Cure sve je divno, i torba i slike bebe i stvari Talija.
Ja evo stizem od zubara po treci put, uzasno mi se kvare zubi u trudnoci a inace imam zdrave zube
ocajna sam i jadna jer imam jaku upalu i zub za hitno saniranje a ne mogu nista jer ne smijem primiti jaku injekciju za lokalnu anesteziju u trudnoci,
doktorica mi je dala neku lokalnu slabu pa mi plese po zivcu brusilicom na zivo. Uzas skoro sam rodila na stolcu, ne znam kako cu jos 3mj.s ovakvim bolovima
Cure sve je divno, i torba i slike bebe i stvari Talija.
Ja evo stizem od zubara po treci put, uzasno mi se kvare zubi u trudnoci a inace imam zdrave zube
ocajna sam i jadna jer imam jaku upalu i zub za hitno saniranje a ne mogu nista jer ne smijem primiti jaku injekciju za lokalnu anesteziju u trudnoci,
doktorica mi je dala neku lokalnu slabu pa mi plese po zivcu brusilicom na zivo. Uzas skoro sam rodila na stolcu, ne znam kako cu jos 3mj.s ovakvim bolovima
Joj razumijem te.. I meni je uzas, bila sam vec 2 puta hitno al srecom sa anestezijom, prosli tjedan mi je rezala nesto meso, bilo mi je 2 dan dobro. Evo sad opet nabubrilo isto to..
Jos mi dala Chlorhexamed da ispirem, uzas, zubi su mi tako osjetljivi, bole, sivi postali.. Ne pise mi se dobro sa zubima ovaj put, tko zna sta ce do kraja biti..
Talija divno je 😍
Marta sad mi je lakse da nisam jedina..
Mojoj susjedi je pola zuba otislo u trudnoci, nije mi bilo jasno kak... E sad vidim, ovo je uzas, drugo nista i sad 3 zuba u roku mjesec dana.. Bas sam i banani jer me boli
Mana_Mare super je torba, cini se taman velicine, nije preglomazna a opet ima mjesta👌
Talija robica je prekrasna😍🥰gdje samo nadete to sve, ja bila po svim centrima, HM, C&A, svugdje di gledam sve rasprodano, ostali veliki brojevi ili ljetno..
Onka super za pregled da je i zarucnik mogao😃vjerujem da ste uzivali, a slikice su prekrasne, bas se lijepo vidi!😍🥰
🌈💙👣🙏
Hvala vam cure bas sam sretna 😊
Bosco da doktor je predivan i stvarno sve pohvale. Da pratnja može bez problema samo masku i ti i muž i nema problema. Čak nije ni skupo 720 kn sam platila pregled i 4D
Drago mi je na sretnim pregledima!
Vidim da se nocas dosta vas zali na spavanje.. i ja sam ovu noc lose prespavala.. prvi put u trudnoci..
Zato smo isli danas u prvi baby shopping 💙
Evo slikica sto smo sve za prvi put pribavili 🥰🥰
https://ibb.co/mRSWbXy
Robica, puno robiceeeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ja vise ne znam sta bih kupila. Sve sto kupujem su sad vece velicine 68 i 74 jer malog bas imam dovoljno 😂😂😂
Curke cestitam na pregledima i ostalima nadam se da je sve uredu😁😁
Ja sam u subotu i pon odjetila veliku tezinu u donjem dijelu trbuha i neku bolnost prepala sam se pa u sridu otisla na pregeld,malena raste vrhunski tada je bila 25+6 i kaze 1240grama 😁😁
Sve je ok,al mi je zabranila raditi tako da sam morala prestati pa sad samo lezim kupam se i suncam sta mi zapravo i pase 🤣
Pripremate li se?
Jeste kupile kolica i te stvari?
Jajos nista,mislim da imam jos puno vremena al sve ce to proletiti
Pripremate li se?
Jeste kupile kolica i te stvari?
Jajos nista,mislim da imam jos puno vremena al sve ce to proletiti
Onda je moj limač u 27+6 s 1200g stvarno mališan ☺️
Ja sam danas tek krenula s pripremom... kolica sam malo gledala, ali nisam kupila i odabrala koja cu..
Moj sa 25+1 780grama, mrvica naspram vaših.
Kod mene je sve spremno i kupljeno. Ostaje mi samo prat i peglat.
Sortiraj odgovore
Najstariji