Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    26. Lipanj 2020. 22:51

Princess ma jesam, da 😐 nadam se da će biti sutra bolje 🙃

Skakavac
    26. Lipanj 2020. 23:12

Dobra vecer svima, valjda niste sve zaspale :D
    Zelin dobrodoslicu novoj trudnici 🤗🙋‍♀️
    Cestitke drage zene na svim dobrim pregledima i na iznenadnim saznanjima o spolu, sve je to veselje 😌🤩
    Kod mene dan prosa u setnji. Bila san do hma i kupila 10 bodija dugih rukava, male rukavice da se beba nebi grebala po licu i čarapice. Smijala san se kako je samo cudno u kesi Vidit sve u biloj i sivoj boji :D
    Ugl sve neutralno san kupila. Za tetre, krevetić i posteljinu cu cekat do utorka. Tada u Bubamari bude 10 posto popusta, pa steta ne iskoristit. Ove dane jos prigledat popise za bebinu i moju higijenu, pa da i to kupim. Vidila san tommee tipee set za njegu, onaj s toplomjerom, škaricama i dr. Mislin da cu taj uzet. I to bi otprilike bilo to. Ovo popratno poput sugamana za tusiranje i laganih dekica, uzet cu u pepca. U c&a nistaaa nisan nasla. Sve je ili rozo ili plavo. 🤧🤷‍♀️🙆‍♀️

Odo u krpe, nadan se da se necu bas puno puta budit zbog mjehura. Noci su vec osjetno vruce, vec mi je slabo od toga rostiljanja po krevetu. 
    Laku noc vam zelim. 🙋‍♀️😴

Napokon 2804
    26. Lipanj 2020. 23:17

Skakavac

Cestitke drage zene na svim dobrim pregledima i na iznenadnim saznanjima o spolu, sve je to veselje 😌🤩
    Kod mene dan prosa u setnji. Bila san do hma i kupila 10 bodija dugih rukava, male rukavice da se beba nebi grebala po licu i čarapice. Smijala san se kako je samo cudno u kesi Vidit sve u biloj i sivoj boji :D
    Ugl sve neutralno san kupila. Za tetre, krevetić i posteljinu cu cekat do utorka. Tada u Bubamari bude 10 posto popusta, pa steta ne iskoristit. Ove dane jos prigledat popise za bebinu i moju higijenu, pa da i to kupim. Vidila san tommee tipee set za njegu, onaj s toplomjerom, škaricama i dr. Mislin da cu taj uzet. I to bi otprilike bilo to. Ovo popratno poput sugamana za tusiranje i laganih dekica, uzet cu u pepca. U c&a nistaaa nisan nasla. Sve je ili rozo ili plavo. 🤧🤷‍♀️🙆‍♀️
    .
    Odo u krpe, nadan se da se necu bas puno puta budit zbog mjehura. Noci su vec osjetno vruce, vec mi je slabo od toga rostiljanja po krevetu.

Spominjes robicu, a nigdje slikice. 🙊

Dinosaurus
    26. Lipanj 2020. 23:22

Napokon 2804

Skakavac

.

Spominjes robicu, a nigdje slikice. 🙊

Hahah napokon najjaca si 🤣 ocemo slikeeee skakaavaac! 😊😊

Skakavac
    26. Lipanj 2020. 23:23

Zabljesnula bih vas bjelina sva 🤭😂 dosla kasno doma. Pojila i samo se ugasila. Sutra cu 😌🤗💃

Bosco
    26. Lipanj 2020. 23:49

Čestitam na uspješnim pregledima i na Dominiku 🥰

Rekli su mi da se na porodu mora imat spavacica s gumbima, sad dal je to istina neznam. To gumbi akroz do kraja ili?  A ja se bas nadala pidzami 🤣😅

Dinosaurus
    26. Lipanj 2020. 23:56

Bosco

Čestitam na uspješnim pregledima i na Dominiku 🥰

Rekli su mi da se na porodu mora imat spavacica s gumbima, sad dal je to istina neznam. To gumbi akroz do kraja ili? A ja se bas nadala pidzami 🤣😅

U zadarskoj bolnici ne smis imat svoju pidzamu, spavacicu na porodu nego ti oni daju svoju i u njoj si do nakon poroda i prvog tusiranja, onda oblacis svoje sta zelis. Meni su bile prakticne ove spavacice na botune za lakse dojenje. Lakse mi je bilo u tome nego gace od pidzame zbog luftanja reza doli i toga sta mi je stomak bio naravno ogroman jos uvik 😬🤪
    Evo narucila sam dvi sa mama donna ali ovaj put sa patentom umisto botuna pa ceko vidit. Imaju popust od 20% trenutno

Napokon 2804
    27. Lipanj 2020. 00:34

Znači zadnjih 20 minuta sjedim na wcu i konstantno imam osjecaj da moram piskit. I cim dodem na wc to bude kao mali mlaz nakon toga samo kapka. Krenem se ustajati sa wca, opet slabi mlaz, i opet nakon njega kapka. Sad legla u krevet i mogu vec opet ici na wc, cak sam i gace promijenila jer su mi prosle bile vlazne.

Happymom
    27. Lipanj 2020. 00:49

Napokon 2804

Znači zadnjih 20 minuta sjedim na wcu i konstantno imam osjecaj da moram piskit. I cim dodem na wc to bude kao mali mlaz nakon toga samo kapka. Krenem se ustajati sa wca, opet slabi mlaz, i opet nakon njega kapka. Sad legla u krevet i mogu vec opet ici na wc, cak sam i gace promijenila jer su mi prosle bile vlazne.

Mozda ti beba lezi na mjehuru.... Meni se cini da moj isto nekad ima fetiš na to 

Princess Mimi
    27. Lipanj 2020. 07:33

Kako ste spavale?😅
    Mouse, jel ti bolje danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.