Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    12. Lipanj 2020. 08:44

jasamja

LUX

jasamja
    Upravo tako ja zovem svoju Nunu hahaha hodam okolo i pricam ljudima da je moj Mercedes 😍😍😍

Ne, stvarno su odlična kolica, nije da imam iskustva s kolicima ali mislim da su stvarno 10/10. Ono top top..

Pa ja sam isprobala dosta kolica od raznih prijateljica u poznanica i nijedna se nemože mijerit s njima. Ima lakših od njih ali bome ima i više onih koje su teže. Još kad znaš da su rijetko viđena na ulicama još su mi draža 😉

Hahah baš to. Uzmi si ih. Meni nije žao ni lipe. Doslovno jedva čekam da ih provozam po kvartu 

[link=https://lilypie.com][/link]

Princess Mimi
    12. Lipanj 2020. 08:45

slatke_brige

Dobro jutro draga 🌸 nadam se da bude sve i redu. Ne poznamo se ali mislim na tebe. Baš u srijedu sam bila na predavanju o tim prijevremeni porodima, terapijama za razvoj pluća djeteta. Ja ću ti biti iskrena poslije toga šta sam tamo čula. Nisam osoba koja bude lagala da bi se neko osječao ok, nego sam iskrena. Molim te miruj kolko kog možeš, maksimalno. Nek te maze i paze. I do kraja budi doslovno princeza. Lijepi su to tjedni ali još premali. Nadam se iskreno da bude sve dobro. Osječam se ko da se meni ovo dešava, jer sve mi strepimo, bojimo se, nadamo se i čekamo svaki pregled sve. Šaljem ti puno pusa i snage 💞💞💞💞 a nas evo tjedan 30.žene 💙💙💙💙

Hvala ti puno❤️ svaki tjedan nam je sad važan, ali vjerujem da će sve biti ok i da ćemo možda i do termina dogurati, ko zna😊 Puno žena je uspjelo, mozda i mi budemo u tom postotku🥰

Skakavac
    12. Lipanj 2020. 09:28

Dobro vam jutro 🤗 nocas tri dizanja na wc, osjecan se ko zombi svako jutro. Meni isto smeta dana svjetlost i nema sanse da nakon toga zaspen. Namisti se nikako ne mogu. Znaci koma. 
    PrincessMimi draga samo polako i strpljivo. Kada se cuvat ako ne sada pogotovo. Ne opterecuj se nicim osim svojom bebom. Proc ce to sve 💓💓
    2020 ahaa ti si ta :D zab san ali znala san da neka jest. Ja san isto svakakva kolica gledala pa san se nakon konzultiranja sa Strollericom (zena s djecom koja recenzira kolica) odlucila za Lime. Ta cijena je super, vidim da su recenzije stvarno odlicne. Prvo sam mislila Maxi cosi addora ali mi je rekla da je voznja s candy kolicima neusporediva i da su kvalitetnija. Meni se svida i dizajn, narucit cu u sivoj boji :D
    Tetre cu morat uzimat. Ko i sve ostalo za cime kaskam za vecinom vas.. Pa eto skupljam vasa iskustva jer pojma neman. 
    Zelin vam svima lip dan. Ja pojist smoothie i za uru na trening. Cuvajte se 🤗💓

Skakavac
    12. Lipanj 2020. 09:32

E da znan da san nesto zab. Lux vidim pises da su Nuna teza kolica. Fokus mi je bija i na tezini kolica zbog kuminog iskustva. Ona je uzela Bebeto i kaze super su ali toliko velika i teska da je poprilicno brzo kupila kisobran kolica da joj je lakse njima baratat, jer se s ovima satrala. 
    Ova koja gledam se u cas sklapaju zajedno sa sportskim sjedalom i lagana su za rukovat. Nadan se da cu ih koristit sto duze 😅🤗

Mona1309
    12. Lipanj 2020. 10:15

Dobro jutro cure,
    da se javimo i mi, napunile smo 26. tjedana danas. 
    https://ibb.co/5sr6sty
    Nadam se da ste sve dobro.
    Mimi vidjela sam da si u bolnici, vjerujem da će biti sve ok, čuvaj se i misli pozitivno da bebica i ti ostanete što dulje 2 u 1.
    Mi imamo pregled 17. i već sam jako uzbuđena. Još zbog neradnog dana jučer sam mislila da je danas ponedjeljak pa da će pregled brže doći. No ni ovaj petak i vikend koji nas čeka mi nisu loši :) 

Marta14
    12. Lipanj 2020. 10:55

Slatke brige 🍀🎉woohoo 🙂 jos maloo..
    Mona bas si zgodna mama 🤗

Cure ako slucajno znate di ima mini vjesalica pisite.. Za ovu mini robu, uzela sam ormar sa ciljem da sve objesim i sad nemam vjesalice.. One iz Ikee su velike..

Marta14
    12. Lipanj 2020. 10:56

Mimi javi sta kazu, mislimo na tebe svi 🤗🍀

Shine
    12. Lipanj 2020. 11:05

Marta14

Slatke brige 🍀🎉woohoo 🙂 jos maloo..
    Mona bas si zgodna mama 🤗
    .
    Cure ako slucajno znate di ima mini vjesalica pisite.. Za ovu mini robu, uzela sam ormar sa ciljem da sve objesim i sad nemam vjesalice.. One iz Ikee su velike..

ja sam u emmezete uzela male vjesalice, ima raznih boja ☺️

Demetria
    12. Lipanj 2020. 11:45

Ne znam što ali nakon treninga kao da imam menstrualne bolove tj više mi kao nelagoda i kao da svaki tren trebam dobiti m. Je ima itko slično da mu se dešava?
    Pregled je tek 19.6 a i osjetim da se bebica spustila skroz nisko.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Matea2111
    12. Lipanj 2020. 12:06

Mimi drži se! Da te utješim malo, moja mama je također primala te injekcije za razvitak pluća samnom, doduše ona je ležala dugo u bolnici i dobila bakteriju gadnu, al to je bila 96 godina. Rodila me sa 26 tjedana i 1100g! Evo me danas čekam svoju bebu😁😁 ništa se ne birni sve će biti u redu 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.