Napokon, hvala ti
Demetria, nema ni kod mene tečaja do 9.mj, al sam zvala patronažu u svoj dom zdravlja pa se dogovorila da mi sestra dođe idući tjedan jedan dan i odradimo tečaj kod mene doma možda se i kod tebe tako nešto nudi (?)
A što se tiče probadanja, samo odmaraj više.. maternica se širi i boli sama po sebi i možda ju još vježbanjem zdrmaš. Ako magnezij ne pomaže, probaj s normabelom
Demetria mozda ti jednostavno ne pase, a mozda treba vremena da se tijelo navikne posto nisi prije bila aktivna..ne znam koliko Mg uzimas, mozda da pojacas.
.
Tashee i Matea cestitam 🍀🍀
.
Aspirator imam od maloga, elektircni i za usisavac. Ali on ima problema od rodenja, cak mislim da sam mu ja nesto zeznula sa ariannom.Sad ne znam sta da uzmem.. Mozda onu obicnu pumpicu
Tečajevi ja sam u okolici zg i prijavila sam se za tečaj online u trajanju od 2 dana po 3h....dobije se potvrda na mail za mene i pratnju. Jučer je bio prvi dan i mogu vam reci da jako dobro funkcionira...čak mi je i lakše nego da idem negdje jer se lijepo zavalim u garnituru i slušam...i možemo i pitanja postavljati i sve... mislim da ću si rade upisati radionicu baby handling ili tak nešto kada otvore, rekla je patronažna jučer da je to super jer dođu i neke mame s malim bebicama pa je ful iz prve ruke i praktično...ja još ne znam kakva je patronažna na mom području pa bi htjela nešto i sama znati ako mi ona tipa neće pokazati kak okupati bebicu i to...čula sam svakakvih iskustava, tipa da dođu doma pa te samo 100 puta puta dojis li, koliko kada i zašto ne...pa ono, teški sam ziheras i i ace u životu... ali možda ne bi bilo loše da nazovem ju i sad ranije da dođe da se upoznamo? Iako velim, manje je mjesto...ne znam kak to funkcionira...
Mislim da je svugdje isto, patronazna bi trebala doci 1xbu trudnoci i onda nakon poroda. Mozda bolje i za tebe da dode, da vidis kakva je i sta mozes ocekivati..
Evo danas polako pristižu dostave, ovo je paket iz studio nove, tetre s kojima sam oduševljena i još pokoja stvar 🥰 https://ibb.co/N7YJ4DJ
Loma nadi patronaznu pa ako i ne budete imale isti stav o svemu, saslusas je i na kraju pristojno pozdravis, otpratis i dalje po svome.. Patronazna zna puno ali ne zna sve i svatko je drukciji, imamo razlicite zelje a njihovi savjeti su svima isti ili slicni
Cure ja bih najradije da sve montiramo, pripremim, opeglam i da sve ceka🙂
ubija me sto sve stoji ovako po vakum vrecama ali nemam ni komodicu za robu, mislim uzet nesto iz ikee. Volin da je sve na svom mjestu
Loma, na koji online tečaj ideš? htjela bih i ja, pratim par stranica na fejsu, već sam se i pogubila tko što nudi...
Ninche, mi smo uzeli komodicu iz ikee, ima policu i dvije ladice, a gornji dio se rasklopi za presvlačenje, a kad se ne presvlači, sklopiš taj dio i ispod se mogu spremiti stvari. mislim da je bila 1000 kn
Pozdrav cure, trebala bih savjet gdje mogu povoljno kupiti kratke hlače za trudnice i neku zaštitu protiv trljanja bedara dok hodam. Dobila sam hrpu ljetnih haljina, al kad bude jako vruće mislim da će mi trebati neka zaštita za bedra. Inače nemam problema sa trljanjem bedara al se bojim da bih sad mogla imati.
P.S. također me sve više boli donji dio trbuha kad se zelim okrenuti po noći u krevetu... na znam koliko je to normalno? Ako se još pogorša, biti ću nepomična po noći, a još nisam niti na pola puta...🤪.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Dinosaurus baš mi je drago da je sve prošlo super😌.
Matea i tashee super za preglede, samo tako dalje. Neka su nam sve bebice zdrave i lijepo napreduju, a sad hoće bit veće ili manje nebitno,to se sve mijenja iz dana u dan. Evo ja prespavala i pao dogovor da ipak uzmemo taj sterilizator(iako mi ne bude trebao nek ja njega imam pa ćemo sljedeći put bit pametniji) 🙈🙈🙈
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji