Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    19. Lipanj 2020. 07:56

Haljina za svatove i ja imam nekoliko svadbi i krstitki u 7.mjesecu 🙈 ugl jučer sam si kupila prekrasnu haljinu u zari 🥰 i prezadovoljna sam... https://ibb.co/bgNyqVN

Marta14
    19. Lipanj 2020. 08:01

Loma haljina je 😍💜

Marta14
    19. Lipanj 2020. 08:09

Zaboravila sam, koju krem za sunce ste uzimale?
    Sretno na pregledima 🍀

klupko_srece
    19. Lipanj 2020. 08:09

Jutro curke. Jučer smo bili malo u gužvi počeli prati veša,  slagali polako sobu,  torbu za bolnicu nisam se javila. Vrijeme totalno depresivno kiša, kiša i samo kiša.... Nadam se suncu da odemo do Slovenije malo i tako evo nas u tjednu 31 💙💙💙💙💙 vidim još malo cure=dečki 💖💖💖

Halila
    19. Lipanj 2020. 08:29

mara1992

Halila

Hvala svima! 🤗
    Vita čestitam i tebi na dečkiću! 😍

Kolica koja je ono pričala da bi uzela Baby Merc? Mi ćemo ta uzeti (zippy) pa ak je slučajno koja od vas upoznata koliko su teška??

Ja imam baby Merc Q9. Prezadovoljna sam jesu teža ali sam ih ja sa 165 cm i 65 kg bez problema stavljala u prtljažnik 😁

Znači baš mi ne bude zgodno nositi ih po stepenicama 🤣 hvala ti!

Dijastaza - nikako steznik! Imala sam ju ja i riješila s vježbama, ofc nakon poroda. Ima super vježbi na youtubeu. Nije to ništ strašno, s vježbama se brzo popravi.

klupko_srece
    19. Lipanj 2020. 08:32

Kontinentalne cure kako su vaše bebe raspoložene po ovom vremenu? Moj inače divlja a  zadnja dva dana ko upravana ljepotica. 

• Sif
    19. Lipanj 2020. 08:34

LoMa - haljina je divna 🤩

Tejic - javi ako naletis na nesto slicno u Vz, i ja budem kuma sljedeci mjesec, a radi mirovanja sam osudena na shopping iz kreveta 😂

Unakit javi se ❤

• Sif
    19. Lipanj 2020. 08:36

Slatke brige - kud bi isli u Slo da je lijepo vrijeme? 🙃

• SmileA
    19. Lipanj 2020. 08:44

Jutro cure! Mi ovu noc kasno zaspali oko 1-2 i rano se probudili oko 6 pa jos malo nesto spavali i budili se sad do nekih 8.
    Dosla sam vidjeti za unakit da li se javila, ali vidim nema novosti😟bas se brinem i stalno mislim na nju
    Demetria sretno na pregledu i sretna vam godisnjica!😃🎉🥂Jos puno sretnih i lijepih godinica zajedno vam zelim!🥰drzim fige da puste i muza🍀🤞

I da u pocetku sam mislila, i rekla cak muzu pa ovo je muska grupa, sami deckici jedno vrijeme bili, i ja saznala onda da nosim decka, reko evo mi isto, kad stigle curke to sve 🥰💙💜sad nas je taman podjednako nekako, jos kad rode cure koje nezele spol znati, taman ce to sve tu negdje biti!😃

Sto se tice kolica mi smo uzeli Mutsy Nio i bas sam sretna da smo ipak njih, gledali smo i Cybex Balios S isto su mi dobra i lagana, takoder sam probala Stokke Beat super su isto za voziti i sve, i jos Nuna Triv isto lagana, lijepa, tako da evo to je moja preporuka za kolica. Nama je izbor pao na Mutsy jer su mi nekako manja, a ja sam sitna pa su mi nekako dobro sjela i onako bas kad ih probas osjetis da su i kvalitetna. Svima njima je tu negdje razlika u cijeni, dok ipak Cybex je od ovih navedenih mozda najpovoljniji a opet jako dobar. Koja god uzele necete pogrijesiti🤗evo sto sam ja isprobala. Bebetto su mi dosta glomazna i teska, barem ono sto sam ja vidjela, ali kazem to je samo moje misljenje, ima vas jacih i visih pa vama vjerojatno toliko nije ko meni.

🌈💙👣🙏

• SmileA
    19. Lipanj 2020. 08:48

I da Loma haljina je prekrasna!😍💜 Bas mi je sad neki dan prijateljjca pokzala tu haljinu da si je uzela u Zari za svatove sljedeci vikend, uopce nije puno novaca a bas je 🔝😃

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.