku). Jedino što mi ne mjeri je cijela dužina bebe. 🤔 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Demetria
    01. Srpanj 2020. 12:45

Ninche9

Napokon, Marta oni su ti meni rekli da se najedem.
    Prvo su me narucili na pregled i taj test secerom u 15:30,pa necu valjda bit do tad nataste, valjda znaju sta govore, dvaput sam pitala smijem li jesti.
    🤷‍♀️
    Casmatino podloga moze od starta u teoriji al ne mize se beba stavljat na pod 😒
    Ja cu rastegnut kutnu i na nju cu u kut stavit babygym i gore deku i ograditi je jastukom za spavanje, mislim da je to ok za razdoblje kad je budna, a kad ce zaspati spavat ce u kindicu ili kosari od kolica

Pa naravno da ne bi bez nadzora stavljala na pod samu bebu.
    Općenito mi gadljivo staviti na naš trosjed jer smo podstanari i navodno je nov novcat Lauc, ali je mal i uzak i pod nagibom

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

2020
    01. Srpanj 2020. 12:49

5 puta na dan otvorim forum i opet ne stignem sve komentirat 🙈😅 prelijepe mame koje ste stavile slike slatkih trbuščića!  🥰 Robica naravno isto med medeni sama po sebi, a tek kad zamislim bebe u toj robici, rastopim se!! 🥰🥰 
    Podrška curama u bolnici 💜💜💜💜 nije vam lako ali izdržat ćete sve za svoje mališane, bitno da nisu veći problemi 🤗🤗
    Tina. Antares dobro nam došla 🤗 izdajalicu sam ja uzela Lansinoh električnu duplu ali prva mi je trudnoća i ne razumijem se u ništa, ali za svaki slučaj nek se nađe. Po recenzijama je super. Platila ju 375 kn na fb grupi Aukcije igračaka, a inače je 1200kn.
    Kolica sam uzela iCandy ali ne ova skuplja što spominješ nego Lime. Imaju i board za starije dijete da stoji i vozi se. Odgovara na njih autosjedalica Maxi Cosi koju sam isto uzela na tim aukcijama za 575kn a košta 1500. Sve novo naravno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.