Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sif
    19. Lipanj 2020. 10:16

Slatke brige  - javite kaj ste nasli ako budete isli 😊😊

jasamja
    19. Lipanj 2020. 10:34

Sif

Tejic - trbusni misici - meni je prijateljica doktorica kupila sama steznik i rekla odma nakon poroda ga staviti. Sad mi je taj premali vec po sadasnjim mjerama, pa budem kupila drugi. Rezultat je bio da su mi trbusni misici kratko nakon poroda bili u super stanju, a trbuh skoro pa ravan.
    Posto nisam dobila nikakav savjet koji steznik kupiti tu kod nas u Hr, ja budem i to narucila s Alija ovaj 3 u 1:
    https://ibb.co/GkY3cFk
    https://ibb.co/gr3sVWC
    https://ibb.co/ftztTr3
    https://ibb.co/RTrXzXS

Šta nema Avent neki steznik? Mislim da sam ga vidjela u ljekarni. Znači i to bi trebalo nabavit za nakon poroda? 🤔 
    Demetria sretno na pregledu i sretna vam godišnjica 😊
    Loma haljina je 🔝 ima da blistaš 👌
    Dinosaurus veselimo se slikicama svega što si nabavila 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    19. Lipanj 2020. 10:44

Demetria sretno na pregledu i sretna vam godisnjica 😘😘😘😘😘
    Unakit???????????????

Vita26
    19. Lipanj 2020. 10:50

Steznik koristila sam ga i ja nakon carskog reze neko vrjeme bilo je lakse hodati.ima zena koje koriste njih,lakse je opcenito posle poroda.moze i ne mora koristiti

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• LoMa
    19. Lipanj 2020. 11:22

jasamja

LoMa

jasamja

Talija

A kaj su nuna kao kvalitetna, bolja…?
    Oprostite kaj tak upadam, ali nisam do sad uopce gledala kolica.. nemam nijednu stvar kupljenu.. mislim da je vrijeme za poceti jer smo usli u zadnje tromjesjecje 😁🙈

Jesu da. Imaju velike kotače za po svim terenima, velika košara za spremanje stvari,jako su jednostavna za upravljanje,sklapa se konstrukcija i sportski dio sve zajedno i ono što me fasciniralo ništa nije na čičak nego je sve na magnet 😉 detalji čine proizvod.

Plavo_nebo aha. Njih sam probala samo podignut i mogu reć da su teža naspram Mixx modela. Ali su i ona lijepa i imaju podosta prednosti.
    Vita26 čestitam na urednom pregledu i zdravom bebaču. Udari će uskoro počet,sigurna sam a do onda uživaj u ribici koja pliva u tebi 😉💙

Ovo se za nunu imaju i naša Bebetto, identičan takav opis…nisam probavala nunu pa ne znam sad za lakoće upravljanja i to… s tim da smo mi Bebetto luca 3u1 platili 3600kn s Mulan.pl…pa da pojovim za curke kojima je nuna možda malo van budžeta 🙂
    I da, jučer sam cijeli dan bila u sopingu (13000 koraka ☝️) s kumom, ona ima Bebetto stara 5 godina i sad ih koristi za dugo dijete pa sam ih ja vozila da se privikavam…jako sam zadovoljna viđenim 🥰

I ja sam prvo bila za Bebetto,gledala sam Torino ili Nitello ali onda sam počela čitat o autosjedalicama koje su od takvih marki jako nekvalitetne i kad bi uzela kolica 2u1 i neko drugo kvalitetnije jaje onda si već na cijeni od 5000kn a sad kad je Nuna na akciji izađe me 6000kn i znam da su kvalitetna i da imaju dobre preporuke. Velik je to iznos za kolica,znam,ali s druge strane imat ću ako Bog da još djece i sigurna sam da ću ih razvozat 😉 to je samo moje mišljenje i ne očekujem da se nitko složi s njim 😊

I ja sam naišla na to za autosjedalice, ali onda sam pak naišla na to da dosta djece preraste to jaje tipa za 8mjeseci, a nama je dom zdravlja (koji nam bude valjda jedina relacija prvih par mjeseci) na 3min od doma, nemamo dužih putovanja...pa smo onda mislili uložiti vise u autosjedalicu i sve poslije 🙂

nada23
    19. Lipanj 2020. 11:33

Demetria sretna vam godišnjica! 😍😍 Sretno na pregledu tebi I ostalim curama! 🍀🍀
    Unakit mislimo na tebe! ❤️❤️ Bit će to sve dobro 🙏
    Ja sam jutros bila na pregledu i sve je dobro. Mali je spavao i okrenuo se glavom prema dole pa nismo palili 4D jer ništa ne bi vidjeli... Po mjerama je napredniji za tjedan ( oko 25 tj.)

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Mona1309
    19. Lipanj 2020. 12:02

Bok cure,
    jutros sam bila na OGTT-u i prvo vađenje krvi natašte je prošlo dobro, popila sam tekućinu, također mi je bilo ok. Nakon sjedenja u čekaonici nekih 40-ak minuta mi je toliko pozlilo da sam povratila. Nisam mogla do kraja provesti ovu pretragu. Inače nisam osjetljiva, čak su mi i mučnine u trudnoći bile podnošljive.
    Cure da li se možda to još nekome dogodilo i ima li neka iskustvo kako bi dalje išao proces kontrole OGTT-a? Ginekolog mi je na GO do početka 7. mjeseca pa ću se tek onda moći raspitati kod njega što ću i kako dalje.
    Hvala vam 

Ledolina
    19. Lipanj 2020. 12:10

Netko je pitao za štramplice, ja sam uzela u Kiku, na sniženju 9kn jedne, inaće su 24kn,a čarapice u H&M 5 pari 40kn. A one deblje su bile snižene 3para 30kn

Unakit
    19. Lipanj 2020. 12:13

Cure drage, hvala vam na podrsci I lijepim zeljama.
    Jucer su nanovo radili analize I Bogu hvala da nije bilo povisenih parametara infekcije I sto je najbitnije amniotske tekucine tako da smo imale delikatnu operaciju poslije podne. Doktori su uspjeli da vrate membrane iz cerviksa u maternicu I da ga usiju. Post-op evo bila profesorica I veli da je zadovoljna sto smo prosle prvih 12h, kljucna su prva tri dana a onda veli brojimo dan po dan do punih 24 tjedna. Pitala sam je kako to da nisam imala kontrakcije valovite, ona veli moze bit ponekome I samo stezanje I kao bol od rastezanja. Sad kad je prosla vizita me strah opet, komplikacije mogu biti krvarenje, pucanje membrana, kontrakcije, duboka venska tromboza. 
     Dobro je sto je muz cijelo vrijeme kraj mene, spavamo u istoj sobi.
    Bebica me nalupava stalno, bila sam srecna vidjet je na uzv kad sam se osvijestila jucer navecer. Prije operacije smo je vidjeli gdje je gurnula stopalca u taj mjehur u cerviksu I plese li plese povise ispupcenih membrana. Rekoh joj pa nemoj bas tu, molim te, vodicu te na balet I salsu I folklor, gdje god pozelis, samo nemoj u cerviks upadat... 
    Eto, prvi korak je napravljen ali smo mi beskrajno uplaseni. Ono u srijedu je bilo cijepanje srca, sva sam se tresla. Mi samo Boga molimo za cudo I nadamo se da ce nasa curica sve ovo izdurat, I da ce ostat u maternici sto dulje, dok god ne bude spremna za van 💗
    Hvala vam cure drage za sve pozitivne misli, veselim se svim vasin lijepim objavama🥰

Napokon 2804
    19. Lipanj 2020. 12:29

Unakit

Cure drage, hvala vam na podrsci I lijepim zeljama.
    Jucer su nanovo radili analize I Bogu hvala da nije bilo povisenih parametara infekcije I sto je najbitnije amniotske tekucine tako da smo imale delikatnu operaciju poslije podne. Doktori su uspjeli da vrate membrane iz cerviksa u maternicu I da ga usiju. Post-op evo bila profesorica I veli da je zadovoljna sto smo prosle prvih 12h, kljucna su prva tri dana a onda veli brojimo dan po dan do punih 24 tjedna. Pitala sam je kako to da nisam imala kontrakcije valovite, ona veli moze bit ponekome I samo stezanje I kao bol od rastezanja. Sad kad je prosla vizita me strah opet, komplikacije mogu biti krvarenje, pucanje membrana, kontrakcije, duboka venska tromboza.
    Dobro je sto je muz cijelo vrijeme kraj mene, spavamo u istoj sobi.
    Bebica me nalupava stalno, bila sam srecna vidjet je na uzv kad sam se osvijestila jucer navecer. Prije operacije smo je vidjeli gdje je gurnula stopalca u taj mjehur u cerviksu I plese li plese povise ispupcenih membrana. Rekoh joj pa nemoj bas tu, molim te, vodicu te na balet I salsu I folklor, gdje god pozelis, samo nemoj u cerviks upadat…
    Eto, prvi korak je napravljen ali smo mi beskrajno uplaseni. Ono u srijedu je bilo cijepanje srca, sva sam se tresla. Mi samo Boga molimo za cudo I nadamo se da ce nasa curica sve ovo izdurat, I da ce ostat u maternici sto dulje, dok god ne bude spremna za van 💗
    Hvala vam cure drage za sve pozitivne misli, veselim se svim vasin lijepim objavama🥰

Joj draga odahnula sam sad kad si se javila. Znaci obavjestavaj nas, moramo znati da si dobro... vjerujem da cete izdrzati dugooo 2 u 1, ti se pokusaj opustiti i misliti pozitivno... tu smo za sta god da treba. ❤❤❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.