Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sif
    29. Lipanj 2020. 22:32

Slatke_brige blog je super, hvala 😃
    Tejic ja sam za 😃 meni bi najbolje pasalo dok imam kontrolu kod gina jer sam na mirovanju i nekih 20 min od grada, ako vama tak odgovara. Ako ne, lako se dogovorimo kad nam svima pase 😉
    Jednokratne pelene - pampers premium care, najbolje, pd puno isprobanih. Sad imam i ja jedan paket huggies vel.2 isto za probu, posto ih svi hvale... u rodiliste ide pampers

Tejic
    29. Lipanj 2020. 22:45

Sif ja mogu uglavnom svaki dan jer sam doma stalno, tak da javi kad si na kontroli pa se mozemo naci 😁😍 slatke_brige isto tako 😁
    Dinosaurus ja sam pitala hehe sveee su mi krasne, al konkretno mozda ona sa imenom i ovo drvo i zivotinjice na lojtri 😃

judita
    29. Lipanj 2020. 22:53

Princess Mimi

Cure koje prate tečajod sutra! Jeste li dobile kakvu obavijest? Kad gdje i kako 🙈 kod mene nakon onog pocetnog maila, nista 🤔

Nisam ni ja jos nista

29. Lipanj 2020. 23:00

Banana ja sam gledala neki u Perfecta Dreams i Vitapur, ali su oko 10 cm, a to mi se čini pretanko. Je li? Mislim da je Ikein isto tako nešto, i njega sam gledala. 🤷

Dinosaurus
    29. Lipanj 2020. 23:17

Tejic

Sif ja mogu uglavnom svaki dan jer sam doma stalno, tak da javi kad si na kontroli pa se mozemo naci 😁😍 slatke_brige isto tako 😁
    Dinosaurus ja sam pitala hehe sveee su mi krasne, al konkretno mozda ona sa imenom i ovo drvo i zivotinjice na lojtri 😃

Ovo s imenom je zapravo natpis od pleksiglasa kojeg sam dala izraditi za njegov rodendan pa sam ga patafiksom zalipila na zid 😁 narucila sam ga od "vrhovi_za_torte_toperi" na instagramu.
    Drvo je sa aliexpressa. Kvaliteta je skroz ok ali je muka za zalipit. Ako zelis posaljem ti link. 
    Zivotinjice su sa stranice hartendief. 😊
    Ja isto ne znam za kompletic za izlazak 🙄

Ninche9
    29. Lipanj 2020. 23:32

Tejoc, sif i ja sam blizu za kavu, mogu iza 23.7. Jer sam tad u hrvatskoj 

nada23
    29. Lipanj 2020. 23:36

Hvala cure na komplimentima. 🤗 Dinosaurus, ima i mene, samo se na slici ne vidi toliko. 😂 Trenutno imam 81 kg na 170 cm! 🙈
    Ma kako god, mi smo trudnice i najljepše smo! 😍 Ko šiša celulit i ostalo!
    .
    Želim vam svima laku noć i sretne preglede sutra! ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

29. Lipanj 2020. 23:58

Pozdrav curke evo ja čitam sve nekako kroz dan i sve ste lijepo posložile robicu i kupile super stvarčice ... 
    ja evo već noćima nikako spavam toliko mi je vruće da sam sva mokra k tome imam bolove u leđima i u donjem dijelu trbuha... pijem po dva magnezija od 375 mg ali očito ne pomaze . Sad kad sam bila na pregledu bilo je sve ok evo neznam šta bi to moglo biti dali je to normalno ili nije . 

Tejic
    30. Lipanj 2020. 00:15

Onka

Pozdrav curke evo ja čitam sve nekako kroz dan i sve ste lijepo posložile robicu i kupile super stvarčice …
    ja evo već noćima nikako spavam toliko mi je vruće da sam sva mokra k tome imam bolove u leđima i u donjem dijelu trbuha… pijem po dva magnezija od 375 mg ali očito ne pomaze . Sad kad sam bila na pregledu bilo je sve ok evo neznam šta bi to moglo biti dali je to normalno ili nije .

Onka mene je to jedno vrijeme mucilo... bh kontrakcije imala sam ih dosta kroz dan i tih bolova dolje, i gin mi je preporucio da pijem magnezij 375mg 2xna dan ali i prije spavanja normabel. Isprva sam samo magnezij pojacala al kad sam vidla da nema veliki ucinak pocela sam i Normabel prije spavanja i od tada su mi se kontrakcije i bolovi smanjili na svega par grceva dnevno sto je cisto neprimjetno naspram kak je bilo. Nazovi svakako svog gin i reci mu za tegobe, mozda i tebi preporuci slicnu terapiju pa si bar malo olaksas. 

30. Lipanj 2020. 00:17

Tejic Hvala ti Morat ću jer me ovo zadnjih par dana bas muci i noge mi naoticu i sva sam neka jadna. Otišli smo u nedjelju na more ali evo sutra ćemo Nazad jer se bas nikako osijecam . Preko dana i ne boli tako ali navečer i kad legnem boli uzas. A kažem o spavanju da ne pričam budna budem od 4 jedva nešto malo da odspavam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.