Žene pepco slovenija san snova. Bili smo... Ne znam kako je drugdje ali u Sloveniji duplo više stvari kojih opče nema u vž i čk i duplo jeftinije..... Kik žali bože, ništa, naši su jeftiniji
Žene pepco slovenija san snova. Bili smo… Ne znam kako je drugdje ali u Sloveniji duplo više stvari kojih opče nema u vž i čk i duplo jeftinije….. Kik žali bože, ništa, naši su jeftiniji
Bok slatke_brige 😊 znaci uspjeli ste obaviti shopping u slo? Daj me podsjeti, u lendavu ste isli ili? Ja sam na mirovanju pa budem poslala nekog od svojih nek se zaleti dok jos ne zatvore granice 😂 dekice, tetre i tak tih stvari ima? Oblekice imam i previse stvarno, bas sam gledala, vise od 50 bodica u vel 50/56, a di je sve ostalo... ne budem niti sve stavljala u komodu..
Pozdrav cure 🦋🦋🦋
I ja se pridruzujem strasno losoj noci...
PITANJE - znate li mozda koji preparat za samotamnjenje koji je sigurno koristiti u trudnoci? Mozda nesto od biobaze? Kak sam na mirovanju, sunca ne budem vidla mozda do drugog ljeta, a kuma sam za 2 tjedna, pa da ne dodem bas sa sir bijelim nogama (samo bi noge namazala, jednu nijansu bar da dobe). Hvala vam unaprijed 🤗😘
Fala cure na odgovorima! Meni se isto cini da to beba pritiska zbog nekog svog polozaja, pitat cu sutra svakako na pregledu
Cure cula sam da sinsay trgovine imaju isti popuste. Kolegica uzela 5 pidžama za 50 kn...
Žene pepco slovenija san snova. Bili smo… Ne znam kako je drugdje ali u Sloveniji duplo više stvari kojih opče nema u vž i čk i duplo jeftinije….. Kik žali bože, ništa, naši su jeftiniji
Moze slike 😁😁😁😁 joj joj moram svakog opominjati 😂😂😂😂😂
Jutro cure!
Evo stigla mi dva rucnika i neke stramplice i tajice pa evo slikice 💞
https://ibb.co/nrjKd3C
Kod mene je isto vecina robice otprije iz hm i next i znam da je kod njih malo veca robica u usporedbi sa zarom i sl. Iz ca nemam nista pa ne znam…
Skakavackoju si vel iz nexta uzela? Ja sam 3 pidjamice "up to 1month" ali isto mi djeluju dosta velike 🤔 mozda sam tribala koju "newborn"
Odakle su ručnici? Prekrasni su 🥰
Mala
Sad cu ja skocit ma skroz druge teme 🤦
.
Jednokratne pelenecure koje ste kupovale, zanima me koje ste brojeve i koliko uzeli za pocetka.
.
Kuhanje, ja vise nemam ideja ni volje za provest puno vrimena u kuhinji . Prijedlozi dobrodosli 😀
Ja zadnjih dana samo salatice kojekave jedem, ili izmjesam svakakvog povrca i ubacim piletine i sira, ili salatu od tijesta i tako... vikendom eto skuham juhu i nesto iz rerne. Uopce mi se ne da kuhati, a ovo lagano mi pase
Ajme izludit ćete me s tim slatkim stvarčicama, stalno se dovodim u napast!! 🥰🥰 🙈 Ne znam šta mi je ljepše od čega!! Sanja i Mara također preslatke 😘
A one hlačice nisu protiv trljanja bedara, lepršave su i ugodne za ovako nosit, pogotovo po kući 🙃 Skontala sam ako baš brzo hodam onda se malo dižu. Ja se cijela nauljim pa tako i bedra i onda lakše podnosim to trljanje jer sam većinom u haljinama, ali ne da mi se nosit tajice ispod. Ovo s "podvezicama" se čini ok, ne znam kako je u praksi. O jadne li smo 😅
Uh kuhanje mi ni ne spominjite, lijena sam skroz na skroz. Navečer me više volja spremit nešto ali ručak teško da ću napravit jer sam sama, muž na brodu i jednostavno mi se ne da.
Jutros sam bila na ogtt, dobri rezultati (4.4 pa nakon 2 sata 5.5) s tim da ne vade kod nas nakon 1h,samo nakon 2. Bila s prijateljicom isto trudnicom i nije nam se dalo sjedit u čekaoni i otišle u kafić popit mineralnu 😅 a valjda nije strašna greška, jbg.
A iza toga silnog šećera kupila sam svakoj po 2 mala kroasana i po čoko krafnu i popile veliku kavu. Pa ako mi se danas nije zgadilo slatko ne znam kad će. Od muke sam kupila 2 čipsa da unesem malo soli u organizam. E, užas. Ne govorite mi ništa, večeras ću si nešto zdravo napravit 😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji