Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    18. Lipanj 2020. 22:06

jasamja

Talija

A kaj su nuna kao kvalitetna, bolja…?
    Oprostite kaj tak upadam, ali nisam do sad uopce gledala kolica.. nemam nijednu stvar kupljenu.. mislim da je vrijeme za poceti jer smo usli u zadnje tromjesjecje 😁🙈

Jesu da. Imaju velike kotače za po svim terenima, velika košara za spremanje stvari,jako su jednostavna za upravljanje,sklapa se konstrukcija i sportski dio sve zajedno i ono što me fasciniralo ništa nije na čičak nego je sve na magnet 😉 detalji čine proizvod.

Plavo_nebo aha. Njih sam probala samo podignut i mogu reć da su teža naspram Mixx modela. Ali su i ona lijepa i imaju podosta prednosti.
    Vita26 čestitam na urednom pregledu i zdravom bebaču. Udari će uskoro počet,sigurna sam a do onda uživaj u ribici koja pliva u tebi 😉💙

Jasamja, uopce nisam pametna sto napraviti... 🙈

Svidaju mi se nuna.. na ovim slovenskim stranicama za 7100kn dobis 4u1... ne znam da li je to realno/pretjerano... gdje ima najveci izbor u RH za vidjet razne proizvodace/modele? Voljela bi uzivo vidjet razliku ak dajem tolike novce... 

Ninche9
    18. Lipanj 2020. 22:11

Teica30 a mozda ima jos netko iz Os, imam prijateljicu u Os koja prodaje robicu za decka, nesto noseno jednom a nesto nijednom, ocuvano za doslovno 5-10kn komad, H&M, nesto lidl i druge Marke pa ako bude interesa javite se. 

Ninche9
    18. Lipanj 2020. 22:13

Kako stojite s celulitom? Ja ga imam jako puno i svako dan sve vise a do trudnoce jako slabo 🤷‍♀️
    prije mi je bio bed sto cu se pretjerano udebljat a sad samo mislim sve to nema veze samo da smo beba i ja dobro..
    Nadam se da su i Unakit i bebica dobro

Tejic
    18. Lipanj 2020. 22:22

Vita baaas mi je drago da je sve bilo super na pregledu i čestitam na deckicu 😍😍💙💙
    Princess Mimi sad samo odmor i uzivanje 🤗
    Unakit sve mislimo na tebe i nadamo se da ste dobro 🙏
    Peg perego smo mi uzeli i meni su supeer, a sad cemo vidjeti kak ce se pokazati u praksi 😊 nisu nimalo jeftina tak da vjerujem i da su dobra. 

teica30
    18. Lipanj 2020. 22:35

https://ibb.co/k9fBbG8
    Evo današnjeg ulova... 
    Pa da Ana, bas slaba ponuda ... Vise je šogorica kupila u Sl.brodu... Tako da idući odlazak kod njih idem i ja u pohode 🥰.
    Ajde sad da vas pitam gdje ste ili ako ste negdje vidjeli svečanih haljina za nas okruglice 😍... Naime kroz idućih mjesec dana imam 3 svatova, u jednima sam kuma, i dvoje krstitki ... 
    Paaaa vas molim za neke savjete ... Naravno u OS nista ... 
    Cure iz ZG, imate kakvih prijedloga? NiJe nužno da budu bas trudnicke, jer još stanem u neki m/l rezan ispod grudi ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

jasamja
    18. Lipanj 2020. 22:45

Talija

jasamja

Talija

A kaj su nuna kao kvalitetna, bolja…?
    Oprostite kaj tak upadam, ali nisam do sad uopce gledala kolica.. nemam nijednu stvar kupljenu.. mislim da je vrijeme za poceti jer smo usli u zadnje tromjesjecje 😁🙈

Jesu da. Imaju velike kotače za po svim terenima, velika košara za spremanje stvari,jako su jednostavna za upravljanje,sklapa se konstrukcija i sportski dio sve zajedno i ono što me fasciniralo ništa nije na čičak nego je sve na magnet 😉 detalji čine proizvod.

Plavo_nebo aha. Njih sam probala samo podignut i mogu reć da su teža naspram Mixx modela. Ali su i ona lijepa i imaju podosta prednosti.
    Vita26 čestitam na urednom pregledu i zdravom bebaču. Udari će uskoro počet,sigurna sam a do onda uživaj u ribici koja pliva u tebi 😉💙
    Jasamja, uopce nisam pametna sto napraviti… 🙈

Svidaju mi se nuna.. na ovim slovenskim stranicama za 7100kn dobis 4u1… ne znam da li je to realno/pretjerano… gdje ima najveci izbor u RH za vidjet razne proizvodace/modele? Voljela bi uzivo vidjet razliku ak dajem tolike novce…

Pa ja mislim da se isplati jer su kolica stvarno kvalitetna. Jedini prijedlog koji ti mogu dat je da se na fejsu ili instagramu javiš na stranicu Strollerica pa nju pitaš za konkretan savjet. Vidim da joj se puno žena javlja sa pitanjima vezanima za kolica. 
    A sa vidjet različite modele najbolje ti je u Zagrebu,prođeš par trgovina pa vidiš. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    18. Lipanj 2020. 22:59

Hjoooj i dalje nista od unakit, sad se najozbiljnije brinem. Iskreno se nadam da je sve uredu i da odmaraju... 
    .
    Celulit katastrofa,  noge pune, imala sam ga i prije ali sad... uzas

Demetria
    18. Lipanj 2020. 23:02

Unakit 🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️😘 držite se
    Pp kolica nama je futuru pokazala u trgovini i ja sam se razočarala pa kupila cybex, vidjeti ćemo šta će bebita voljeti.
    Okupana i obrijana čekam krevet...sutra pregled jedva čekam.
    Baš se danas jedva gegam. Put do trgovine i nazad mi se činio kao vječnost. Ulazak i izlazak iz kade isto napor i nelagoda u rodnici zdjelici.
    Kad se moram osloniti na jednu nogu ista stvar.
    Samo da je bebita dobro.
    °
    Štramplice ajme to nisam uopće kupila ...ni vreću za spavanje.
    Razmišljam kupiti ono gnijezdo, pa recite što vi mislite o tome i o vrećama, znam da smo to već komentirali ali zaboravila sam. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    18. Lipanj 2020. 23:21

Demetria

Unakit 🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️😘 držite sePp kolica nama je futuru pokazala u trgovini i ja sam se razočarala pa kupila cybex, vidjeti ćemo šta će bebita voljeti.
    Okupana i obrijana čekam krevet…sutra pregled jedva čekam.
    Baš se danas jedva gegam. Put do trgovine i nazad mi se činio kao vječnost. Ulazak i izlazak iz kade isto napor i nelagoda u rodnici zdjelici.
    Kad se moram osloniti na jednu nogu ista stvar.
    Samo da je bebita dobro.
    °
    Štramplice ajme to nisam uopće kupila …ni vreću za spavanje.
    Razmišljam kupiti ono gnijezdo, pa recite što vi mislite o tome i o vrećama, znam da smo to već komentirali ali zaboravila sam.

Vrecu imam trenutno jednu, gnijezdo necu kupovati. Lijepo mi je, ali se nekako bojim gusenja, da se nece malac pomaci, okrenuti, ili zabiti glavicu uz rub

Happymom
    18. Lipanj 2020. 23:36

Princess Mimi fala na info za kolica! Jel se isplati i uzimat njihovu torbu?
    Sta se tice celulita i ja ga iman puno... A lito dolazi 

Također se već puno brinen za unakit... Stalno dolazin na forum provjerit je li se možda javila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.