Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    19. Lipanj 2020. 13:48

Talija

Unikat, hrabro samo dalje! Vjerujem da sinu strahu, ali izgurat cete i bit ce dobro! 💕
    Jasamja,koja to nunina gledas da ispadne 6000? Ja gledam oko 7k… i kolko god mi se cine super, skupo je..
    mislim, nisam si zadala budzet i mogu to izgurat, ali fkt ne znam da li ima smisla.. jedino sto sam nasla negdje da za 7k dobijes i autosjedalicu s adapterom.. pa to bude kao 4u1.. s obzirom na njihovu kvalitetu sjedalica, ajde…

Na pikolin.si sa još dodatnih 5% popusta izađu 6462kn a na mali zakladi 6802kn

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

2020
    19. Lipanj 2020. 13:58

Unakit 🙏🙏 drago mi je da si se javila i da je koliko toliko sve u redu. Strah će uvijek biti tu 

2020
    19. Lipanj 2020. 13:59

Svima nama, ali iz gurat će se sve i samo trebamo misliti pozitivno i ne dati crnim mislima da nas preuzmu 😘🍀🍀🍀

Shine
    19. Lipanj 2020. 14:02

Rijetko pisem ali vas stalno citam, kod mene sve odlicno, lagano usla u 18. tt i sad vec lagano pocinjem osjecati kao titraje bebice ❤️ ide vrijeme... od svih pomagala dosta imam od prve kcerkice, i kolica, i krevetic tako da cu jedino morati obnoviti garderobu posto ce sezonski biti razlicite bebe, prva rodjena u 5. mjesec a sad ce biti u 11. mjesec... cuvajte mi se, drage mamice, uzivam vas citati ❤️ veselim se izvjestajima s pregleda!

Unakit vjerujem da ce sve biti u redu, prva stepenica je bila uspjesna, sada hrabro naprijed iz dana u dan ❤️

Talija
    19. Lipanj 2020. 14:39

jasamja

Talija

Unikat, hrabro samo dalje! Vjerujem da sinu strahu, ali izgurat cete i bit ce dobro! 💕
    Jasamja,koja to nunina gledas da ispadne 6000? Ja gledam oko 7k… i kolko god mi se cine super, skupo je..
    mislim, nisam si zadala budzet i mogu to izgurat, ali fkt ne znam da li ima smisla.. jedino sto sam nasla negdje da za 7k dobijes i autosjedalicu s adapterom.. pa to bude kao 4u1.. s obzirom na njihovu kvalitetu sjedalica, ajde…

Kad je potrebna baza za autosjedalicu? Je li to uvijek ili...? Vidim da za 70€ više ide i baza.

Sorry kaj gnjavim.. al prvo dijete, prvo trazenje kolica ☺️

Vita26
    19. Lipanj 2020. 14:49

Mona jeste meni i to ne nakon 40min nego odmah nakon sto sam popila nisam ni posle radila ponovo,to je bilo u proslo trudnoci 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    19. Lipanj 2020. 14:53

Unikat Drzi nam se mislimo na tebe ❤️Misli pozitivno i dan po dan da izdržite i da bude sve na kraju u najboljem redu❤️🥰 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

jasamja
    19. Lipanj 2020. 15:01

Talija

jasamja

Talija

Kad je potrebna baza za autosjedalicu? Je li to uvijek ili…? Vidim da za 70€ više ide i baza.

Sorry kaj gnjavim.. al prvo dijete, prvo trazenje kolica ☺️

Za Pipa next ti nije potrebna baza,tj ona ima i jednu i drugu opciju. Mi bazu nećemo sad uzet jer nam auto ima zakošena sjedala pa nebi dobili pravilan kut koji je siguran za bebu. Tako da baza ako nisu ravna sjedala na autu možda bolje kad beba ima 3 ili 4 mjeseca,to ovako napamet govorim. I ova je čak i sigurnija kad nije na isofix bazi,po ADAC testiranjima. Baš ta je sad u 5. mjesecu dobila najbolje ocijene na tom testiranju. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

19. Lipanj 2020. 15:10

Unakit

Cure drage, hvala vam na podrsci I lijepim zeljama.
    Jucer su nanovo radili analize I Bogu hvala da nije bilo povisenih parametara infekcije I sto je najbitnije amniotske tekucine tako da smo imale delikatnu operaciju poslije podne. Doktori su uspjeli da vrate membrane iz cerviksa u maternicu I da ga usiju. Post-op evo bila profesorica I veli da je zadovoljna sto smo prosle prvih 12h, kljucna su prva tri dana a onda veli brojimo dan po dan do punih 24 tjedna. Pitala sam je kako to da nisam imala kontrakcije valovite, ona veli moze bit ponekome I samo stezanje I kao bol od rastezanja. Sad kad je prosla vizita me strah opet, komplikacije mogu biti krvarenje, pucanje membrana, kontrakcije, duboka venska tromboza.
    Dobro je sto je muz cijelo vrijeme kraj mene, spavamo u istoj sobi.
    Bebica me nalupava stalno, bila sam srecna vidjet je na uzv kad sam se osvijestila jucer navecer. Prije operacije smo je vidjeli gdje je gurnula stopalca u taj mjehur u cerviksu I plese li plese povise ispupcenih membrana. Rekoh joj pa nemoj bas tu, molim te, vodicu te na balet I salsu I folklor, gdje god pozelis, samo nemoj u cerviks upadat…
    Eto, prvi korak je napravljen ali smo mi beskrajno uplaseni. Ono u srijedu je bilo cijepanje srca, sva sam se tresla. Mi samo Boga molimo za cudo I nadamo se da ce nasa curica sve ovo izdurat, I da ce ostat u maternici sto dulje, dok god ne bude spremna za van 💗
    Hvala vam cure drage za sve pozitivne misli, veselim se svim vasin lijepim objavama🥰

💕💕🤞nek bude sve dobro 🍀💕

Talija
    19. Lipanj 2020. 15:20

Hvala vam cure!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.