Cure cestitke svima na uspješnim pregledima 🤗 rastu brzo te nase jesenske bebice 💙💜
Makarska i Mina vi ste se zamijenile 😂 Mina decko u curicu a Makarska obratno 😄
Slikice su preslatke 😊
Da Dominik je prvo bio cura 😂, da ja i Mina se zaminile ...ma neka nama nase dice ,ali usnice su toliko smisne,srica mala 💙
Cure drage cestitke svima na uspjesnim pregledima, samo nek lijepo rastu bebice ☺️❤️
Mana_mare torba je waau 😍 i ja moram podhitno u nabavku torbe i jos po ostatak sitnica za bebicu i mene za rodilište, al to cu sad kroz 7.mj po malo sve 😁
Mjesecina dobro nam dosli 🤗
Isabela nadam se da ste ti i tvoje sunceko dobro, mislimo na vas i na Unakit svaki dan🥰❤️
*
Sto se senzora tice, moram jos razmisliti i popricati s muzem. Ja bi najradije sve, i sto treba i sto ne treba 🙈
Zelim vam svima lijepu i ugodnu ljetnu vecer i da dobro spavate 🥰🤗❤️
Jel vas nekad oštra bol probode prema dolje? Prema izlazu 🥴 cerviksu?
Jel vas nekad oštra bol probode prema dolje? Prema izlazu 🥴 cerviksu?
Upravo, nakon sto sam sjela posloziti robicu nakon sto je muz popeglao. Jos komentiram kako ocito ni to ne smijem. Mislila sam da je do ovog mog otvaranja, ali izgleda da je normalno. sva sreća 😅
E cure odakle ste vi narucivale spavacice? Jel iko naruciva pidjamu neku koja je ok za dojenje?
Makarska Cestitam na dečkića 🥰🥰🥰🌞pravo iznenadjenje ali bitno je da je zivo i zdravo 😘
Nove cure dobro nam dosle😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Princess joj tako me strah tog otvaranja. Jedva čekam pregled u utorak.
Bas me danas boli donji dio leđa, kukovi, ono kao da ću se raspast. Još počela ta bol, par puta je sijevnula pa mi uopće nije svejedno
Makarska Cestitam na dečkića 🥰🥰🥰🌞pravo iznenadjenje ali bitno je da je zivo i zdravo 😘
Nove cure dobro nam dosle😘
💙🤗
Dinosaurus iz C&A sam narucila dvije spavacice na bretele koje su me spasile u bolnici jer je bilo jako vruce (meni)😅 i njih cu nositi u rodilište. Takoder uzela sam jos jednu koja je bas za dojenje.
Mouse, ma mislim da je normalno to sve, pogotovo ako si bila aktivna danas.
Sortiraj odgovore
Najstariji