Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    29. Lipanj 2020. 21:46

Dinosaurus  ja se ne mogu nadiviti vašoj sobi :D prekrašna je 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Sutra ujutro imam pregled u pola9, nadam se da je sve ok. 
    Pere me nervoza. 
    Puse svima ❤️

jasamja
    29. Lipanj 2020. 21:47

Dakle organizacija komoda vam je super. Svaka vam čast žene 👌 ja kad budem krenula ću jednu ladicu 100 puta presložit dok ne bude to to 😂
    Jednokratne pelene definitivno kreće sam pampers premium care a možda uzmem i od dm marke čisto za probu pa ćemo vidjet koje će biti bolje za dalje. Osobno samo sa pampersom imam super iskustvo ali godine su mnoge prošle. 😉
    Zadnja 2 dana ovo moje dijete je aktivno kroz cijeli dan,a dan je danas bio težak tako da sam samo ležala i uživala u pokretima a i teško mi je bilo stajat ili sjedit jer se očito malo odlučio spustit niže. 

Šaljemo vam svima pozdrave 🥰😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Princess Mimi
    29. Lipanj 2020. 21:50

Cure koje prate tečaj od sutra! Jeste li dobile kakvu obavijest? Kad gdje i kako 🙈 kod mene nakon onog pocetnog maila, nista 🤔

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 21:51

Mare onaj kompletic na vjesalici mi je savršen 😍😍😍😍😍
    Dinosaurus tepih mi je odlican 😍 ja ne bih izlazila iz te sobe... 

29. Lipanj 2020. 21:54

Nadam se da se vide, ako ne recite pa cu pokusat opet:) 
    Bipa... Kupila dio, ostatak cu u Dmu, drazi mi je :) 
    https://ibb.co/mvvgJ1Z 
    Lidl... Naletila u kosari sa starim kolekcijom na hlacice br 50, bodice 62/68 (za presvuc i za peri/deri super) i slape za bolnicu (udobne su mi, mogu mocit i jeftine ako mi se zgade nakon bolnice nece mi ih bit zao, iako su simpa 😊) 
    https://ibb.co/pZgwNz4

Slika komode sutra... Sad sam vec u horizontali xD

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 21:56

Demetria

Napokon ti samo hoćeš slike da možeš opet u shopping pod izlikom vidi to nemam <3Mana mare slatka ti je robica
    Dinosaurus soba je preslatka, sviđa mi se tepih u 3d baš fora
    Htjela sam cure iz Splita i okolice pitati jesu li za jednu live kavu dok nisu krenule paklene vrućine i naši visoki tjedni pred porod?

Psssst nemoj me odavati 😂😂😂 fali mi jos robice za finalno pranje da napunim masinu 😍🥰
    Nada zeno odlicno izgledas 😍😍😍😍
    2020 e toooo takve slike volim 🥰 prekrasno je

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 22:00

Bananaupidami

Nadam se da se vide, ako ne recite pa cu pokusat opet:)
    Bipa… Kupila dio, ostatak cu u Dmu, drazi mi je :)
    https://ibb.co/mvvgJ1Z
    Lidl… Naletila u kosari sa starim kolekcijom na hlacice br 50, bodice 62/68 (za presvuc i za peri/deri super) i slape za bolnicu (udobne su mi, mogu mocit i jeftine ako mi se zgade nakon bolnice nece mi ih bit zao, iako su simpa 😊)
    https://ibb.co/pZgwNz4
    .
    Slika komode sutra… Sad sam vec u horizontali xD

Odlicnooooo ja sam mislila danas ici uzeti pelene, ali mi se nije dalo 😂
    A robica 🥰🥰🥰🥰🥰

Martina1988
    29. Lipanj 2020. 22:05

Pratim vas i citam svaki dan, gledam slike i sve je preeeekrasno!
    Ja sam danas bila na pregledu, punih 24 tjedana..s bebom je sve u redu, ima 500 g, sve mjere odgovaraju tjednima, cerviks 39 mm, plodne vode taman...iiiii  potvrdena curka😊
    Ovaj put kaze doktor da nema sumnje buduci da je glavicom bila dolje..i doktor kaze da je zauzela pozu kao i ja trenutno..hehe..ponosno se pokazala
    E sada ja konacno krecem sa šopingom i pripremom pa cu i ja moci stavljati slikice..
    Cure koje imate poteskoca mislim na vas i zelim vam svu srecu da sto prije produ problemi i sigurna sam da ce nam sve bebice doci zdrave
    Saljem vam puse iz Pule😘😘😘

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 22:17

Martina1988

Pratim vas i citam svaki dan, gledam slike i sve je preeeekrasno!
    Ja sam danas bila na pregledu, punih 24 tjedana..s bebom je sve u redu, ima 500 g, sve mjere odgovaraju tjednima, cerviks 39 mm, plodne vode taman…iiiii potvrdena curka😊
    Ovaj put kaze doktor da nema sumnje buduci da je glavicom bila dolje..i doktor kaze da je zauzela pozu kao i ja trenutno..hehe..ponosno se pokazala
    E sada ja konacno krecem sa šopingom i pripremom pa cu i ja moci stavljati slikice..
    Cure koje imate poteskoca mislim na vas i zelim vam svu srecu da sto prije produ problemi i sigurna sam da ce nam sve bebice doci zdrave
    Saljem vam puse iz Pule😘😘😘

Cestitam na curici i jedva cekam slikice 🥰🥰🥰🥰

Cure jeste odabrale kompletice za izlazak iz bolnice, ja jos nisam našla nesto wow da mogu reci to je to

Dinosaurus
    29. Lipanj 2020. 22:18

Netko je pitao za naljepnice pa ne znam tocno koje ali ima ih i sa Aliexpressa, i sa odredenih stranica pa ako su neke konkretne u pitanju napisite pa vam kazem 😁
    Nada ma covjece di dam ja od tebe, nekih 10kg u plusu sigurno! Izgledas oooooodlicno! I neka se stoamak sunca! 😍😍
    Odustala sam od hlaca bilo kakve vrste. Imam doma dvoje iz hm i kad si vidin noge onako triput deblje nego inace i pune celulita onako no. Neka to haljina sve pokrije i dobro je 😁
     Pelene sam na pocetku koristila Bambo (ako je neko za malo prirodniju varijantu pelena onda su ove skroz ok) pa cu tako i ovaj put. Bila sam skroz zadovoljna. Ima ih za kupiti u bubamari. Uz te imaju jos i kit knit koje su isto prirodnije ali su mi bile prekrute pa mi nisu nesto.
    E da i svaka cast cure na organizaciji robice 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.