Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    29. Lipanj 2020. 11:15

Bok curke 😁😁 . Sve ste mi predivne 🥰🥰. Ja sam napokon na godišnjem pa ću odmah na porodiljni poslije. Evo i nas na punih 30tt.  https://ibb.co/Stb2Rc6
    Što se tiče odjeće sve oprano i ispeglano, neću ih ponovo prati jer je sve spremljeno u ormare.  Belku smo pripremili, čak sam i ja pokupocala stvari za bolnicu samo neke sitnice ostaju melem za bradavice i tako 😁

url=https://lilypie.com]

Leia91
    29. Lipanj 2020. 11:28

Teme prolazite brzinom munje 
    Depilacija - ja noge sada brijem jer kao najkraće traje, a inače sam išla na brazilku sa šećrnom pastom ili to tako sama obavila. A sada mi je problem pregibat se pa je to sve nemoguća misija. Odlučila sam samo skraćivati trimerom jer britvicom se dolje brijati mi je noćna mora. Sve svrbi i peče, a i moja osjetljiva koža izgleda kao da je na kolinju bila 😱😱
    Hlačice ispod haljina - i ja ću si naručiti jer kako su krenule vrućine samo se cijedi s mene 😕
    Ja sutra imam prvi pregled u bolnici i nadam se da ne bude gužve i čekanja ispred.
    Cure divne ste sa sve većim trbušćićima ❤❤

Demetria
    29. Lipanj 2020. 11:41

Evo izabacile su Rode peticiju. Treba i mail potvrditi

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

29. Lipanj 2020. 12:00

Zenske nisam stigla popratit, neka guzva danas, samo telefon zvoni! Ali kojoj treba BIPA ima akciju do srijede 20% na stvari za bebe! Cisto info. Javim se kasnije. Uspjesni pregledi i lijep dan svima :) 

Dinosaurus
    29. Lipanj 2020. 12:44

ana1305

Cure, sve ste jakooo lijepe sa stomacicima 🥰
    .
    Dinosaurus,pa odakle su ove male stramplice??? Divne su 😯😯😯🥰 jel to sa nexta?

Ovo sve sa slike je Liewood. Narucila direkt sa njihove stranice, bio je popust, mislim da jos traje 😊

judita
    29. Lipanj 2020. 12:55

Happymom

Cure, muče li koju od vas probadanje skroz doli nisko i osjećaj ka da vas beba iznutra tuče po rodnici? Mene danas cili dan to boli, nije konstantno jer bol dođe i prođe brzo, ali dosta često se javlja…

Mene od subote zaboli isto skroz nisko kad hodam. Isto mi se cini ko da je rodnica ili mokracna nez, idem sutra ujutro na pregled pa cemo vidjeti sto je. Mozda nije nista, al mi je cudno da sad odjednom to zaboli kad se krecem, a prije nista

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 13:02

judita

Happymom

Cure, muče li koju od vas probadanje skroz doli nisko i osjećaj ka da vas beba iznutra tuče po rodnici? Mene danas cili dan to boli, nije konstantno jer bol dođe i prođe brzo, ali dosta često se javlja…

Mene od subote zaboli isto skroz nisko kad hodam. Isto mi se cini ko da je rodnica ili mokracna nez, idem sutra ujutro na pregled pa cemo vidjeti sto je. Mozda nije nista, al mi je cudno da sad odjednom to zaboli kad se krecem, a prije nista

Mene zna udarati tako nisko da su mi ti udarci vrlo bolni. Onda se vrtim sa leda na bok i obrnuto ne bi li se mali pomaknuo, i naravno nakon toga obavezno mijenjam gacice jer se znam i upiskit...

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 13:03

Unakit kak ste? Jesu svi nalazi dobro? Kod kuce ste na cuvanju?
     .
    Izabela gdje si? Kak ste vas 2 ? Javi se zeno

Tejic
    29. Lipanj 2020. 13:18

E da zaboravila se osvrnuti na pitanje od Happymom.
    Mene takoder probada dolje cisto na rodnicu mi bol dolazi. Mislila sam cak da je neka urinoinfekcija il nesto. Obavila sve pretrage briseva i UK i sve je uredno bilo, pa kaze gin da je glavica nisko i da kad se beba gnjezdi me pritiska dolje pa je onda valjda to to.
    Mara mi se pratimo u dan😁😁 

judita
    29. Lipanj 2020. 13:49

A valjda je onda to, nadam se da nije infekcija neka jer meni je zadnji put otkrivena mycoplasma 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.