Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    29. Lipanj 2020. 00:21

2020 i Vita bas ste waau 🤗🥰🥰
    Procitala na Rodinoj fb stranici da opet skoro sve Zg bolnice ukidaju pratnje na porodu i sad su pokrenuli akciju da se ukljuce svi roditelji koji ne mogu biti uz svoju bolesnu hospitaliziranu djecu i tate koji ne smiju biti pratnja na porodu. Nadam se pozitivnom ishodu i da nas nece to docekati 😒😒
    *
    Takoder sam cula za aplikaciju clinic beauty kojom poskeniras sastojke kozmetickih proizvoda i izbaci koliko je stetno. Kaze jedna gđa da je istrazivala za svog sina i ispada da jedino dm marka baby love nema stetnih sastijaka i alergena 🤔 ispada da cak i Mustela koja je toliko poznata ima stetnih tvari 🤔🤔
    Ja sam skenirala neke higijenske proizvode za bebu i svasta nesto sam nasla 😒

Napokon 2804
    29. Lipanj 2020. 06:16

Jutro cure. Po komentarima vidim da sam preskocula slikicu 2020, tako da izvini. I neka izvine jos netko ako sam preskocila.
    Postala sam mutava kao ovo vrijeme. Npr. Jucer ujutro je gorilo nebo i zemlja, popodne se naoblacilo i nesnosna sparina fuj o onda oko 8 pocela kisa i do sad ne prestaje i to bas lije kao iz kabla. Ocekivala sam lijepo spavati, prozore pootvarala u stanu da bude lijepo, međutim mom momcicu je bilo tako lijepo da se odlučio probuditi u 4 sata i biti budan do 5... ja sad ne mogu zaspat jer sam gladna, zedna i nonstop piskim. 
    Ostalim curama zelim lijepi sunčani dan. 

Princess Mimi
    29. Lipanj 2020. 06:23

Napokon 2804

Jutro cure. Po komentarima vidim da sam preskocula slikicu 2020, tako da izvini. I neka izvine jos netko ako sam preskocila.
    Postala sam mutava kao ovo vrijeme. Npr. Jucer ujutro je gorilo nebo i zemlja, popodne se naoblacilo i nesnosna sparina fuj o onda oko 8 pocela kisa i do sad ne prestaje i to bas lije kao iz kabla. Ocekivala sam lijepo spavati, prozore pootvarala u stanu da bude lijepo, međutim mom momcicu je bilo tako lijepo da se odlučio probuditi u 4 sata i biti budan do 5… ja sad ne mogu zaspat jer sam gladna, zedna i nonstop piskim.

😂Dobro jutro ranoranioci, mene je probudilo za ići piškiti, ali frajer još spava, pa čekam da me lupne 😅
    *
    Ove hlačice što je 2020 spomenula su super, pa tko ih nije kupio neka si naruči 😊

plavo_nebo
    29. Lipanj 2020. 06:44

Jutrooo... Ovo u zagrebu je postalo uzas od vrucina.. evo pas i ja vec vani u djiru...
    Mala je sinoc mlatila sto na sat 😅😂 kazem ja muzu da se jos nije ni rodila a vec je nemoguca 

Demetria
    29. Lipanj 2020. 07:34

Princess Mimi

Napokon 2804

Postala sam mutava kao ovo vrijeme. Npr. Jucer ujutro je gorilo nebo i zemlja, popodne se naoblacilo i nesnosna sparina fuj o onda oko 8 pocela kisa i do sad ne prestaje i to bas lije kao iz kabla. Ocekivala sam lijepo spavati, prozore pootvarala u stanu da bude lijepo, međutim mom momcicu je bilo tako lijepo da se odlučio probuditi u 4 sata i biti budan do 5… ja sad ne mogu zaspat jer sam gladna, zedna i nonstop piskim.

😂Dobro jutro ranoranioci, mene je probudilo za ići piškiti, ali frajer još spava, pa čekam da me lupne 😅
    *
    Ove hlačice što je 2020 spomenula su super, pa tko ih nije kupio neka si naruči 😊

Moze li ih se nositi ispod haljine i ima li u drugoj boji?
    Meni treba nesto ispod haljine

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• bulba
    29. Lipanj 2020. 07:55

https://ibb.co/b6HTHTK
    Evo cure meni je za bedra ovo najbolja stvar, zadnjih par godina ih imam u bez i crnoj boji i nenobkacim haljine bez toga😂

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

29. Lipanj 2020. 08:55

Dobro jutro svima.
    Evo jedne sličice nas na početku 3.tromjesečja

Imam dojam da mi trbuh svaki dan na očigled raste i lagano se pribojavam kolki bude do rujna 🥴 kao i gležnjevi+stopala.
    Stiglo ljeto, vrućine lakše podnosim vani u hladu ako ima vjetra, pa kad uđem unutra djeluje mi hladnije. Neko vrijeme. Vi koje se imate priliku brćnuti u moru, uživajte 🤤🏖🍹
    Želim vam svima uspješan i lijep tjedan, sretno na pregledima i mirovanjima. Budite zdravo i dobro 🍀🤰

Ninche9
    29. Lipanj 2020. 09:13

Bokic imala sma viska vremena pa sam poslikala nesto robice i evo razlike u velicinama:
    Prvo je HM 56,drugo C&A62, trece HM50
    https://ibb.co/sF2yb5L

Ninche9
    29. Lipanj 2020. 09:17

Jaknice, prvi red HM 56,CA56
    Drugi red lidl 50/56,zara 68
    https://ibb.co/sPn9YDn

29. Lipanj 2020. 09:24

Oho pa to su poprilične razlike u veličinama 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.