Talija 😍😍😍😍
*
Hoce li jos netko kupovati hranilicu otpočetka?
Mislila sam da to ide tek od 6 mj na dalje, nisam ju planirala jos uzimati 🤔
Mi smo je uzeli sad iz razloga jer nam se svidjela i gledali smo po internetu i nema ih nigdje na stanju pa nismo htjeli propustit priliku 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Slatke_brige cestitam na okruglom tjednu, jos malooo🤩🎉🥳
Princess Mimi draga drzi se i samo hrabro, pozitivne misli i sve ce biti u najboljem redu 😊 vjerujem da cete izdrzati do kraja 😘🤗😊
LUX ja sam jos uvijek na Utrogestanu 3x 2 i vec mi ga je preko glave. Iskreno vec sam ga pocela i zaboravljati uzimati redovito kak bi trebala 😒 u ponedjeljak radim urinokulturu tak da cu ga sad uzimati oralno da se dolje sve ocisti..
Meni su ga da li da opusti malo maternicu.. I naravno isla citat upute (tamo pise ne poslje prvog tromjesečja) pa mi nista nije bilo jasno. Vidim sad da vecina uzima i svima su bebice ok
[link=https://lilypie.com][/link]
Sanja sve je preljepo, prepoznajem sarene tetre iz Pepca
Cure meni je danas u H&Mu dosla slabost, jedva sam uspjela platiti, crnilo mi se pred ocima i pojurila sam iz ducana. Mi u De moramo nositi maske u ducanima, to je grozan osjecaj😥
Nego ja imam jedan problem, imamo obican kimbic 120x60cm i uzeli smo jako debeli madrac mislim da je 15cm i sad je super ali znam da ce opet biti problem kad beba naraste i pocne stajati posto je visok madrac morat cemo ga ponovo maknuti i staviti neki tanki jer imam osjecaj da je zbog jako visokog madraca ogradica kreveta preniska i da se moze prebaciti kad pocne skakati po kreveticu
Joj ovdje do 15tog maske i gotovo.. Jedva cekam, sa njima je uzas po trgovinama.. Tesko je kad si trudna opcenito a pogotovo sa tim maskama. Nigdje bez vode!
Stvarno? Blago vama, pa to je sad...
Imala sam vodu i sve al jednostavno tijelo mi je bilo preslabo. Mozda je ipak vrijedilo kupljenog😁 uzela sam 1 haljinu i hlace..
Talija prekrasna slikica 🥰🥰🥰
Ninche9 nemoj tanji madrac, moj madrac je 12 cm i moci ce se koristiti dugo, a uz kindu sam dobila madrac 6cm i on je dok je dijete malo, odnosno manje od 6kg, kasnije bi mu bio neugodan. Tako da i ako pocne preskakat, nauci ga da preskace na stranu di je vas krevet i bit ce sve ok, ali nemoj tanji madrac
Lux ma da to je u biti samo hormon progesteron za cuvanje trudnoce, nemre nastetiti. Meni su rekli i moj soc gin i privatnik da ga koristim i dalje tak da ocito nema straha, osim kaj nam vec na zivce ide 😂 jedino tamo pred kraj trudnoce se treba skinuti s terapije kad treba prevladati hormon estrogen koji potice porodaj (tak sam ja to shvatila 😂).
ovo za madrac nije bas tako lako.. Moj je imao 7 mjeseci kad je pao preko, sva sreca da je krevet bio spojen sa mojim tako da je pao na njega tj. mene dok sam spavala.. Ne mozes ti djetetu od 7 mj objasnjavat sta da radi.. A eto ja nisam tada ni znala da se to moze desiti..
ovo za madrac nije bas tako lako.. Moj je imao 7 mjeseci kad je pao preko, sva sreca da je krevet bio spojen sa mojim tako da je pao na njega tj. mene dok sam spavala.. Ne mozes ti djetetu od 7 mj objasnjavat sta da radi.. A eto ja nisam tada ni znala da se to moze desiti..
Meni ce podnica biti podignuta do onog trenutka kad se dijete počne okretati, nakon toga ju spuštam, i kad vidim da se krece sam dizati, onda ju spustam do kraja
Jel bila spistena podnica pa se uspio svejedno popet preko ili je bila na nekom srednjem levelu? Ja sam svome isto spustila podnicu skroz na dno cim se poceo dizat na noge
Talija prekrasna slikica 🥰🥰🥰
Ninche9 nemoj tanji madrac, moj madrac je 12 cm i moci ce se koristiti dugo, a uz kindu sam dobila madrac 6cm i on je dok je dijete malo, odnosno manje od 6kg, kasnije bi mu bio neugodan. Tako da i ako pocne preskakat, nauci ga da preskace na stranu di je vas krevet i bit ce sve ok, ali nemoj tanji madrac
Ne mogu ne tanji madrac jer mi kinderbet nece biti do kreveta
Krevetic je normalan i podnica spustena na najnizu razinu ali madrac nam je stvarno visok i kazem kad se mali poceo dizat i kad je bio stabilan na nogana to je bilo i puno prije 1.rodendana primio bi se za ogradicu i skakao u kreveticu a ja sam strepila da ce se prevrnuti van. .
I onda je spavao preko godinu dana na tanjem madracu, onom za lutne krevetice sto se moze rasklopiti u 3 dijela, drugog izbora nije bilo, ili to ili da ga preselim u normalan krevet a za to tad nismo imali mjesta
Jel bila spistena podnica pa se uspio svejedno popet preko ili je bila na nekom srednjem levelu? Ja sam svome isto spustila podnicu skroz na dno cim se poceo dizat na noge
Vjeruj da dan danas ne znam kako se prebacio..
Ja nisam nikad dizala, uvijek je bilo na najnizoj. Ladica je dole, madrac ocito neki deblji, on malo veci i eto desi se..
Sortiraj odgovore
Najstariji