Dinosaurus ja se ne mogu nadiviti vašoj sobi :D prekrašna je 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sutra ujutro imam pregled u pola9, nadam se da je sve ok.
Pere me nervoza.
Puse svima ❤️
Dakle organizacija komoda vam je super. Svaka vam čast žene 👌 ja kad budem krenula ću jednu ladicu 100 puta presložit dok ne bude to to 😂
Jednokratne pelene definitivno kreće sam pampers premium care a možda uzmem i od dm marke čisto za probu pa ćemo vidjet koje će biti bolje za dalje. Osobno samo sa pampersom imam super iskustvo ali godine su mnoge prošle. 😉
Zadnja 2 dana ovo moje dijete je aktivno kroz cijeli dan,a dan je danas bio težak tako da sam samo ležala i uživala u pokretima a i teško mi je bilo stajat ili sjedit jer se očito malo odlučio spustit niže.
Šaljemo vam svima pozdrave 🥰😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure koje prate tečaj od sutra! Jeste li dobile kakvu obavijest? Kad gdje i kako 🙈 kod mene nakon onog pocetnog maila, nista 🤔
Mare onaj kompletic na vjesalici mi je savršen 😍😍😍😍😍
Dinosaurus tepih mi je odlican 😍 ja ne bih izlazila iz te sobe...
Nadam se da se vide, ako ne recite pa cu pokusat opet:)
Bipa... Kupila dio, ostatak cu u Dmu, drazi mi je :)
https://ibb.co/mvvgJ1Z
Lidl... Naletila u kosari sa starim kolekcijom na hlacice br 50, bodice 62/68 (za presvuc i za peri/deri super) i slape za bolnicu (udobne su mi, mogu mocit i jeftine ako mi se zgade nakon bolnice nece mi ih bit zao, iako su simpa 😊)
https://ibb.co/pZgwNz4
.
Slika komode sutra... Sad sam vec u horizontali xD
Napokon ti samo hoćeš slike da možeš opet u shopping pod izlikom vidi to nemam <3Mana mare slatka ti je robica
Dinosaurus soba je preslatka, sviđa mi se tepih u 3d baš fora
Htjela sam cure iz Splita i okolice pitati jesu li za jednu live kavu dok nisu krenule paklene vrućine i naši visoki tjedni pred porod?
Psssst nemoj me odavati 😂😂😂 fali mi jos robice za finalno pranje da napunim masinu 😍🥰
Nada zeno odlicno izgledas 😍😍😍😍
2020 e toooo takve slike volim 🥰 prekrasno je
Nadam se da se vide, ako ne recite pa cu pokusat opet:)
Bipa… Kupila dio, ostatak cu u Dmu, drazi mi je :)
https://ibb.co/mvvgJ1Z
Lidl… Naletila u kosari sa starim kolekcijom na hlacice br 50, bodice 62/68 (za presvuc i za peri/deri super) i slape za bolnicu (udobne su mi, mogu mocit i jeftine ako mi se zgade nakon bolnice nece mi ih bit zao, iako su simpa 😊)
https://ibb.co/pZgwNz4
.
Slika komode sutra… Sad sam vec u horizontali xD
Odlicnooooo ja sam mislila danas ici uzeti pelene, ali mi se nije dalo 😂
A robica 🥰🥰🥰🥰🥰
Pratim vas i citam svaki dan, gledam slike i sve je preeeekrasno!
Ja sam danas bila na pregledu, punih 24 tjedana..s bebom je sve u redu, ima 500 g, sve mjere odgovaraju tjednima, cerviks 39 mm, plodne vode taman...iiiii potvrdena curka😊
Ovaj put kaze doktor da nema sumnje buduci da je glavicom bila dolje..i doktor kaze da je zauzela pozu kao i ja trenutno..hehe..ponosno se pokazala
E sada ja konacno krecem sa šopingom i pripremom pa cu i ja moci stavljati slikice..
Cure koje imate poteskoca mislim na vas i zelim vam svu srecu da sto prije produ problemi i sigurna sam da ce nam sve bebice doci zdrave
Saljem vam puse iz Pule😘😘😘
Pratim vas i citam svaki dan, gledam slike i sve je preeeekrasno!
Ja sam danas bila na pregledu, punih 24 tjedana..s bebom je sve u redu, ima 500 g, sve mjere odgovaraju tjednima, cerviks 39 mm, plodne vode taman…iiiii potvrdena curka😊
Ovaj put kaze doktor da nema sumnje buduci da je glavicom bila dolje..i doktor kaze da je zauzela pozu kao i ja trenutno..hehe..ponosno se pokazala
E sada ja konacno krecem sa šopingom i pripremom pa cu i ja moci stavljati slikice..
Cure koje imate poteskoca mislim na vas i zelim vam svu srecu da sto prije produ problemi i sigurna sam da ce nam sve bebice doci zdrave
Saljem vam puse iz Pule😘😘😘
Cestitam na curici i jedva cekam slikice 🥰🥰🥰🥰
Cure jeste odabrale kompletice za izlazak iz bolnice, ja jos nisam našla nesto wow da mogu reci to je to
Netko je pitao za naljepnice pa ne znam tocno koje ali ima ih i sa Aliexpressa, i sa odredenih stranica pa ako su neke konkretne u pitanju napisite pa vam kazem 😁
Nada ma covjece di dam ja od tebe, nekih 10kg u plusu sigurno! Izgledas oooooodlicno! I neka se stoamak sunca! 😍😍
Odustala sam od hlaca bilo kakve vrste. Imam doma dvoje iz hm i kad si vidin noge onako triput deblje nego inace i pune celulita onako no. Neka to haljina sve pokrije i dobro je 😁
Pelene sam na pocetku koristila Bambo (ako je neko za malo prirodniju varijantu pelena onda su ove skroz ok) pa cu tako i ovaj put. Bila sam skroz zadovoljna. Ima ih za kupiti u bubamari. Uz te imaju jos i kit knit koje su isto prirodnije ali su mi bile prekrute pa mi nisu nesto.
E da i svaka cast cure na organizaciji robice 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji