Jutro cure. Po komentarima vidim da sam preskocula slikicu 2020, tako da izvini. I neka izvine jos netko ako sam preskocila.
Postala sam mutava kao ovo vrijeme. Npr. Jucer ujutro je gorilo nebo i zemlja, popodne se naoblacilo i nesnosna sparina fuj o onda oko 8 pocela kisa i do sad ne prestaje i to bas lije kao iz kabla. Ocekivala sam lijepo spavati, prozore pootvarala u stanu da bude lijepo, međutim mom momcicu je bilo tako lijepo da se odlučio probuditi u 4 sata i biti budan do 5… ja sad ne mogu zaspat jer sam gladna, zedna i nonstop piskim.
Ostalim curama zelim lijepi sunčani dan.
😂Dobro jutro ranoranioci, mene je probudilo za ići piškiti, ali frajer još spava, pa čekam da me lupne 😅
*
Ove hlačice što je 2020 spomenula su super, pa tko ih nije kupio neka si naruči 😊
Jutrooo!
Koje ste velicine hlacica kupovale? Ostale su M kao najvece pa ne znam oce mi to bit malo 🤔
o shit pa ja skoro sve kupila u c&a
možda par stvari u hm one žuta na winnie the pooh i to 68.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Znaci ovo nema smisla. Tocno mogu ostavit svu robicu i ne trebam sortirati po veličinama. A kod mene isto hm, c&a, kik, pepco, neka baby trgovina... uglavnom izgleda da mi je sve od robice 50/56 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dobro vam jutro :)
Ja san spavala nikako, budila se dva puta. Kad je muz otisa na posal, jedva san opet zaspala. Maloprije se probudila satrana, nebi da san kopala. Nocas je bilo vruce nego prosli noci, cini mi se da cemo klimu pocet palit.. E da, nade se tu jos jedno stene povise nas, koje cvili kad neko ide iz kuce pa san i njega slusala jedno pola sata, tamo oko 6 6.30. Divotica.
2020 mene zanima jel ti se te hlačice pomiču tj zavrću? Ja imam one s asosa bas za sprečavanje trljanja bedara i super san zadovoljna. Izgledom i materijalom su identične laganim hulahopkama pa se niti ne osjete kad ih nosis. I da, oko trbuha su bas prilagodene trudnicama.
Zab san kom veličine.. Moje je zasada sve iz hma i Nexta, znaci slobodno san mogla sve 56 a ne 62 kako san kupila. Kako glupo da su tolike razlike
Jutro cure!
Evo stigla mi dva rucnika i neke stramplice i tajice pa evo slikice 💞
https://ibb.co/nrjKd3C
Kod mene je isto vecina robice otprije iz hm i next i znam da je kod njih malo veca robica u usporedbi sa zarom i sl. Iz ca nemam nista pa ne znam...
Skakavac koju si vel iz nexta uzela? Ja sam 3 pidjamice "up to 1month" ali isto mi djeluju dosta velike 🤔 mozda sam tribala koju "newborn"
Jutro cure!
Evo stigla mi dva rucnika i neke stramplice i tajice pa evo slikice 💞
https://ibb.co/nrjKd3C
Kod mene je isto vecina robice otprije iz hm i next i znam da je kod njih malo veca robica u usporedbi sa zarom i sl. Iz ca nemam nista pa ne znam…
Skakavackoju si vel iz nexta uzela? Ja sam 3 pidjamice "up to 1month" ali isto mi djeluju dosta velike 🤔 mozda sam tribala koju "newborn"
Uh ja san falila skroz.. Nece propast, jer ce bit taman za zimu ali eto volila bi da san pogodila 🤧 u mene je samo jedna komplet up to 1 month, a sve ostale pidžamice to 3 months 🙄 doduse kad sam bila, popusti su im bili pa nisan nista vidila s oznakom newborn.
Jutroo ili dobar dan vec 😊
Ja zaspala iza 1h al to mi vec pod normlano i spavala ko top do negdje 5 pola 6 kad me macka probudila jer je ganjala muhu po sobi 🙈 onda je bebac poceo imati svoj tulum al me to nije spriječilo da nastavim dalje spavati sve do 10h 🙈 🙈
Bulba e tocno takve podvezice protiv trljanja si trazim al vidim da ih ima samo online. Mislim da vigoshop ima najbrzu dostavu pa cu preko njih.
*
Hlacice sam si M mislila naruciti, jer ako su im svi modeli i velicine isti onda mislim da ce to biti oke.
*
Sto se tice razlike u velicinama, neki modelii se cini da su u Kiku najveci. Ja cu sad koji dan sortirati robicu bas po velicinama na oko, od najmanje prema vecima i tak razvrstavati u ladice.
*
Mislim da danas idem s muzem po onu prijenosnu klimu jer ova vrucina nije normalna. Prosle godine sam to s lakocom podnosila, al sad mi je koma.
Bokic imala sma viska vremena pa sam poslikala nesto robice i evo razlike u velicinama:
Prvo je HM 56,drugo C&A62, trece HM50
https://ibb.co/sF2yb5L
Hm ima vece brojeve od ostalih trgovina. Tj od realnih brojeva. Iz iskustva
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
E ne sicam se koja je cura bila pitala za jednodijelni badic sa nexta, zanima me jel ga kupila i kako je zadovoljna? 😊
Skakavac ma da, nece propasta. Ja sam isto razludila sa vel 68 i kad sam isla slagat skuzila da te vel sad imam ono brdo robe 🤦♀️ vjerojatno ce mi falit ove male robice za pocetak...
Sortiraj odgovore
Najstariji