Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    28. Lipanj 2020. 18:45

Skakavac

Demetriazavidin ti 😤 ja san svitle puti, mogu jedino izgorit a to pokusavan izbjec. Dobijen ja boje ali to je neznatno kako zene znaju bit tamne. Sad se mazen faktorom prije polaska iz kuce i kad izlazin iz mora, a trbuh malo pokrijem tetra pelenom. Kako bilo, bitno da se buckamo. Ja necu na krcate gradske plaze ali ovo okolo di uspijemo nac da nema puno svita, to mi je ok. Bas smo danas isli u Brzet iza Omisa i super je :)
    2020 uvik san govorila kako bi volila izbjec trudnoću na lito pa san bas eto zadnje tromjesečje pogodila lito 😅 nije lose :D mada nisan zena od vrucina.
    .
    Sta se depilacija tiče, zadnji par godina san na vosku a posljednje tri god na lycon vosku. Nez kako bi sama i redovito iden u kozmetičarke pa san lipo mirna bar tri tjedna. Doma iman epilator za donji dio nogu i super :) pokusat cu cesce prije poroda, da nebi morala žilet jer ga se grozim 🤪

Di ides na lycon vosak? Mislim iza trudnoće probati.
    Brzet je super, mi smo bili u petak i trebali i danas ali nam se omišani razbolili.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• LoMa
    28. Lipanj 2020. 19:52

Ja sam u trudnoći počela ići na depilaciju voskom (noge + bikini), dosad sam ti sve da epilatorom rijesavala...a za strateški dio sam se uvijek sama pomučila, doduše kak mi je trbuh preko noći narastao sad neko vrijeme nisam ništa dirala tak da ću Morat ovih dana Pokušat s ogledalom..sve me strah kak bu to izgledalo 🙈

2020
    28. Lipanj 2020. 20:54

Vita vrhunska slika 🤩🤩🤩 wow
    Depilacija…. Ja sam inače fuuuulll dlakava od glave do pete, kao da mi nisu otpale one lanugo baby dlakice, cijela sam prekrivena paperjem 😅 užas. A potkoljenice i bikini - dlaka debela ko konac 🙈 I poslije voska i epilatora uvijek se vratim dobrom starom žiletu jer mi dlake nenormalno brzo rastu. Inače ljeti bi slobodno mogla i dvaput na dan brijat noge koliko to raste. Kad odem na vosak bgmi nisam mirna ni 1 tjedan a kamo li 3-4. E, ali otkad sam trudna su mi se malo usporile i oslabile i još ne mogu vjerovat, to mi je ugodno iznenađenje, a bojala sam se da će mi još više podivljat..💪💪 

Skakavac
    28. Lipanj 2020. 20:54

Demetria

Skakavac

Demetriazavidin ti 😤 ja san svitle puti, mogu jedino izgorit a to pokusavan izbjec. Dobijen ja boje ali to je neznatno kako zene znaju bit tamne. Sad se mazen faktorom prije polaska iz kuce i kad izlazin iz mora, a trbuh malo pokrijem tetra pelenom. Kako bilo, bitno da se buckamo. Ja necu na krcate gradske plaze ali ovo okolo di uspijemo nac da nema puno svita, to mi je ok. Bas smo danas isli u Brzet iza Omisa i super je :)
    2020 uvik san govorila kako bi volila izbjec trudnoću na lito pa san bas eto zadnje tromjesečje pogodila lito 😅 nije lose :D mada nisan zena od vrucina.
    .
    Sta se depilacija tiče, zadnji par godina san na vosku a posljednje tri god na lycon vosku. Nez kako bi sama i redovito iden u kozmetičarke pa san lipo mirna bar tri tjedna. Doma iman epilator za donji dio nogu i super :) pokusat cu cesce prije poroda, da nebi morala žilet jer ga se grozim 🤪

Di ides nalycon vosak? Mislim iza trudnoće probati.
    Brzet je super, mi smo bili u petak i trebali i danas ali nam se omišani razbolili.

Salon Touch, odma do bolnice Firule. Za svaku preporuku :). A Brzet je bas super, prvi put san bila i vratit cemo se sigurno.  

Happymom
    28. Lipanj 2020. 21:02

2020

Vita vrhunskaslika 🤩🤩🤩 wow
    Depilacija…. Ja sam inače fuuuulll dlakava od glave do pete, kao da mi nisu otpale one lanugo baby dlakice, cijela sam prekrivena paperjem 😅 užas. A potkoljenice i bikini - dlaka debela ko konac 🙈 I poslije voska i epilatora uvijek se vratim dobrom starom žiletu jer mi dlake nenormalno brzo rastu. Inače ljeti bi slobodno mogla i dvaput na dan brijat noge koliko to raste. Kad odem na vosak bgmi nisam mirna ni 1 tjedan a kamo li 3-4. E, ali otkad sam trudna su mi se malo usporile i oslabile i još ne mogu vjerovat, to mi je ugodno iznenađenje, a bojala sam se da će mi još više podivljat..💪💪

Slično je i kod mene.   Eto da ne misliš da si jedina. Ja bi inače izludivala sa dlakama, a sad stvarno sporije rastu sta mi je spas sad u lito 

Napokon 2804
    28. Lipanj 2020. 21:20

Vita ženo odlicno izgledaš 🥰
    .
    Sto se dlacica tice, samo britvica. Sve ostalo me boli i to jako hahaha jedino sto je spas, ne rastu mi tako brzo sada, pa zna proci i po 2 tjedna od brijanja jer ne skuzim, a dole se ni ne vidim pa mi je to utjeha 😂

Bosco
    28. Lipanj 2020. 21:47

Bok cure! Ja cijeli dan u pokretu i sad na miru da sve stignem procitat.
    2020 i Vita. Jako ste zgodne 😻
    Ja sutra put na more, idemo na Korčulu. Hvatamo trajekt oko 14h. Idemo muz i ja, sogor i sogorica s 2 klinca i svekar i svekrva 🤔 vraćamo se iduci petak, tako da nas nema u Zagrebu 12 dana 🤭
    Sta se depilacije. tice.. Ja sama s britvicom i to je to. Danas sam poludila, ne vidim bas od trbuha, pa je potrajalo 😅

• lender
    28. Lipanj 2020. 22:44

Guaranteed loan offer here
    3% interest rate. For more information contact us indiabullsfinance@post.cz or Whats-app us on: +447440072239
    We offer the following loans to individuals-
    *Commercial Loans.
    *Personal Loans.
    *Business Loans.
    *Investments Loans.
    *Development Loans.
    *Acquisition Loans .
    *Construction loans.
    *Business Loans And many More:
    and many more at 3% interest rate. For more information contact us indiabullsfinance@post.cz or Whats-app us on: +447440072239
    Mr Usman

• lender
    28. Lipanj 2020. 22:45

Guaranteed loan offer here
    3% interest rate. For more information contact us indiabullsfinance@post.cz or Whats-app us on: +447440072239
    We offer the following loans to individuals-
    *Commercial Loans.
    *Personal Loans.
    *Business Loans.
    *Investments Loans.
    *Development Loans.
    *Acquisition Loans .
    *Construction loans.
    *Business Loans And many More:
    and many more at 3% interest rate. For more information contact us indiabullsfinance@post.cz or Whats-app us on: +447440072239
    Mr Usman

2020
    28. Lipanj 2020. 23:24

Žene one kratke hlačice iz hm što sam vam preporučila su sad 3,99 €. Nema boljih, top su. Kupujem odmah još jedne!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.