https://ibb.co/C7RwJxS ima i sportski dio...
Vita cestitam na uspješnom pregledu...
.
Sad me već unakit brine, nije se javila cijeli dan?
Napokon hvala😘
I meni Unikat brine jos sam sinoc zabrinula ,kud sam bila sva nikakva ,kud nije mi ovo sve jedno😔
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nisam nekoliko dana vas baš pratila, samo sam Unakit ulovila... nadam se da je sve ok i da ćete izdržat čim dulje 2u1!!!
Mi išli danas na anomaly, suprug sa mnom, malo nam je i 4d uključio. Sve je super i dodajte još jednu curicu na popis! Presretni smo, a kćerka pogotovo, jako je navijala za seku! 💜💜💜
A kaj su nuna kao kvalitetna, bolja…?
Oprostite kaj tak upadam, ali nisam do sad uopce gledala kolica.. nemam nijednu stvar kupljenu.. mislim da je vrijeme za poceti jer smo usli u zadnje tromjesjecje 😁🙈
Jesu da. Imaju velike kotače za po svim terenima, velika košara za spremanje stvari,jako su jednostavna za upravljanje,sklapa se konstrukcija i sportski dio sve zajedno i ono što me fasciniralo ništa nije na čičak nego je sve na magnet 😉 detalji čine proizvod.
Plavo_nebo aha. Njih sam probala samo podignut i mogu reć da su teža naspram Mixx modela. Ali su i ona lijepa i imaju podosta prednosti.
Vita26 čestitam na urednom pregledu i zdravom bebaču. Udari će uskoro počet,sigurna sam a do onda uživaj u ribici koja pliva u tebi 😉💙
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Vita26 da da rastu nasi decki!😍😍👣👣💙💙🙏
Moj je bio 280 grama, ja sam po zadnjoj menstruaciji 19 + 3, a po jednom ultrazvuku kad mi je jednom bio rekao danas bi bilo 20 tt, po tome sam si tu bila sticker onda stavila i vise nisam mijenjala..sve je to tu negdje i odgovara tjednima tako da super🤗
Jel ti rekao mozda sta za cerviks, koliki je?
Da i ja se pitam jel nam dobro nasa Unakit?!🙏
Napokon2804 bas su lijepa kolica!😃
Halila cestitke na urednom pregledu i curki!😃💜🌸
Cure koje pisete za tetra pelene iz Pepca i za pranje, ako mi je dobro ostalo u sjecanju bila je jedna cura ovdje napisala kako su se skupile dosta i razmlohale, mislim da je cak i sliku bila stavila..tako da mozda bolje da na 60 operete za pocetak pa cete vidjeti🙃
🌈💙👣🙏
Nisam nekoliko dana vas baš pratila, samo sam Unakit ulovila… nadam se da je sve ok i da ćete izdržat čim dulje 2u1!!!
Mi išli danas na anomaly, suprug sa mnom, malo nam je i 4d uključio. Sve je super i dodajte još jednu curicu na popis! Presretni smo, a kćerka pogotovo, jako je navijala za seku! 💜💜💜
Već sam se zabrinula što se ne javljaš :-) čestitam na curici 😍
Vita također na uspješnom pregledu 🥰
Budite mi sve i svi dobro i zdravo! 🍀
E, da, i na većini robice piše pranje na 40 (kretex, c&a) kao i neke navlake za posteljinu. To je ta moderna roba današnja. Ja to tak mislim i prati, na 40. Kao i tetre iz pepca. Osim ako dijete bude bolesno pa se bas tak strašno uneredi. Robica iz kauflanda i lidla se može prati na 60. Imam tetre Lola i bubaba, one se peru na 95 i pretpostavljam da su to te koje sam vidla kod svojih prijateljica dok su imale djecu. Loline su malo gušće al su i jedne i druge ok.
Halila Cestitam na urednom pregledu i na curicu. ❤️❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nešto vas se malo odlučuje na kolica peg perego, kako to? Nisu tolko kvalitetna ko druga ili su manje moderna ili...?
Ja imam rabljena peg perego book, navodno ih je dvoje djece koristilo ali su ko nova, tkanine bez fleka, ono bijelo na košari je bilo mjestimično žuto al se opralo s najobičnijim rubelom, koža na ručki, nije ona spužva, sve spužvasto na jaju je zadržalo svoj oblik, kotači su ko novi, jedino se na ručki mrvicu osjeti gibanje na onom dijelu koji se da podešavati al to je stvarno sitnica. Doduše ne znam kakva su druga kolica ali ova mi se čine kvalitetna.
Sortiraj odgovore
Najstariji