Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    29. Lipanj 2020. 13:56

Žene pepco slovenija san snova. Bili smo... Ne znam kako je drugdje ali u Sloveniji duplo više stvari kojih opče nema u vž i čk i duplo jeftinije..... Kik žali bože, ništa, naši su jeftiniji 

• Sif
    29. Lipanj 2020. 14:10

slatke_brige

Žene pepco slovenija san snova. Bili smo… Ne znam kako je drugdje ali u Sloveniji duplo više stvari kojih opče nema u vž i čk i duplo jeftinije….. Kik žali bože, ništa, naši su jeftiniji

Bok slatke_brige 😊 znaci uspjeli ste obaviti shopping u slo? Daj me podsjeti, u lendavu ste isli ili? Ja sam na mirovanju pa budem poslala nekog od svojih nek se zaleti dok jos ne zatvore granice 😂 dekice, tetre i tak tih stvari ima? Oblekice imam i previse stvarno, bas sam gledala, vise od 50 bodica u vel 50/56, a di je sve ostalo... ne budem niti sve stavljala u komodu..

Pozdrav cure 🦋🦋🦋

I ja se pridruzujem strasno losoj noci...

PITANJE - znate li mozda koji preparat za samotamnjenje koji je sigurno koristiti u trudnoci? Mozda nesto od biobaze? Kak sam na mirovanju, sunca ne budem vidla mozda do drugog ljeta, a kuma sam za 2 tjedna, pa da ne dodem bas sa sir bijelim nogama (samo bi noge namazala, jednu nijansu bar da dobe). Hvala vam unaprijed 🤗😘

Happymom
    29. Lipanj 2020. 14:22

Fala cure na odgovorima! Meni se isto cini da to beba pritiska zbog nekog svog polozaja, pitat cu sutra svakako na pregledu 

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 15:19

Cure cula sam da sinsay trgovine imaju isti popuste. Kolegica uzela 5 pidžama za 50 kn...

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 15:21

slatke_brige

Žene pepco slovenija san snova. Bili smo… Ne znam kako je drugdje ali u Sloveniji duplo više stvari kojih opče nema u vž i čk i duplo jeftinije….. Kik žali bože, ništa, naši su jeftiniji

Moze slike 😁😁😁😁 joj joj moram svakog opominjati 😂😂😂😂😂

Malamala
    29. Lipanj 2020. 16:03

Dinosaurus

Jutro cure!
    Evo stigla mi dva rucnika i neke stramplice i tajice pa evo slikice 💞
    https://ibb.co/nrjKd3C
    Kod mene je isto vecina robice otprije iz hm i next i znam da je kod njih malo veca robica u usporedbi sa zarom i sl. Iz ca nemam nista pa ne znam…
    Skakavackoju si vel iz nexta uzela? Ja sam 3 pidjamice "up to 1month" ali isto mi djeluju dosta velike 🤔 mozda sam tribala koju "newborn"

Odakle su ručnici? Prekrasni su 🥰

Mala

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 16:51

Mana_Mare

Sad cu ja skocit ma skroz druge teme 🤦
    .
    Jednokratne pelenecure koje ste kupovale, zanima me koje ste brojeve i koliko uzeli za pocetka.
    .
    Kuhanje, ja vise nemam ideja ni volje za provest puno vrimena u kuhinji . Prijedlozi dobrodosli 😀

Ja zadnjih dana samo salatice kojekave jedem, ili izmjesam svakakvog povrca i ubacim piletine i sira, ili salatu od tijesta i tako... vikendom eto skuham juhu i nesto iz rerne. Uopce mi se ne da kuhati, a ovo lagano mi pase

2020
    29. Lipanj 2020. 17:13

Ajme izludit ćete me s tim slatkim stvarčicama, stalno se dovodim u napast!! 🥰🥰 🙈 Ne znam šta mi je ljepše od čega!! Sanja i Mara također preslatke 😘
    A one hlačice nisu protiv trljanja bedara, lepršave su i ugodne za ovako nosit, pogotovo po kući 🙃 Skontala sam ako baš brzo hodam onda se malo dižu. Ja se cijela nauljim pa tako i bedra i onda lakše podnosim to trljanje jer sam većinom u haljinama, ali ne da mi se nosit tajice ispod. Ovo s "podvezicama" se čini ok, ne znam kako je u praksi. O jadne li smo 😅

29. Lipanj 2020. 17:21

Cure, koje ste madrace kupovale za krevetiće? 😊

2020
    29. Lipanj 2020. 17:21

Uh kuhanje mi ni ne spominjite, lijena sam skroz na skroz. Navečer me više volja spremit nešto ali ručak teško da ću napravit jer sam sama, muž na brodu i jednostavno mi se ne da.
    Jutros sam bila na ogtt, dobri rezultati (4.4 pa nakon 2 sata 5.5) s tim da ne vade kod nas nakon 1h,samo nakon 2. Bila s prijateljicom isto trudnicom i nije nam se dalo sjedit u čekaoni i otišle u kafić popit mineralnu 😅 a valjda nije strašna greška, jbg. 
    A iza toga silnog šećera kupila sam svakoj po 2 mala kroasana i po čoko krafnu i popile veliku kavu. Pa ako mi se danas nije zgadilo slatko ne znam kad će. Od muke sam kupila 2 čipsa da unesem malo soli u organizam. E, užas. Ne govorite mi ništa, večeras ću si nešto zdravo napravit 😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.