SmaliA sad nisam imala pregled vaginalni i bilo je 42mm sad jel to vidi preko ultrazvuka samo znam da je sve u najboljem redu u to je bitno 🤗🤗
Sanja,Sif Hvalaa 🥰🥰🥰odmah mirnije nakon pregleda
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nešto vas se malo odlučuje na kolica peg perego, kako to? Nisu tolko kvalitetna ko druga ili su manje moderna ili…?
Ja imam rabljena peg perego book, navodno ih je dvoje djece koristilo ali su ko nova, tkanine bez fleka, ono bijelo na košari je bilo mjestimično žuto al se opralo s najobičnijim rubelom, koža na ručki, nije ona spužva, sve spužvasto na jaju je zadržalo svoj oblik, kotači su ko novi, jedino se na ručki mrvicu osjeti gibanje na onom dijelu koji se da podešavati al to je stvarno sitnica. Doduše ne znam kakva su druga kolica ali ova mi se čine kvalitetna.
PP kolica su super 👌Nemas brige oko njih
Mi smo se odlučili za stokke beat, vjerojatno ćemo ih kupit krajen šestog ili u sedmi misec. Dosta su skupa jer se svaki dio uzima posebno, ali nešto od toga ćemo dobit od rodbine koja ima ista tako da nećemo opet plaćat ogromnu cifru za njih. Probali smo ih i u dućanu jedan put i stvarno su prelagana i jednostavna za koristit.
Sanja meni se osobno Peg perego ne sviđa i mislim da nije baš za neke ekstra velike makadame i u gradu gdje ja živim puno njih ima baš ta kolica. Bila sam u brdo trgovina gdje ih imaju ali nisam niti pogledala u njih a ni muž,moram priznat.
Unakit nadam se da je sve uredu s vama. Svi mislimo na vas 🤞😊😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sanja ako vec imas nesto uredno i ocuvano od rodbine ja bih objerucke prihvatila..
Kolica iz nasih zelja kostaju puno a tko zna mozda ih beba uopce nece zavoljeti 🤷♀️
Probaj, lako kasnije kupis neka druga ako ovima nades puno mana.
Kolica - ja sam valjda jedini specijalni slucaj, ja sam ih narucila s ali expressa 😂😂 dosla nakon 2 dana iz skladista iz Njemacke, meni su savrsena. Sad jos samo cekam autosjedalicu koja je dio njih (3 u 1) su, nije je bilo na stocku, a trebala bi stici kroz 2 tj.
Hvala svima! 🤗
Vita čestitam i tebi na dečkiću! 😍
Kolica koja je ono pričala da bi uzela Baby Merc? Mi ćemo ta uzeti (zippy) pa ak je slučajno koja od vas upoznata koliko su teška??
Hvala svima! 🤗
Vita čestitam i tebi na dečkiću! 😍
Kolica koja je ono pričala da bi uzela Baby Merc? Mi ćemo ta uzeti (zippy) pa ak je slučajno koja od vas upoznata koliko su teška??
Ja imam baby Merc Q9. Prezadovoljna sam jesu teža ali sam ih ja sa 165 cm i 65 kg bez problema stavljala u prtljažnik 😁
url=https://lilypie.com]
Nadam se da je Unakit dobro, i da ce cim duže ostati 2u1 ... Navijamo nas dvije za vas 💗.
Totalno sam cure razočarana sa ovim Osijekom i stvarima ga bebe.. Ili ce toliko beba biti pa se sve prodalo ili uopće ne narucuju 🥺.
Poslikam malo kasnije tih par stvarica 🤩
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Happy, mi smo kupili Stokke Beat i prezadovoljna sam! Uzeli smo košaru odvojeno, torbu i jaje Be Safe Stokke koje ide na kolica. Sve je jako kvalitetno, ali i pokretljivo i brzo se sklapa 🤗
Unakit nadam se da si dobro❤️
*
Mi smo danas popodne došli doma, imam osjećaj da sam u hotelu s 5 zvjezdica 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji