Hej cure!
Suosijecam za neprospavanu noc. Bilo mi je uzasno vruce pa se ne mogu namistit pa muzu zvoni alarm od 5 ujutro a kralj se odluci dignit u 8 i na kraju skuzim da malome gori glava i da ima temp. Nalaz urina kaze da je bakterija prisutna. Sad moramo jos jednom dat na uk da vidimo koja pa ce vjer dobit antibiotik. Hvala bolnici na besplatnom usadjivanju bakterije ditetu na operaciji.
Jos zovem tamo i svi nesto kenjaju da nije grlo da nije viroza. Pa nabijem vas recite iskreno da vam je higijena za k. I da je vjerojatno dobio neku bakteriju. Mah. Eto moj dani moje raspolozenje. Jos uvik ne stignem niti mislit na bebu u stomaku jet mi ovo sve skupa oduzima svu energiju.
Sretno cure koje imaju preglede! 😘
Demetriasve racunan da mi je bolje ne pretjerivati, tome san sklona kad san u strahu. Pogotovo kad je ric o bebi. U podstrani san ja, nez jesi li zab. Bude li mi opet panika, zovem te 💓 sinoc i jutros sve ok, osjetim ju hvala Bogu 😇 mi se vidimo sutra na vjezbama 💃🙋♀️
Mana_Mareajme ajme, nervoza me vata cim promislin. 🙆♀️ Koji su me filmovi oprali, za ne virovat. A danas kad je Bogu hvala sve uredu, covik razmislja samo o lipim stvarima koje dolaze. Ja sluzbeno krecem s kupovinom u utorak, prijateljica ce me navodit jer cu s njom sigurno bit pametnija pri izboru. E da, kolica mi sutra stizu, ona koja sam i Tila. Krevetić do kraja mj i pomalo. Ti si isprid mene u aktivnostima pa cu imat koha sve Pitat 🤭💓
Tejic eto tebe za cas :DD
Ajde do kraja miseca ces imat sve ko i ja koja sam misecima unaprid kupovala 😂😂😂
Bas jedva cekamo slike, neutralne😁😁
Uh i ja jedva cekan.. Da uspijen pronac sve neutralno 🤭💃 slikat cu vam svakako :D
2020 hvala za preporuku za kratke hlačice. Moram si i ja nešto nabavit jer mi je već pun kufer tih tajica 😠
Mi jučer bili u potrazi za komodom i gledali smo i kolica. Komoda kao da tražimo avion u slobodnoj prodaji,svi imaju samo one uske. A kolica išla sam ciljano vidjet Joie chrome dlx ali nakon isprobane Nune u trgovini niti jedna mi više nisu onako lagana i jednostavna za manevriranje. Iako su ta Joie vrlo slična njima a cijenovno duplo jeftinija jednostavno mi nisu sijela kako sam se nadala da hoće sad jedino još moramo vidjet novi Cybex balios pa ću onda napokon odlučit koja želim 🤷♀️ jednostavnije mi je bilo kupit vjenčanicu nego ovo 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
2020 hvala za preporuku za kratke hlačice. Moram si i ja nešto nabavit jer mi je već pun kufer tih tajica 😠
Mi jučer bili u potrazi za komodom i gledali smo i kolica. Komoda kao da tražimo avion u slobodnoj prodaji,svi imaju samo one uske. A kolica išla sam ciljano vidjet Joie chrome dlx ali nakon isprobane Nune u trgovini niti jedna mi više nisu onako lagana i jednostavna za manevriranje. Iako su ta Joie vrlo slična njima a cijenovno duplo jeftinija jednostavno mi nisu sijela kako sam se nadala da hoće sad jedino još moramo vidjet novi Cybex balios pa ću onda napokon odlučit koja želim 🤷♀️ jednostavnije mi je bilo kupit vjenčanicu nego ovo 😂
Slažem se za ovaj dio za vjenčanicu...
Mi smo jučer isto malo bacili oko u babylandu na komode i onda smo popodne bili i u jysku našla sam istu komodu a razlika u cijeni skoro 1000 kuna....tako da ćemo vjerojatno kupiti običnu ne baby komodu za istu cijenu
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Slažem se za ovaj dio za vjenčanicu…
Mi smo jučer isto malo bacili oko u babylandu na komode i onda smo popodne bili i u jysku našla sam istu komodu a razlika u cijeni skoro 1000 kuna….tako da ćemo vjerojatno kupiti običnu ne baby komodu za istu cijenu
Na kraju ću kupit samo spužvu i na stolu obavljat prematanje 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo da se i ja javim, nemam(zasad) nikakve grčeve ali i ne pijem nikakve vitamine, magnezij, željezo, ama baš ništa. Sad ne znam šta da radim po tom pitanju, dr rekla samo novalac prenatal do 2.tromjesečja i dalje ništa, da jedem raznoliko i to je dovoljno. A koliko sam skužila vi sve pijete još štošta pa sam zbunjena kako samo ja siroče ne pijem ništa...
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Sretno na pregledima
Meni noć bila katastrofa, nisam mogla spavat jer beba nije lupkala cijeli dan, baš sam se užasno uplašila.
Ujutro se probudim, opet ništa, puštam neku muziku, stavljam noge na jastuk, jastuk između nogu, ništa. Onda sam vidjela pored kreveta čokoladu, pojela cijeli red i ruku na donji dio trbuha i onda je počela udarat. Skoro sam se rasplakala od sreće. Baš me jako beba zabrinula, još sam ja u ranim tjednima donekle, posteljica sprijeda, još uvijek je osjetim 90% vremena skroz dole na rubu gačica.
Grčevi mene neki dan ulovilo tijekom spavanja, ajme kako to boli, zgrčila sam se sva. Sad moram pazit da savijem nogu jer ako je ispružim skroz, odma katastrofa.
Šaljem zagrljaje.
Meni je doktor reka kad ocu probuditi bebu da lupnem prstima par puta malo jace tu di se smistila, ja znam onako nekad bezveze lupniti odma mi odgovori 😄
Zojo I ja sam za sada bez grčeva(da kucnem u drvo 😉). Pijem a-z mama iz dma ali one ne sadrže magnezij i niti ga ne pijem,jer ne osjećam potrebu.
Ana1305 mi gledamo mixx next. Je Nuna je skupa ali vrijedi tih novaca. Jer kad usporediš da jedan Bebetto iznosi oko 5500kn a Nuna oko 7000 onda mislim da nema puno razmišljanja,pogotovo ako ćeš ta ista kolica koristit i za drugo ili više djece. Evo baš sam sad našla na jednoj stranici u Sloveniji da na sva kolica u 3u1 ili 4u1 setu do 15.7. imaju 15% popusta i mislim da ćemo uzet tu Nunu i onda mogu i rodit 😉😂😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
ZojoI ja sam za sada bez grčeva(da kucnem u drvo 😉). Pijem a-z mama iz dma ali one ne sadrže magnezij i niti ga ne pijem,jer ne osjećam potrebu.
Ana1305 mi gledamo mixx next. Je Nuna je skupa ali vrijedi tih novaca. Jer kad usporediš da jedan Bebetto iznosi oko 5500kn a Nuna oko 7000 onda mislim da nema puno razmišljanja,pogotovo ako ćeš ta ista kolica koristit i za drugo ili više djece. Evo baš sam sad našla na jednoj stranici u Sloveniji da na sva kolica u 3u1 ili 4u1 setu do 15.7. imaju 15% popusta i mislim da ćemo uzet tu Nunu i onda mogu i rodit 😉😂😁
Jesi to gledala na pikolin.si? I ja sam tamo gledala jucer hahah.. ici cemo vidjeti nuna kolica tu u zg pa ako nam budu ok narucujem
ZojoI ja sam za sada bez grčeva(da kucnem u drvo 😉). Pijem a-z mama iz dma ali one ne sadrže magnezij i niti ga ne pijem,jer ne osjećam potrebu.
Jesi to gledala na pikolin.si? I ja sam tamo gledala jucer hahah.. ici cemo vidjeti nuna kolica tu u zg pa ako nam budu ok narucujem
Ne,na mali zakladi. Pogledaj si 😊 mi smo bili i tamo uživo i prodavačica je bila tako ljubazna i sve nam pokazala i objasnila. To tu kod nas nisam nigdje doživjela ali ni po drugim trgovinama u Sloveniji. Jako su pristupačne.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji